Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020

Η "Ανάσα Ευαισθησίας" ευχαριστεί την «Επιμορφωτική Κιλκίς»


Υπογράφει η Χριστίνα Κουρουζίδου
Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου
«Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς»
"Tο Διοικητικό Συμβούλιο και η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς», ευχαριστούν θερμά την «ΚΕΔΙΒΙΜ2 ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ» και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Παναγιώτη Αμοιρίδη για την δωρεά προς τον σύλλογο μας και τις ωφελούμενες οικογένειες μας χαρτικών ειδών και κοτόπουλων για να προσφερθούν εν όψει Χριστουγέννων. 

SOS από Μητρόπολη Κιλκίς: Στηρίξτε το φιλανθρωπικό έργο μας


Ανακοίνωση Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς
Την επιτακτική ανάγκη υποστήριξης του φιλανθρωπικού έργου της τοπικής Εκκλησίας, της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου, που ενισχύει τους αδύναμους συμπολίτες μας, και δη σε καιρούς δύσκολους, όπως αυτούς που διανύουμε, παρουσίασαν σε κατ' ιδίαν συναντήσεις που πραγματοποίησαν οι υπεύθυνοι λειτουργίας των Συσσιτίων της Ιεράς Μητροπόλεως με τον Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς κ. Ανδρέα Βεργίδη και τον Δήμαρχο Κιλκίς κ. Δημήτριο Κυριακίδη.

Κορωνοϊός (16/12/2020): 1.190 νέα κρούσματα (22 κρούσματα στην Π.Ε. Κιλκίς) και 85 θάνατοι


Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020 - Ενημέρωση Ελληνικής Κυβέρνησης για τον κορωνοϊό
- Ανακοινώνουμε 1.190 νέα κρούσματα και 85 θανάτους. 
- Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 127.557 και των θυμάτων σε 3.870. 
- Παραμένουν διασωληνωμένοι 552 συμπολίτες μας, ενώ 768 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ. 
- Έχουν ελεγχθεί συνολικά 2.624.305 κλινικά δείγματα PCR και 381.174 δείγματα Rapid Ag. 
- Δείτε περισσότερα στοιχεία για την πορεία της νόσου στην Ελλάδα εδώ: https://covid19.gov.gr/covid19-live-analytics/

Χριστουγεννιάτικες ευχές από το 5ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς

Πρεμιέρα στη BASKET LEAGUE για τον κιλκισιώτη αστυνομικό Πλούταρχο Ελευθεριάδη


Μετά τον ορισμό εκτός συνόρων, ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών καλαθοσφαίρισης νομού Κιλκίς ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ Πλούταρχος ορίστηκε στον αγώνα ΑΕΚ-ΑΡΗΣ που έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 20/12/2020 και ώρα 17:00. Είναι πρώτη φορά στην ιστορία του συνδέσμου που μέλος του θα διευθύνει αγώνας τις BASKET LEAGUE.

Συλλυπητήρια Κινήματος Αλλαγής Κιλκίς για το θάνατο της μητέρας του Γεωργίου Γεωργαντά


Ανακοίνωση Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Κιλκίς
Η Ν.Ε του Κινήματος Αλλαγής Νομού Κιλκίς εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για το θάνατο της μητέρας του Υφυπουργού και Βουλευτή Κιλκίς κ. Γεωργίου Γεωργαντά. Στους οικείους του και στην οικογένεια του ευχόμαστε καλή δύναμη και κουράγιο για την απώλεια του αγαπημένου τους προσώπου.

