Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022

Η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος μιλά με τον Μπάμπη Καραγεωργίου στον OkRadio


Την Τετάρτη λίγο μετά τις 13.00 μιλά στο ΟΚ Web Radio. ο Θανάσης Σεφερίδης, Γεν. Γραμματέας του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας της ΠΟΕ.

Τα νέα του Κιλκισιακού (10/1/2022)


Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Αγωνιστικό Σαββατοκύριακο A.O. Κιλκισιακός 08, 09/01/2022
Με νίκη συνέχισε την πορεία της η Ανδρική μας ομάδα, η οποία αντιμετώπισε τον Απόλλων Ευρωπού σε μία δύσκολη αναμέτρηση εκτός έδρας. Η γυναικεία μας ομάδα, δεν αγωνίσθηκε αυτή τη Κυριακή, καθώς η προγραμματισμένη της τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου, αναβλήθηκε από την Επιτροπή Ποδοσφαίρου Γυναικών, λόγω της ανεξέλεγκτης εξάπλωσης του Covid 19. Το ίδιο συνέβη και για τα τμήματα των υποδομών μας, με την αντίστοιχη ανακοίνωση της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών


Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022.

Ευχές του Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς για το νέο έτος 2022


Ανακοίνωση Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς

Η πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς εύχονται στα μέλη της χορωδίας και στο φιλόμουσο κοινό της πόλης μας:

Τι λέει η "Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών" για το άνοιγμα των σχολείων στο Κιλκίς


Ανακοίνωση Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών
Πρώτη ημέρα ανοίγματος των σχολείων μετά τις γιορτές και τα μέτρα με τα οποία λειτουργούν τα σχολεία, με βάση τις κατευθύνσεις του Υπ. Παιδείας προκαλούν την οργή και το θυμό μαθητών και εκπαιδευτικών, συνολικά όλης της κοινωνίας.

Δημοπράτηση από τον δήμο Παιονίας του έργου «Ανάπλαση των Κοινόχρηστων Χώρων Οικισμού Κούπας»


Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας 
Σε εξέλιξη βρίσκεται η δημοπράτηση από τον δήμο Παιονίας του έργου «Ανάπλαση των Κοινόχρηστων Χώρων Οικισμού Κούπας». Η υποβολή ηλεκτρονικών προσφορών είναι δυνατή μέχρι την Δευτέρα 17/01/2022 και ώρα 10 πμ.

Σε λειτουργία το anagnorisi.emvolio.gov.gr για τη δήλωση εμβολιασμών που έχουν πραγματοποιηθεί στο εξωτερικό


Κοινό Δελτίο Τύπου των Υπουργείων Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Υγείας
Σε λειτουργία τέθηκε από το απόγευμα της Δευτέρας η πλατφόρμα anagnorisi.emvolio.gov.gr για τη δήλωση εμβολιασμών που έχουν πραγματοποιηθεί στο εξωτερικό. Έτσι, όσοι διαθέτουν Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Πιστοποιητικό COVID ή ψηφιακό πιστοποιητικό τρίτης χώρας που έχει προσχωρήσει στο σύστημα ψηφιακού πιστοποιητικού COVID της ΕΕ, έχουν πλέον τη δυνατότητα να καταχωρούνται ηλεκτρονικά ως εμβολιασμένοι στο Μητρώο εμβολιασμών εξωτερικού που τηρεί η ΗΔΙΚΑ.

Η νέα σύνθεση της Μητροπολιτικής Επιτροπής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας


Τα νέα μέλη της Μητροπολιτικής Επιτροπής Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας εξέλεξαν σήμερα σε ειδική συνεδρίαση, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης.

Ο Δημήτρης Μάρδας μιλά με τον Θ. Μαρκόπουλο και τον Χ. Καραγεωργίου στον OkRadio

Ο Α. Συρίγος, η Μ. Φιλιππιάδου, η Χ. Παπαδοπούλου και η Μ. Κουτσουπιά, πολιτικοΛΟΓΟΥΝ με το Θ. Μαρκόπουλο στον OkRadio

Οι νέοι Αντιδήμαρχοι και οι εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Κιλκίς.


Έπειτα από την παράταση της θητείας των αντιδημάρχων που ζήτησε και έλαβε η δημοτική αρχή έως την Κυριακή 9 Ιανουαρίου, ανακοινώθηκαν σήμερα Δευτέρα 10 Ιανουαρίου οι νέοι Αντιδήμαρχοι και οι εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Κιλκίς.

Τη βασιλόπιτα της έκοψε σήμερα στη Θεσσαλονίκη η Μαρία Σπυράκη


Τη βασιλόπιτα έκοψε σήμερα στο πολιτικό της γραφείο στη Θεσσαλονίκη η ευρωβουλευτής της ΝΔ-ΕΛΚ Μαρία Σπυράκη, σύμφωνα με ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.
Η πληροφορία ότι την πίτα την παρασκεύασε μόνη της ελέγχεται ως προς την αξιοπιστία της.

Κορωνοϊός (10/1/2022): 27.766 νέα κρούσματα (125 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 85 θάνατοι και 654 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 27.766, εκ των οποίων 85 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 1.535.382 (ημερήσια μεταβολή +1.8%), εκ των οποίων 49.9% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 610 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.727 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Δευτέρα 10/11/2021, 5:38 μ.μ.


Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 3 ατόμων για υπόθεση περιβαλλοντικής ρύπανσης σε προστατευόμενη περιοχή του Δήμου Δέλτα

Αστυνομικοί του Τμήματος Περιβαλλοντικής Προστασίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος τριών (3) ατόμων που ενέχονται σε υπόθεση περιβαλλοντικής ρύπανσης.

Σκοτώθηκαν 2 νέοι άνθρωποι σε τροχαίο στην Πιερία


Σήμερα (10 Ιανουαρίου 2022) και ώρα 13.45 περίπου, στο 460 χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο ύψος της Νέας Αγαθούπολης Πιερίας, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 20χρονος ημεδαπός και στο οποίο επέβαιναν άλλα 4 άτομα, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε προστατευτικές μπάρες και στύλο φωτισμού, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό δύο 21χρονων ημεδαπών και μίας 22χρονης ημεδαπής, που επέβαιναν στο όχημα και τον τραυματισμό του 20χρονου οδηγού και μίας 20χρονης ημεδαπής που επέβαινε στο όχημα, οι οποίοι και διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Πιερίας.

(Video) Σε πλήρη ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία Π.Ε. Κιλκίς για την αντιμετώπιση του Διομήδη

Σε πλήρη ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία Π.Ε. Κιλκίς για την αντιμετώπιση του Διομήδη, Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022.

Μέσω του mobilefees.gov.gr οι αιτήσεις για την απαλλαγή των νέων, ηλικίας 15-29 ετών, από τα τέλη κινητής και καρτοκινητής τηλεφωνίας


Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά

Απαλλαγή από τα τέλη κινητής και καρτοκινητής τηλεφωνίας μπορούν να έχουν από σήμερα οι νέοι ηλικίας 15-29 ετών, καθώς τα Υπουργεία Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Οικονομικών έθεσαν σε παραγωγική λειτουργία το mobilefees.gov.gr

Από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς εξακριβώθηκε η δράση συμμορίας που διέπραττε κλοπές γεωργικών λιπασμάτων


Μετά από συντονισμένες έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, εξακριβώθηκε η δράση συμμορίας που διέπραττε κλοπές γεωργικών λιπασμάτων, από επιχειρήσεις σε περιοχές του Κιλκίς και της Θεσσαλονίκης.

Ολοκληρώθηκαν οι δημαιρεσίες στο Δήμο Παιονίας


Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Την Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022 πραγματοποιήθηκε η Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας, όπου εξελέγη το νέο προεδρείο ως εξής:

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από σήμερα Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022


Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της ΕΜΥ/ΕΜΚ (α.α 01/10-01-2022) που ισχύει από τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022.

Τέσσερις μόνιμες θέσεις εργασίας στο Δήμο Κιλκίς


Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ η προκήρυξη 13Κ/2021 του ΑΣΕΠ αναφορικά με την πλήρωση 1.468 μόνιμων προσλήψεων προσωπικού πανεπιστημιακής, τεχνολογικής, δευτεροβάθμιας και υποχρεωτικής εκπαίδευσης σε Δήμους της χώρας.

Δήμος Πυλαίας - Χορτιάτη: Απολυμάνσεις, μάσκες και 1400 δωρεάν self tests στα σχολεία


Δελτίο τύπου Δήμου Πυλαίας - Χορτιάτη
Με απόλυτη ασφάλεια και με τις υπηρεσίες του δήμου να αποδεικνύονται για άλλη μια φορά πανέτοιμες χτύπησε σήμερα στα σχολεία του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη το πρώτο κουδούνι του 2022.

Ποια/Ποιος θα είναι ο ''Νέος Μικρός Ναπολέων'';


Υπογράφουν οι κ.κ.:
- Νικολοπούλου Κ. Αναστασία, Δικηγόρος Αθηνών / Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και Επικοινωνίας, ΑΠΘ
- Πατούλια (Άντζελα) Αγγελική, Ασκούμενη Δικηγόρος / Απόφοιτη Πανεπιστημίου Κύπρου / Φοιτήτρια Πολιτικών Επιστημών, ΔΠΘ
- Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς, Μεταπτυχιακός Φοιτητής Π.Μ.Σ. Διεθνών Σπουδών, Ευρωπαϊκών Σπουδών και Διπλωματίας, Παν. Μακεδονίας / Επικοινωνιολόγος / Ραδιοφωνικός Παραγωγός

Liberté, égalité, fraternité! Ισχυρός επί... Μακρόν ο Εμμανουέλ και φορτσάρει! Όχι δεν κάνει πίσω ο Πρόεδρος της Γαλλίας Emmanouel Macron, επιμένοντας στη δήλωση την οποία έκανε πριν μερικές μέρες ότι δηλαδή θέλει να "τσαντίσει" τους ανεμβολίαστους. 

Αγαθοπούλου: Χαράτσι άνω των 550.000 € από την κυβέρνηση Μητσοτάκη στους Δήμους Κιλκίς και Παιονίας


Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Με την έλευση της νέας χρονιάς η κυβέρνηση της ΝΔ προχωράει στην επιβολή ενός ακόμα τέλους στους δήμους όλης της χώρας ώστε να υλοποιήσει όσα νομοθέτησε για το τέλος ταφής απορριμμάτων (ν. 4819/2021).

ΟΛΜΕ: Επιτελικό μπάχαλο, αναλγησία και ανικανότητα του ΥΠΑΙΘ

Δελτίο τύπου ΟΛΜΕ
Αδιαφορώντας για τις εκκλήσεις πολλών ειδικών επιστημόνων που ζητούσαν να μην ανοίξουν τα σχολεία και απαξιώνοντας πλήρως όλες τις προτάσεις της εκπαιδευτικής κοινότητας για την ασφαλή επαναλειτουργία των σχολείων, το ΥΠΑΙΘ αποφάσισε να ανοίξει τα σχολεία χωρίς κανένα ουσιαστικό μέτρο.

Συλλυπητήρια για το θάνατο του Νίκου Εφραιμίδη


Συλλυπητήριο μήνυμα Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς - Παιονίας
Με θλίψη αποχαιρετούμε τον φιλότιμο και εργατικό συνάδελφο Νίκο Εφραιμίδη, τον οποίο νίκησε ο κορωνοϊός μετά από πολυήμερη μάχη.