Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024

Γερουλάνος: Αντίπαλός μου, η πολιτική της Νέας Δημοκρατίας

Δελτίο τύπου υποψηφίου προέδρου του ΠΑΣΟΚ Παύλου Γερουλάνου
Συνεχίζεται η διεύρυνση των υποστηρικτών της υποψηφιότητας του Παύλου Γερουλάνου σε όλη την Ελλάδα, ενώ όλο και πληθαίνουν οι δημόσιες αναφορές στήριξης από σημαίνοντα πρόσωπα του Κινήματος. 

Συνάντηση Κιλκισίου Βαρθολομαίος με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου

Στην μαρτυρική Κύπρο πραγματοποιεί προσκυνηματική εκδρομή ομάδα Κιλκισιωτών με επικεφαλής τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίο.

Πενθήμερη εκδρομή Ιερών Ναών Αγίου Δημητρίου και Αγίων Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων Κιλκίς

Ανακοίνωση 
Ιερών Ναών Αγίου Δημητρίου και Αγίων Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων Κιλκίς

Οι Ενορίες των Ιερών Ναών Αγίου Δημητρίου και Αγίων Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων Πολιούχων Κιλκίς με ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Βαρθολομαίου διοργανώνουν:

Δήλωση Πέτρου Παππά για το Νοσοκομείο Κιλκίς

Υπογράφει ο Πέτρος Παππάς
Βουλευτής Κιλκίς, Αν. Τομεάρχης Υγείας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
Μετά τις σοβαρότατες καταγγελίες του Δ.Σ του σωματείου των εργαζομένων του Νοσοκομείου Κιλκίς για την ενδονοσοκομειακή διασπορά COVID σε νοσηλευόμενους της Παθολογικής Κλινικής και τον θάνατο τριών συνανθρώπων μας. 

Εκλογική διαδικασία "Μπάτε σκύλοι αλέστε"

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
Η Άννα Διαμαντοπούλου “αποκρίθηκε” στο ερώτημά μου περί εμπλοκής του “συστήματος Coca Cola” στις εκλογές του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος – ΠΑΣΟΚ.*)
Συγκεκριμένα, μια ημέρα ύστερα (!) από τη δημόσια αναφορά μου σε ενδεχόμενο πραξικοπηματικής παρέμβασης του “συστήματος Coca Cola” στην “εκλογή” προέδρου του ΠΑΣΟΚ, η κ. Άννα Διαμαντοπούλου εκδήλωσε την ανησυχία της για την “εκλογική διαδικασία”. Και πρότεινε τη χρησιμοποίηση “εθελοντών δικηγόρων”.

Ανακοινώσεις φορέων για το εργατικό ατύχημα στη ΒΙΠΕ Κιλκίς

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών Κεντρικής Μακεδονίας
 
Στη μεγάλη λίστα των "εργατικών ατυχημάτων", που αποτελούν πλέον καθημερινότητα στους χώρους δουλειάς σε όλη τη χώρα, προστέθηκε ένα ακόμη εργοδοτικό έγκλημα.

Επίσκεψη Γιώργου Γεωργαντά στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς

Δελτίο τύπου Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς
Στις 22/7 πραγματοποίησε επίσκεψη στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης ο κ. Γεώργιος Γεωργαντάς, Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων. Τον υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος και οικονομικός διαχειριστής του φορέα κ. Αστέριος Τάτσης και η Διοικητική Διευθύντρια κ. Γεωργία Κυρλαγκίτση.

Βόλτα στα δρομάκια της όμορφης παλιάς πόλης του Κιλκίς (Φωτογραφίες)

Γράφει η Μόνικα Σωτηριάδου
Αν μπορούσαμε να γυρίσουμε για μια στιγμή τον χρόνο πίσω, να ακούσουμε τραγούδια και φωνές ξέγνιαστων παιδιών, να ακούγαμε τον ήχο της πέτρας στο "κουτσό", τον θόρυβο των κεραμιδιών στο τζαμί, να βρούμε την γεύση που είχε η ζάχαρη με το ψωμί.

Συγχαρητήρια Φροντιστηρίου Μέσης Εκπαίδευσης ΟΜΗΡΟΣ



(VIDEO) Εσπερινός και Περιφορά Εικόνας, στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Κρηστώνης Κιλκίς

Εσπερινός και Περιφορά Εικόνας, στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Κρηστώνης Κιλκίς. Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024.