Πώς μπορεί να καλυφθεί το επενδυτικό κενό των 130 δις ευρώ


Του Δημήτρη Μάρδα
Καθηγητή Τμήματος Οικονομικών Επιστημών
π. Αν. Υπουργού Οικονομικών και Υφυπουργού Εξωτερικών
-Τέσσερις άξονες, με δεκαοκτώ δράσεις, χαρακτηρίζουν το «Ελληνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας». Η βιομηχανία όμως παραμένει για ακόμη μια φορά ο φτωχός συγγενής. Με τις καλύτερες προοπτικές θα απορροφήσει άμεσα ή έμμεσα κατ’ εκτίμηση 2,5-3 δις ευρώ από το ποσό των 16,4 δις. ευρώ των προβλεπομένων επιχορηγήσεων του Ταμείου Ανάκαμψης της ΕΕ. Δεν δίνονται αναλυτικά προϋπολογιστικά στοιχεία στο «Σχέδιο» για να οδηγηθούμε σε πιο ακριβή συμπεράσματα ως προς τον λογαριασμό υπέρ της βιομηχανίας.

Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το υπομέτρο 3.1 «Στήριξη για νέες συμμετοχές σε Συστήματα Ποιότητας»


Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ανακοινώνει ότι παρατείνεται έως 29-01-2021 η περίοδος υποβολής των αιτήσεων στήριξης του υπομέτρου 3.1 «Στήριξη για νέες συμμετοχές σε Συστήματα Ποιότητας», μετά από την απόφαση για τροποποίηση της σχετικής Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος (αρ. 6281/11-12-2020) που έλαβε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης και υπεγράφη από τον Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων, κ. Κ. Μπαγινέτα.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη 16/12/2020, 3:30 μ.μ.


Συλλήψεις για ναρκωτικά
Συνελήφθη χθες (15 Δεκεμβρίου 2020) το βράδυ σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας αλλοδαπός άνδρας, καθώς σε έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, εντοπίσθηκε επιμελώς κρυμμένη μέσα στο κάλυμμα του ουρανού του οχήματος, ποσότητα κοκαΐνης βάρους 5 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε. Επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 2.650 ευρώ. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας.

Ευχές Εορτών από τον Ιατρικό Σύλλογο Κιλκίς



Με το 50% των εκθετών η λαϊκή αγορά του Κιλκίς, το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020


Με το 50% των εκθετών θα λειτουργήσει το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου η λαϊκή αγορά του Κιλκίς, εναρμονιζόμενη με την κοινή υπουργική απόφαση παράτασης των έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού στις λαϊκές αγορές στο σύνολο της επικράτειας, μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου 2021. Στη λαϊκή αγορά εκθέτουν αυτό το Σάββατο εξήντα παραγωγοί και είκοσι πέντε επαγγελματίες πωλητές υπαίθριου εμπορίου.

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη για τις εορτές των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους


Υπογράφει ο Ανδρέας Βεργίδης
Αντιπεριφερειάρχης Ενότητας Κιλκίς
«Οι γιορτές των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους είναι ημέρες αγάπης, αισιοδοξίας και ελπίδας για όλους μας. Αυτή είναι η προσπάθειά μας φέτος, παρά τους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Συλλυπητήρια ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς στον Υφυπουργό κ. Γ. Γεωργαντά, για την απώλεια της μητέρας του


Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στον Υφυπουργό κ. Γ. Γεωργαντά, στους συγγενείς και οικείους του για την απώλεια της μητέρας του.

Σούλης Καζαντζίδης: Αισθάνομαι δικαιωμένος από τις εξελίξεις


Υπογράφει ο 
Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης* 
Αισθάνομαι δικαιωμένος από τις εξελίξεις, που από την πρώτη στιγμή στήριξα την επιλογή του δημάρχου Δημήτρη Κυριακίδη για την κατάτμηση του οικοπέδου του «Μύλου Σαμαρά» και την παραχώρηση του στο Υπουργείο Δικαιοσύνης για την κατασκευή του νέου Δικαστικού Μεγάρου Κιλκίς. 

