Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020

Τμήμα Σουίνγκ στην ΤΕΧΝΗ Κιλκίς


Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Ξεκινάμε.
Μας λείψατε, σας λείψαμε και λέμε να βρεθούμε νωρίτερα.
Έτσι η αίθουσα χορού της ΤΕΧΝΗΣ θα ανοίξει τις πόρτες της για να υποδεχτεί την πιο χαρούμενη και σκερτσόζικη παρέα της πόλης από τις 31 Αυγούστου 2020.

Εκπαίδευση Ρομποτικής για παιδιά στο ΚΔΑΠ Kinesis for Kids


Δελτίο τύπου 
ΚΔΑΠ Kinesis for Kids 
Εκπαίδευση Ρομποτικής για παιδιά με βεβαίωση και δίπλωμα παρακολούθησης. Οι εγγραφές ξεκίνησαν και είναι δωρεάν μέσω ΕΣΠΑ για παιδιά 5 έως 12, κατόχους voucher.

"Το Κιλκίς χάνει την τελευταία του ευκαιρία για την προαστιακή σύνδεση με τη Θεσσαλονίκη;"

Γράφει ο Γρηγόρης Κυριακού

Μέλος Διευρυμένης Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς

Ο σιδηρόδρομος από την ανακάλυψη του ακόμα αποτέλεσε και αποτελεί βασικό μέσο ανάπτυξης μιας περιοχής. Στην Ελλάδα βέβαια αποτελεί εξαίρεση όπως και πολλά άλλα πράγματα που κάνουν οι κουτόφραγκοι. Δεν είναι τυχαίο ότι στην εποχή των μνημονίων, οι κυβερνήσεις προσπάθησαν να πετύχουν συνδυαστικές μεταφορές με την ένωση λιμανιών και βιομηχανικών περιοχών με τον σιδηρόδρομο.

Διαμαρτυρία σχετικά με την εγκατάσταση εργοταξίου εντός του αστικού ιστού Κιλκίς


Ανακοίνωση Δημοτικής Παράταξης Κιλκίς "Συμμετέχω"
Σήμερα 26-08-2020 το μεσημέρι παραδόθηκε υπόμνημα διαμαρτυρίας της Δημοτικής παράταξης "ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ" προς τον Πρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου, τον Πρόεδρο του τοπικού Κοινοτικού Συμβουλίου, τον Διοικητή της Τροχαίας Κιλκίς και ενημερώθηκε προφορικά η κ. Εισαγγελέας Κιλκίς, σχετικά με την αυθαίρετη προσπάθεια εγκατάστασης και λειτουργίας εργοταξίου εντός αστικού ιστού στην περιοχή παλαιού ζωοπάζαρου.

Τοποθέτηση Γιώργου Φραγγίδη, στη Βουλή για την κύρωση των συμφωνιών της Ελλάδας με την Ιταλία και την Αίγυπτο για την ΑΟΖ


Τοποθέτηση Γιώργου Φραγγίδη, Ειδικού Αγορητή του Κινήματος Αλλαγής, στη Βουλή για την Κύρωση των Συμφωνιών της Ελλάδας με την Ιταλία και την Αίγυπτο για την ΑΟΖ 
Κυρίες και Κύριοι συνάδελφοι,
Στη σημερινή μας συνεδρίαση στην ολομέλεια συζητάμε την κύρωση δύο πολύ σημαντικών συμφωνιών, της Ελλάδας με την Ιταλία και με την Αίγυπτο για την ΑΟΖ.

Τα νέα του Κιλκισιακού, Τετάρτη 26/8/2020


Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Δύο νέα φιλικά προστέθηκαν στο πρόγραμμα της προετοιμασίας μας
ΤΕΤ 26/8/2020, 18:00, 
Αθλητικό Κέντρο Ατέρμων:
Α.Ο. Κιλκισιακός – Ηρακλής Κοιλαδίου

ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ: Η Αξία στη δημιουργική απασχόληση παιδιών


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ
Τα αποτελέσματα σε ότι αφορά τα ΚΔΑΠ ανακοινώθηκαν και όλα πλέον αρχίζουν να μπαίνουν στο ρυθμό τους. Δεν θα επισέλθουμε σε συζητήσεις και απόψεις για την διαδικασία αυτή καθαυτή γιατί αποδεχόμαστε πλήρως τα αποτελέσματα. 

