Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Εκλογές στον Ιατρικό Σύλλογο Κιλκίς

Το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς στην 34η συνεδρίασή του στις 01/09/2014 αποφάσισε ομόφωνα την προκήρυξη αρχαιρεσιών σύμφωνα με το άρθρο 24 του Β.Δ. 11-10-1957 και του άρθρου 127 §3 του Ν.4249 (ΦΕΚ 73/τ.Α΄/24-3-2014) για την ανάδειξη:

4,26 εκατ. ευρώ για στήριξη της Μελισσοκομίας το 2014

Πρόσθετα κονδύλια για τη στήριξη της μελισσοκομίας εξασφαλίζει το ΥπΑΑΤ, ενισχύοντας το εισόδημα των παραγωγών, μέσα από το πρόγραμμα για τη βελτίωση και παραγωγή προϊόντων μελισσοκομίας για τα έτη 2014-2016.

Δημαιρεσίες στο δήμο Κιλκίς την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς συγκαλεί ειδική συνεδρίαση την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 11 π.μ. για την εκλογή Προεδρείου και νέων μελών στην Οικονομική Επιτροπή και στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Κιλκίς.

Κάλεσμα ΕΛΜΕ Κιλκίς για το συλλαλητήριο της Δ.Ε.Θ.

Δελτίο τύπου  ΕΛΜΕ ΚΙΛΚΙΣ
Το ΔΣ της ΕΛΜΕ ΚΙΛΚΙΣ καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς να ενώσουν τη φωνές τους και τις δυνάμεις τους με όλους τους εργαζόμενους τα σωματεία και τα συνδικάτα, στην μεγάλη πανεργατική διαδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, ενόψει της ΔΕΘ, ενάντια στη συνεχιζόμενη πολιτική λιτότητας και περικοπών κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ, τις διαθεσιμότητες-απολύσεις, τις ιδιωτικοποιήσεις, τα νέα φορολογικά χαράτσια κ.λπ.

Κατάστημα με αμιγώς συνεταιριστικά προϊόντα στο Κιλκίς

Κατάστημα με αμιγώς συνεταιριστικά προϊόντα λειτουργεί από τις 5 Σεπτεμβρίου 2014 ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ν. Κιλκίς (ή Ένωση) στην οδό Θεσσαλονίκης και Λέκκα γωνία στο Κιλκίς.

Αλλαγή σελίδας για τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης

​Στα πλαίσια του νέου σχεδιασμού και της άρτιας κατάρτισης των αγωνιστικών τμημάτων της Ακαδημίας για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2014-2015 η Ακαδημία ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ προχώρησε στην πρόσληψη του καταξιωμένου προπονητή και αρίστου παιδαγωγού Γεωργίου Πελίδη.

Μουσική εκδήλωση με τη σύμπραξη της Dilek Koç και της ομάδας κρουστών Κιλκίς «άιΝΤΟς»

Η Dilek Koç (Ντιλέκ Κοτς) το συγκρότημά της και η ομάδα κρουστών Κιλκίς «άιΝΤΟς», μας ταξιδεύουν στα μουσικά αρώματα της Ανατολής, στους ρυθμούς των Βαλκανίων, στα σοκάκια της Κωνσταντινούπολης, στα Καφέ Αμάν της Σμύρνης, στα λιμάνια της Mαύρης Θάλασσας, στους οντάδες της Καππαδοκίας παρουσιάζοντας ένα μουσικό πρόγραμμα που έχει να κάνει με την κοινή μουσική παράδοση και με τα κοινά διαχρονικά, λαϊκά και έντεχνα τραγούδια των δύο λαών.

Εγκαίνια εμποροπανήγυρης Κιλκίς

Σε μια ευφρόσυνη γιορτή, με τις πολιτιστικές εκδηλώσεις και τα εμπορικά εκθέματα να προσελκύουν το ενδιαφέρον δημοτών και δεκάδων επισκεπτών, εξελίχθηκε η πρώτη ημέρα της Εμποροπανήγυρης Κιλκίς. Η πλατεία του Δημαρχείου γέμισε από πλήθος κόσμου που έδειχνε να απολαμβάνει τις μνήμες της λαϊκής παράδοσης, οι οποίες σε χορευτική πράξη αποδόθηκαν άψογα από τα χορευτικά συγκροτήματα του Αγίου Τρύφωνα, των Αργοναυτών, της Θρακικής Εστίας, του Λυκείου Ελληνίδων, του Φλάμπουρα, του Αρκαδίου και του ΚΑΠΗ του Δήμου Κιλκίς.