Κιλκίς: Συνέλαβαν τρία άτομα για ληστεία σε επιχείρηση


Συνελήφθησαν χθες (15 Δεκεμβρίου 2020) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, τρεις ημεδαποί άνδρες, καθώς κατελήφθησαν να έχουν παραβιάσει εγκαταστάσεις επιχείρησης και με την χρήση ηλεκτρικού τροχού συνδεδεμένου σε γεννήτρια, να έχουν αφαιρέσει μεταλλικούς σωλήνες και βάνες, τα οποία εντοπίσθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν.

Ευχές Εορτών από το Σύνδεσμο Εργολάβων Ηλεκτρολόγων νομού Κιλκίς



Ευχές Εορτών από τον Αθλητικό Σύλλογο "Άθλος" Κιλκίς



Ευχές Εορτών από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καστανερής "Το Πάικο"



Το Ράντσο Κιλκίς, εύχεται Καλές Γιορτές και Χρόνια πολλά


Ανοίγουν οι Εκκλησίες υπό αυστηρούς όρους


Ανακοίνωση Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς 
Η Ιερά Μητρόπολις Πολυανής και Κιλκισίου ενημερώνει τους ευσεβείς ορθοδόξους χριστιανούς της Μητροπολιτικής της Περιφερείας ότι σύμφωνα με την υπ. αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ.:80588 Κ.Υ.Α. που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Β' 5509/15-12-2020 και τις αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος που συνεδρίασε χθες 15 Δεκεμβρίου 2020 υπό την Προεδρία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου οι Ιεροί Ναοί θα λειτουργήσουν κατά τις ημέρες του Αγίου Δωδεκαημέρου όπως αναφέρεται παρακάτω στο Ανακοινωθέν της Ιεράς Συνόδου.

Ανακοίνωση Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς για την κοίμηση της μητέρας του Υφυπουργού κ. Γιωργίου Γεωργαντά


Ανακοίνωση Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς 
Η Ιερά Μητρόπολις Πολυανής και Κιλκισίου εκφράζει διά του Ποιμενάρχου της και όλως των Ιερέων στον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Γεώργιο Γεωργαντά και στην οικογένειά του τα θερμά τους συλλυπητήριά για την εν Κυρίω κοίμηση της μητέρας του Βασιλικής. Εύχονται δε όπως ο Άγιος Θεός κατατάξει την μακαρία ψυχή της εν σκηναίς δικαίων εις τας αυλάς του Παραδείσου. Ιδιαιτέρως δε ευχαριστούν τον κ. Γεωργαντά για την δωρεά του προς τα Συσσίτια της Ιεράς Μητροπόλεως (Παναγία - Άγιο Δημήτριο) εις μνήμην της μητέρας του.

Ευχές Εορτών από το βουλευτή νομού Κιλκίς, Γιώργο Φραγγίδη


Ευχές Εορτών από τη Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Ν.Δ. νομού Κιλκίς



Ευχές Εορτών από την "Αναγέννηση" Πλαγιάς Κιλκίς



Ευχές Εορτών από το Δήμαρχο, το Δημοτικό Συμβούλιο και το προσωπικό του Δήμου Παιονίας



Ευχές Εορτών από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κιλκίς



Ευχές Εορτών από τον πρόεδρος της Κοινότητας Κιλκίς, Αθανάσιο Καριοφύλλη



Ευχές Εορτών από τον Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς, Ανδρέα Βεργίδη



Ευχές Εορτών από την Επιμορφωτική Κιλκίς


Ιδιαίτερα ξεχωριστές γιορτές στο "Χαρμόσυνο" Θεσσαλονίκης και Κιλκίς



Συλλυπητήρια ΚΚΕ Κιλκίς για το θάνατο της μητέρας του Γιώργου Γεωργαντά

Ανακοίνωση 
Τομεακής Επιτροπής Κιλκίς του ΚΚΕ 
Η Τομεακή Επιτροπή Κιλκίς του ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον Υφυπουργό Γιώργο Γεωργαντά, στην οικογένεια του και τους οικείους του, για την απώλεια της μητέρας του Βασιλικής.