Αίτημα Δήμου Παιονίας για χρηματοδότηση έργων ηλεκτροφωτισμού και κατασκευής πεζοδομίου


Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Αίτημα προς το «Ταμείο Αλληλεγγύης» υπέβαλλε ο Δήμος Παιονίας, στις 26 Αυγούστου 2020, προκειμένου να λάβει χρηματοδότηση για το έργο «ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ ΔΡΟΜΟΥ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ - ΓΕΦΥΡΑΣ ΑΞΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ-ΝΕΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ», προϋπολογισμού 250.000,00 ευρώ.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς ευχαριστεί τη Δημοτική Παράταξη "ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ"

Ανακοίνωση Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς
Ο Αναπληρωτής Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, δια της παρούσης, εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τον κ. Αγαθόπουλο Δημήτριο, επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού Κιλκίς  "ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ - Ο Δήμος στα χέρια του Πολίτη", για την ευγενική του χορηγία στην Διεύθυνση Αστυνομίας Κιλκίς και συγκεκριµένα για την χορηγία υγειονομικού υλικού για την κάλυψη αναγκών του Τ.Τ. Κιλκίς.

Εργασίες συντήρησης επί της οδού Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη


Εργασίες συντήρησης επί της οδού Λαγκαδά θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 31 Αυγούστου έως την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020 και από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου έως την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020.

Τμήμα εκμάθησης πιάνου, σαξοφώνου και αρμονίου στην ΤΕΧΝΗ Κιλκίς


Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Από τις προτάσεις της Τέχνης για δημιουργική απασχόληση δεν θα μπορούσε να λείπει η μουσική παιδεία και μάλιστα από έναν εξαιρετικό μουσικό.

Γιάννη Λιναρδάκη, σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου...


Δελτίο τύπου Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Ν.Δ νομού Κιλκίς
Σύμφωνα με τις καταστατικές επιταγές του κόμματος και μετά την παραίτηση του μέχρι πρότινος Γραμματέα της  Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Ν.Δ νομού Κιλκίς κ. Ιωάννη Λιναρδάκη και για την εύρυθμη λειτουργία της Διοικούσας Επιτροπής ορίζεται στη θέση (Γραμματέας) ο κ. Νικόλαος Τοπαλίδης εκλεγμένο μέλος της Οργάνωσης και Αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς.

Δήμος Κιλκίς: Πρόσληψη 40 συμβασιούχων για την αντιμετώπιση της Covid19


Από το Δήμο Κιλκίς ανακοινώνεται η πλήρωση σαράντα θέσεων εργασίας (40) ως έκτακτο προσωπικό με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την αντιμετώπιση της ανάγκης περιορισμού της διασποράς της Covid -19. Οι αιτούμενες ειδικότητες είναι:

Κιλκισιώτες αστυνομικοί συνέλαβαν αλλοδαπό για κατοχή 598 πακέτων τσιγάρων

Συνελήφθη χθες (25 Αυγούστου 2020) το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Διασυνοριακού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, αλλοδαπός άνδρας, καθώς βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 598 πακέτα τσιγάρων (δηλαδή 11.960 τεμάχια τσιγάρων), τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Δημοσίου και δεν είχαν καταβληθεί γι’ αυτά οι προβλεπόμενοι φόροι και δασμοί. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γουμένισσας.

Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού (26/8/2020)


Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Κορωνοϊός (26/8/2020): 293 νέα κρούσματα και 5 θάνατοι


Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020 - Ενημέρωση Ελληνικής Κυβέρνησης για τον κορωνοϊό
- Ανακοινώνουμε 293 νέα κρούσματα και 5 θανάτους. 
- Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 9.280 και των θυμάτων σε 248. 
- Παραμένουν διασωληνωμένοι 33 συμπολίτες μας, ενώ 145 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ. 
- Έχουν ελεγχθεί συνολικά 887.991 κλινικά δείγματα. 
- Δείτε περισσότερα στοιχεία για την πορεία της νόσου στην Ελλάδα εδώ: https://covid19.gov.gr/covid19-live-analytics

Μελισσοκομία: Υποβολή δήλωσης κατεχόμενων κυψελών


Στα πλαίσια του προγράμματος για τη βελτίωση των συνθηκών παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων της μελισσοκομίας έτους 2021, σας ενημερώνουμε ότι:
Οι μελισσοκόμοι υποχρεούνται να δηλώσουν τις κατεχόμενες κυψέλες τους στην ΔΑΟΚ ΠΕ ΚΙΛΚΙΣ ή στα ΓΓΑ Πολυκάστρου και Γουμένισσας ή στο Κέντρο Μελισσοκομίας από 1/9/2020 έως 31/12/2020. 

Γ. Φραγγίδης: Κορωνοϊός, δημόσια υγεία και οικονομία


Υπογράφει ο 
Γεώργιος Σ. Φραγγίδης
Βουλευτής ν. Κιλκίς
Υπεύθυνος ΚΤΕ Τουρισμού του Κινήματος Αλλαγής
Βαδίζουμε προς το τέλος του καλοκαιριού, που φέτος είναι διαφορετικό. Η παρουσία του κορωνοϊού στη ζωή μας έχει φέρει τα πάνω κάτω. Πολλοί είναι εκείνοι που λόγω ανασφάλειας σε σχέση με τον ιό ή οικονομικής ένδειας δεν πήγαν διακοπές ή περιορίστηκαν σε κοντινές αποδράσεις.

Ο νέος πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Κιλκίς Βασίλης Χατζηαποστόλου, ευχαριστεί θερμά...

Υπογράφει ο Βασίλειος Χατζηαποστόλου
Πρόεδρος Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κιλκίς
Είμαι πλέον σε θέση, να εκφράσω τις ευχαριστίες μου, την συγκίνηση και την χαρά μου, προς όλους τους παράγοντες των Σωματείων της Ένωσης μας, που για μια ακόμα φορά, (11) ένδεκα συνολικά, έδειξαν την αμέριστη συμπαράσταση και εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και με ανέδειξαν πάλι Πρόεδρο τους.

Πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ: Δικαιούχοι - Κρατική επιδότηση 9 μηνών

Υπογράφει ο Χρήστος Χατζημλάδης
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Κιλκίς
Από την 3η Αυγούστου 2020 τέθηκε σε λειτουργία η ψηφιακή πλατφόρμα της Γενικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους (ΓΓΔΙΧ), για την υποβολή αιτήσεων στο πρόγραμμα «ΓΕΦΥΡΑ», που αφορά την επιδότηση στεγαστικών δανείων με υποθήκη στην Α΄ κατοικία όσων επλήγησαν από τις δυσμενείς επιπτώσεις αντιμετώπισης της πανδημίας (covid 19).

Οι "Μικρές Μοδιστρούλες" στο ΚΔΑΠ "Παιδόκοσμος Αλέξανδρος"

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ "Παιδόκοσμος Αλέξανδρος"
Σχέδιο Μόδας και Κοπτική - Ραπτική ήταν μια νέα πρωτότυπη δράση που εντάξαμε στο πρόγραμμά μας από την περσινή χρονιά και τα παιδιά μας την αγκάλιασαν με ενθουσιασμό. 

Τμήμα υποκριτικής στην ΤΕΧΝΗ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Όταν η θεατρική ομάδα της Τέχνης ξεκίνησε τον Οκτώβρη του 2019 τα μαθήματα υποκριτικής με τον Γιώργο Κιουρτσίδη κανείς δεν φανταζότανε τον πλούτο της γνώσης που θα αποκτούσαν οι μαθητές από την όσμωση, την επαφή και την εμβάθυνση σε σπουδαία θεατρικά κείμενα σε τόσο σύντομο χρόνο.