"Αντιδράσεις και κινητοποιήσεις, με απρόβλεπτες πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες στο νομό Κιλκίς"

Επιστολή φορέων δήμου Παιονίας τον υπουργό Υγείας Μάκη Βορίδη
"Κύριε Υπουργέ,
Στο Δήμο Παιονίας, στην ιστορική έδρα της Γουμένισσας, το 1936 ιδρύθηκε το Γενικό Νοσοκομείο της πόλης, που καλύπτει υγειονομικά με τη σημερινή του μορφή 30.000 κατοίκους.

Ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

Ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας για την εκλογή των μελών της Μητροπολιτικής Επιτροπής της Μ.Ε. Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014 στις 11:00 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη).

"Η υγεία δεν είναι πολυτέλεια να περικόπτεται!"

Υπογράφει ο Τριαντάφυλλος Κ. Πέτρογλου
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟΔΕ/ΝΔ Κιλκίς
"Έξι μήνες έχουν περάσει από την επίσκεψη του τότε υπουργού Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη στην περιφερειακή ενότητα του Κιλκίς. Νωπές οι μνήμες από τον επιτόπιο έλεγχο των δομών υγείας του Νομού. Νωπές ακόμα και οι δεσμεύσεις για αναβάθμιση των δύο Νοσοκομείων του Νομού μας.

“Θέλεις να γνωρίσεις τον Στίβο; Έλα σε μας. Έλα στην αθλητική οικογένεια του ΓΑΣ Κιλκίς“



Δελτίο τύπου ΓΑΣΚ
Σε πλήρη δράση βρίσκεται το τμήμα στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η ενημέρωση των Κιλκισιωτών για το στίβο ξεκίνησε και θα συνεχιστεί τις επόμενες μέρες σε πολλαπλά επίπεδα.

Ξεκινά η Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης "Οι Ατρόμητοι"

Πρόσκληση στην έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου απευθύνει η Ακαδημία μπάσκετ Α.Ο “ΟΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ” της Δημοτικής Ενότητας Γαλλικού Δήμου Κιλκίς, προς παιδιά, γονείς και φίλους του αθλήματος, την Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου, στις 19.00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Καμπάνης Κιλκίς.

Άνοιξε το επιδοτούμενο πρόγραμμα Voucher


Ο Κιλκισιώτης ηθοποιός Κώστας Καβακιώτης μιλά στη Γνώμη


Τίτλοι εφημερίδων, Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΥΓΗ ·Στην 40ή επέτειο της ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ- Δόγμα Βενιζέλου: Μόνη λύση ο Σαμαράς!·Κυβέρνηση- τρόικα στο Παρίσι-Απελευθέρωση απολύσεων, απαγόρευση απεργιών, πλειστηριασμοί κατοικιών·Προειδοποίηση ΟΟΣΑ: Στο «κόκκινο» η ανεργία έως το 2016
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Ρουκέτα από MOODY’S- Ηχούν κανόνια-4,6 δις τα ληξιπρόθεσμα χρέη (αυτή τη στιγμή) του κράτους προς ιδιώτες- 15.000 μικρές επιχειρήσεις θα κλείσουν έως το τέλος του έτους- Απαισιοδοξία από τον ΟΟΣΑ για την ανεργία: Θα μείνει γαντζωμένη στο 27% και το 2015·Κόλαση πιέσεων για πλειστηριασμούς και ομαδικές απολύσεις στην πόλη του φωτός·Εντελώς μόνοι Παπούλιας- Σαμαράς για πενήντα λεπτά- Η συζήτηση που έγινε επισήμως γνωστή και τα δύο σενάρια που κυκλοφόρησαν (από διαρροές) σχετικά με την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας