Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) ζητά ιδιώτες συνεργάτες γενικών απογραφών κτιρίων και Πληθυσμού-Κατοικιών περιόδου 2021


Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) καλεί τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να ενταχθούν στο Μητρώο Τομεαρχών των Γενικών Απογραφών Κτιρίων και Πληθυσμού-Κατοικιών (ΚΠΚ) περιόδου Ιουλίου – Δεκεμβρίου 2021, να υποβάλουν τη σχετική ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τη 12η ώρα της 25ης Ιουνίου 2021 μέχρι και την 24η ώρα της 12ης Ιουλίου 2021.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη 24/6/20201, 6:38 μ.μ.


Στοχευμένη επιχειρησιακή δράση από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης με στόχο την οδική ασφάλεια

Η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στη διευκόλυνση και προστασία του συνόλου των χρηστών των οδικών δικτύων (πεζών και οχημάτων), στην τήρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και στη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων, συγκροτεί συνεργεία τροχονομικών ελέγχων και πραγματοποιεί στοχευμένες αστυνομικές δράσεις σε διάφορες περιοχές του Νομού Θεσσαλονίκης.

Κορωνοϊός (24/6/2021): 489 νέα κρούσματα (7 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 15 θάνατοι και 256 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 489, εκ των οποίων 1 εντοπίστηκε κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 419.909 (ημερήσια μεταβολή +0.1%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 38 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 595 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Καλοκαιρινά εικαστικά εργαστήρια της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς


Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Καλοκαίρι σημαίνει παιχνίδι ατέλειωτο, να ονειρεύεσαι ξύπνιος/α, να διαβάζεις λογοτεχνία, να τρως καρπούζι και παγωτό. Καλοκαίρι σημαίνει ξεγνοιασιά, ελευθερία αλλά και δημιουργική απασχόληση.

Εργασίες κοπής πρασίνου σε οδούς της Κεντρικής Μακεδονίας


Εργασίες κοπής πρασίνου
θα πραγματοποιηθούν στη Νέα Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Έδεσσας (Παράκαμψη Παραλίμνης) από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Παρασκευή 25 Ιουνίου έως και το Σάββατο 26 Ιουνίου 2021.

Διακοπή ρεύματος αύριο στην περιοχή Προφήτης Ηλίας του Κιλκίς και στην Κρηστώνη


Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι αύριο Παρασκευή 25 Ιουνίου από τις 8:00 έως τις 10:00 έχει προγραμματιστεί διακοπή ηλεκτροδότησης στην περιοχή του Προφήτη Ηλία στο Κιλκίς και στην Κρηστώνη (από το κάτω τμήμα του οικισμού προς Θεσσαλονίκη) λόγω τεχνικών εργασιών στο δίκτυο της περιοχής.

Ιστορικό βήμα από το Ευρωκοινοβούλιο η ψήφιση του κλιματικού νόμου


Δελτίο τύπου Μαρίας Σπυράκη
«Ιστορικό βήμα που δεσμεύει την ΕΕ και τελικά τις χώρες μας στο συλλογικό στόχο για μείωση των ρύπων του θερμοκηπίου κατά τουλάχιστον 55% ως το 2030 » χαρακτήρισε η ευρωβουλευτής της ΝΔ-ΕΛΚ την ψήφιση του κλιματικού νόμου από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Παιονία: Ανοιχτοί χώροι για την προστασία των αστέγων κατά τη διάρκεια του καύσωνα


Οι αίθουσες των ΚΑΠΗ Αξιούπολης, Γουμένισσας, Πολυκάστρου και του Δημοτικού Καταστήματος Ευρωπού θα είναι ανοιχτές, για την προστασία των αστέγων κατά τη διάρκεια του καύσωνα, από σήμερα 24-06-2021 έως το Σάββατο 26-06-2021 από τις 10.00π.μ. έως τις 20.00.

Δήλωση Δημάρχου Παιονίας για την εγκληματική ενέργεια εις βάρος των επισκόπων του Συνοδικού Δικαστηρίου

Υπογράφει ο 
Κώστας Σιωνίδης
Δήμαρχος Παιονίας
Καταδικάζουμε την εγκληματική ενέργεια εις βάρος των επισκόπων του Συνοδικού Δικαστηρίου, στο οποίο προεδρεύει ο Μητροπολίτης Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως, Πολυκάστρου & Γέφυρας κ.κ. Δημήτριος και ευχόμαστε να έχουν όλοι ταχεία ανάρρωση.

Υδροθεραπεία στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς


Ανακοίνωση Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς
Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης κάθε καλοκαίρι εισάγει το πρόγραμμα υδροθεραπείας που υλοποιείται από τον κ. Χ. Γιοβά καθηγητή προσαρμοσμένης φυσικής αγωγής με ειδικότητα «Υδροθεραπεία σε ΑμεΑ».

Δήλωση Γ. Γεωργαντά για την επίθεση κατά Μητροπολιτών, στη Μονή Πετράκη

Με αφορμή τη χθεσινή επίθεση κατά Μητροπολιτών, στη Μονή Πετράκη, ο Υφυπουργός Γιώργος Γεωργαντάς έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η χθεσινή επίθεση εναντίον επτά Μητροπολιτών, στη Μονή Πετράκη, προκαλεί οργή και αγανάκτηση. Ανάμεσα στα θύματα της πρωτόγνωρης και ειδεχθούς αυτής πράξης, ήταν και ο δικός μας, Μητροπολίτης Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου Δημήτριος, για την κατάσταση του οποίου ενημερώνομαι διαρκώς. Ας του ευχηθούμε όλοι ταχεία ανάρρωση».

Κάτω βρέχει ακόμα



Του Φώτη Μισόπουλου
........άβυσσος του α και του ο, σήραγγες λιγομίλητων φωνηέντων/ Στοές που διασχίζω με δεμένα μάτια
OCTAVIO PAZ [1]

Αγροτικές εκμεταλλεύσεις οι ΑΠΕ που είναι μικρότερες των 500 KW


Ανακοίνωση Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
Ένα δίκαιο αίτημα του αγροτικού κόσμου ικανοποιούν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιος Λιβανός και ο υφυπουργός Γιάννης Οικονόμου.

Εξαπάτησε ηλικιωμένη και της άρπαξε 51.471,58 ευρώ


- Απέσπασε με τέχνασμα την τραπεζική κάρτα της ηλικιωμένης και για έξι μήνες πραγματοποιούσε αγορές και αναλήψεις μετρητών
- Η συνολική λεία της ξεπέρασε τις 51.000 ευρώ

Συνελήφθη χθες (23 Ιουνίου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, μία ημεδαπή γυναίκα, για κλοπή και απάτη.

Συμμετοχή Κιλκισιώτικων επιχειρήσεων στην 85η ΔΕΘ


Υπογράφει ο Χρήστος Χατζημλάδης
Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Ένα από τα εργαλεία εξωστρέφειας και προβολής των επιχειρήσεων αποτελεί η συμμετοχή στη ΔΕΘ, η οποία είναι για κάθε επιχείρηση μια ιδιαίτερα σημαντική κίνηση, τόσο προς το επιχειρηματικό κοινό, όσο και τους απλούς επισκέπτες.

Ας αποδείξουμε οι Κιλκισιώτες πως δεν ξεχάσαμε να είμαστε άνθρωποι


Ένας συνάνθρωπός μας, γνωστός στην τοπική κοινωνία, χρειάζεται ένα σπίτι
Η πολιτεία μπορεί να του παρέχει επίδομα ενοικίου, εισόδημα κοινωνικής αλληλεγγύης και, πολύ πιθανό, ένα επίδομα αναπηρίας. Για όλα αυτά, όμως, χρειάζεται μια αρχή, μια ώθηση, για να μπορέσει, από εδώ και στο εξής, να ζει με αξιοπρέπεια.