Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Υποδοχή της Εικόνας της Παναγίας Σουμελά στο Κιλκίς


Αναρτήθηκε στη ΓΝΩΜΗ ΚΙΛΚΙΣ ΠΑΙΟΝΙΑΣ στις 20 Ιουνίου 2013

Χαρακόπουλος: «Η Ελλάδα της περιφέρειας που ξέρει να αγωνίζεται θα τα καταφέρει»

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος μετέβη στη Σαμαρίνα ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης για τις εορταστικές εκδηλώσεις της Μεγάλης Παναγιάς. Την παραμονή συνοδευόμενος από το Βουλευτή Γρεβενών κ. Κοψαχείλη, το Δήμαρχο Γρεβενών κ. Κουπτσίδη και τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστό επισκέφτηκε τα βλαχοχώρια Περιβόλι, Αβδέλλα και Σμίξη.

"Κόκκινος" από το αίμα ο Νείλος - 8 λεπτά φρίκης σ΄ ένα συγκλονιστικό βίντεο από την Αίγυπτο



Προσοχή τα πλάνα είναι πολύ σκληρά 
Το οκτάλεπτο βίντεο απ΄ όσα έχουν γίνει τα τελευταία 24ωρα στην Αίγυπτο ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΚΛΗΡΟ και προειδοποιούμε γι΄ αυτό. Προέρχεται από την πλευρά των Αδελφών Μουσουλμάνων οι οποίοι επισημαίνουμε ότι δεν είναι μόνο θύματα αλλά και θύτες.

Επτά συλλήψεις μετά από ελέγχους της αστυνομίας σε επιχειρήσεις της Χαλκιδικής

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας της Κεντρικής Μακεδονίας, συνεχίστηκαν οι τακτικοί έλεγχοι σε διάφορες τουριστικές περιοχές της Χαλκιδικής, με σκοπό την αντιμετώπιση παραβατικών συμπεριφορών που σχετίζονται με την εφαρμογή της νομοθεσίας σε επιχειρήσεις και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. 

Τα αδέρφια Παναγιώτης και Θανάσης Παπαδόπουλος από τη Χ.Α.Ν.Θ. στον ΓΑΣΚ

"Σημαντική ενίσχυση αποτελεί για την ομάδα μας η απόκτηση των αδερφών Παναγιώτη και Θανάση Παπαδόπουλου με υποσχετική για ένα χρόνο από τη Χ.Α.Ν.Θ. Ο Παναγιώτης που έχει γεννηθεί στις 2/6/1990 και έχει ύψος 1,84 αγωνίζεται ως αριστερός εξτρέμ ενώ ο Θανάσης είναι γεννημένος στις 11/9/1994, έχει ύψος 1,82 και αγωνίζεται στη θέση του πλέι μέικερ. Και οι δύο είναι διεθνείς με τις Εθνικές ομάδες Εφήβων και Νέων και θα αποτελέσουν πολύτιμα ''εργαλεία'' στα χέρια του προπονητή για τη χρονιά που ξεκινάει. Ευχόμαστε στα νέα μέλη της χειροσφαιρικής μας οικογένειας να έχουν μια αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα, δίχως αγωνιστικά ή εξωαγωνιστικά προβλήματα."

Ημερίδα της Αναπτυξιακής Κιλκίς για τον θρησκευτικό τουρισμό

Τις δυνατότητες, τις προοπτικές, τη στρατηγική καθώς και τα εργαλεία ανάπτυξης του θρησκευτικού τουρισμού στο ν. Κιλκίς μέσα από την υλοποίηση του διακρατικού έργου: «Ολοκληρωμένο σχέδιο για την ανάπτυξη της κοινής αρχιτεκτονικής κληρονομιάς και της ανάπτυξης του θρησκευτικού τουρισμού στη διασυνοριακή περιοχή» θα συζητήσουν φορείς, επαγγελματίες του τουρισμού και πολίτες στην ημερίδα που οργανώνει η Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε. στο πλαίσιο του «Greece – The former Yogoslav Republic of Macedonia, IPA Cross – Border Programme” 2007 – 2013 (INTERREG).

Πρόγραμμα 35ων Αξιουπολίτικων από 18 Αυγούστου έως 1 Σεπτεμβρίου


Καράογλου: «Προσευχόμαστε στη Μεγαλόχαρη για την Ανάσταση της Ελλάδας»

Στο ιερό προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά στο Βέρμιο παραβρέθηκε ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο, ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου.

Πανηγύρι στην Πλαγιά Κιλκίς την Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Σας προσκαλούμε στο πανηγύρι του χωριού Πλαγιά στο Κιλκίς, που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία του χωριού την Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013, αμέσως μετά την περιφορά της εικόνας του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου στις 9 μ.μ.

Απαγορεύεται από σήμερα έως την Κυριακή η διέλευση πεζών και οχημάτων σε δασικές εκτάσεις και περιαστικά δάση

Ανακοινώνεται ότι με απόφαση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκου Δένδια, δεν επιτρέπεται, από την Παρασκευή (16-08-2013) έως και την Κυριακή (18-08-2013), η διέλευση οχημάτων και πεζών στις δασικές εκτάσεις και τα περιαστικά δάση των περιοχών για τις οποίες προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4).