Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 11 Απριλίου 2021

Τεχνολογικές αναδρομές με τον Νικηφόρο Χριστοφορίδη: Minolta Dynax 5 – Μια ψηφιακή μηχανή η οποία χρησιμοποιούσε αναλογικό μέσο (film)

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Κυριακή, 11/4/2021, 8:26 μ.μ.


Συλλήψεις για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν χθες (10 Απριλίου 2021) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, δύο ημεδαποί άνδρες, καθώς σε έλεγχο του οχήματος στο οποίο επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 27 εκατοστών και μικροποσότητα κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας.

«Πράξεις για την Μακεδονία»: Παρέμβαση στήριξης των λαϊκών αγορών


Δελτίο τύπου Περιφερειακής Παράταξης «Πράξεις για την Μακεδονία»
Να συζητηθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Κεντρικής Μακεδονίας και να ληφθούν όλες οι αναγκαίες πρωτοβουλίες από τον Περιφερειάρχη Κ.Μ. προκειμένου να επανέλθει η ηρεμία και να διασφαλιστεί η προοπτική λειτουργίας των λαϊκών αγορών, καλεί τη διοίκηση της Π.Κ.Μ. η περιφερειακή παράταξη «ΠΡΑΞΕΙΣ για τη Μακεδονία».

Τοπία της Κεντρικής Μακεδονίας πρωταγωνιστές στο δημοφιλές τηλεοπτικό ριάλιτι «Pekin Express»


Όλυμπος, Λιτόχωρο, Θεσσαλονίκη, Νιγρίτα: Τέσσερις προορισμοί της Κεντρικής Μακεδονίας πρωταγωνιστούν στο δημοφιλές τηλεοπτικό παιχνίδι περιπέτειας «Pekin Express», που επισκέφθηκε για πρώτη φορά την Ελλάδα και γύρισε ένα ολόκληρο επεισόδιο στην Κεντρική Μακεδονία, με την υποστήριξη του Film Office της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο γιατρός και πρ. Υπουργός Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος, μιλά στη Γνώμη στο Θωμά Χ. Μαρκόπουλο


Η συνέντευξη δόθηκε στον Θωμά Μαρκόπουλο
Φιλοξενούμε σήμερα έναν γιατρό - πολιτικό με μακρά ανοδική πορεία και στους 2 κλάδους που υπηρετεί και αγαπά εδώ και 30-35 χρόνια. Τον Χειρουργό Θώρακος-Αγγείων και πρ. Υπουργό, Κώστα Μαρκόπουλο.
Αρχικά θα μου πεις τα βασικά για σένα αγαπητέ Κώστα, εμείς εδώ μιλάμε στον Ενικό: Καταγωγή, ηλικία, Οικογένεια, Ιατρική, επάγγελμα, Σπουδές, πολιτική ενασχόληση, χόμπι, ασχολίες εκτός εργασίας, καθημερινότητα κλπ.

Κορωνοϊός (11/4/2021): 1.718 νέα κρούσματα (13 κρούσματα στο νομό Κιλκίς) και 52 θάνατοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.718, εκ των οποίων 3 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 295.480 (ημερήσια μεταβολή +0.6%), εκ των οποίων 51.4% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 63 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 3.067 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

(Video) Πρώτη εθελοντική αιμοδοσία για το 2021 του Πολιτιστικού Συλλόγου Μικροκάμπου Κιλκίς

(Video) Πρώτη εθελοντική αιμοδοσία για το 2021 του Πολιτιστικού Συλλόγου Μικροκάμπου Κιλκίς, την Κυριακή 11 Απριλίου 2021

Κιλκίς: Συνέλαβαν 2 άτομα για κατοχή λαθραίων καπνικών προϊόντων


Συνελήφθη χθες (10 Απριλίου 2021) το πρωί στο Κιλκίς από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Παρεμπορίου του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, μία ημεδαπή γυναίκα καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία της βρέθηκαν 85 πακέτα τσιγάρων και 9 συσκευασίες καπνού, συνολικού βάρους 450 γραμμαρίων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και δεν είχαν καταβληθεί για αυτά οι προβλεπόμενοι φόροι και δασμοί.

Συνάντηση Ένωσης Στρατιωτικών νομού Κιλκίς με Γ. Φραγγίδη


Δελτίο τύπου Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς
Την Πέμπτη 08 Απρ 21 αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Τχη (ΠΖ) Νικόλαο Χατζηγεωργίου, τον Γενικό Γραμματέα Τχη (ΠΖ) Νικόλαο Ζησόπουλο και τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα Υπλγό (ΠΒ) Αριστείδη Τσάτσαρη πραγματοποίησε επίσημη συνάντηση με τον Βουλευτή κ. Γεώργιο Φραγγίδη.

ΚΚΕ Κιλκίς: “Eνα χρόνο και πλέον, από την έναρξη της πανδημίας του κορωνοιού και η κυβέρνηση συνεχίζει το ίδιο βιολί”

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Την ίδια στιγμή που οι βιομήχανοι της περιοχής υπερηφανεύονται για τα κέρδη τους, τις νέες αγορές που “κατακτούν” και την λειτουργία των νέων εργοστασίων τους στο εξωτερικό, ο λαός του Κιλκίς, οι εργαζόμενοι και τα φτωχά λαϊκά στρώματα μόνο ντροπή και οργή μπορούν να νιώθουν για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο νομό. 

ΜέΡΑ25 Κιλκίς: Λαϊκές αγορές – Από τους παραγωγούς στους μεγαλοκαρχαρίες


Δελτίο τύπου Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης ΜέΡΑ25
Όλα αυτά τα χρόνια της κρίσης, στις γειτονιές όλης της Ελλάδας, αν θες να βρεις φτηνά και ποιοτικά είδη διατροφής, πας στη λαϊκή αγορά. Ειδικά όσοι έμειναν άνεργοι ή μια πετσοκομμένη σύνταξη, και δυσκολεύονται ακόμα περισσότερο, πηγαίνουν στη λαϊκή αργά το μεσημέρι. 

«Να αποσυρθεί τώρα το Νομοσχέδιο Τσιάρα και να ξεκινήσει διάλογος με τους Φορείς και τις Οργανώσεις»


Δελτίο τύπου συνάντησης Βουλευτών και Βουλευτριών της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Επιτροπής Γυναικείων Οργανώσεων για το Σ/Ν του Οικογενειακού Δικαίου
Συνάντηση με βουλευτές, βουλεύτριες και ευρωβουλευτές/τριες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για το νομοσχέδιο για το οικογενειακό δίκαιο ζήτησε και είχε η Επιτροπή Γυναικείων Οργανώσεων για το Οικογενειακό Δίκαιο, στις 08/04/2021.