Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022

(Video) Αισχρές παράνομες χωματερές έξω από το Χέρσο Κιλκίς

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022: Αισχρές παράνομες χωματερές έξω από το Χέρσο Κιλκίς

Σκοτώθηκε 20χρονος σε τροχαίο


Σήμερα (6 Ιανουαρίου 2022) και ώρα περίπου 00.30 στο 18ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Βέροιας – Κυψέλης, Ι.Χ. επιβατικό όχημα που οδηγούσε 28χρονος ημεδαπός και επέβαιναν σε αυτό 20χρονος και 21χρονος ημεδαποί, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη σε παρακείμενο αγροτεμάχιο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 20χρονου επιβάτη και τον σοβαρό τραυματισμό του 28χρονου οδηγού και του 21χρονου επιβάτη. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη 6/1/2022, 9:01μ.μ


Εκτέλεση εντάλματος σύλληψης και σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες (5 Ιανουαρίου 2022) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ημεδαπός άνδρας, καθώς στην κατοχή του αλλά και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, εντοπίστηκαν 3 συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα ηρωίνης, συνολικού βάρους 2,1 γραμμαρίων, 2 ναρκωτικά δισκία και 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας. Επιπλέον, σε βάρος του ανωτέρω ημεδαπού εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Κοζάνης, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ανάρτηση του Υφυπουργού Γ. Γεωργαντά, για την ημέρα των Θεοφανείων


Aνάρτηση του Υφυπουργού Γιώργου Γεωργαντά, για την ημέρα των Θεοφανείων
«Τα Άγια Θεοφάνεια, είναι, για την Ορθοδοξία μας, μια σπουδαία ημέρα, μια ημέρα χαράς, αλήθειας και ελπίδας. Σήμερα, στην Παιονία και τον ποταμό Αξιό, για την τελετή Αγιασμού των Υδάτων και την κατάδυση του Σταυρού.
Χρόνια Πολλά και Καλή Φώτιση, σε όλες και όλους!»

Αγιασμός των υδάτων λίμνη Δοϊράνη Κιλκίς


Γράφει η Μόνικα Σωτηριάδου
Παρουσία του Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ.κ. Βαρθολομαίου τελέστηκε με λαμπρότητα ο Αγιασμός των Υδάτων στην όμορφη λίμνη Δοϊράνη του νομού Κιλκίς.

Κορωνοϊός (6/1/2022): 33.716 νέα κρούσματα (113 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 70 θάνατοι και 639 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 33.716 , εκ των οποίων 76 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 1.422.020 (ημερήσια μεταβολή +2.4%), εκ των οποίων 50.1% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 358 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.409 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Συλλυπητήρια του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς για το θάνατο της Ελευθερίας Μιμίδου

Ανακοίνωση Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του και τα ειλικρινή συλλυπητήρια για τον απροσδόκητο τραγικό θάνατο της αγαπητής συναδέλφου Ελευθερίας Μιμίδου.

Οι φωτογραφίες της ημέρας: Θεοφάνεια 2022 στη λίμνη της Δοϊράνης


Φωτογραφίες: Γιώργος Τσιμπούκας μέλος της Φωτογραφικής Ομάδας Κιλκίς

(Video) Κιλκίς: Διαμαρτυρία για διαρροή νερού και αδιαφορία αρμοδίων

Κιλκίς Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022: Διαμαρτυρία για διαρροή νερού και αδιαφορία αρμοδίων.

(Video) Αγιασμός των υδάτων στη Γέφυρα του Αξιού ποταμού

Αγιασμός των υδάτων στη Γέφυρα του Αξιού ποταμού, την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022.