Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 25 Ιουλίου 2021

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Κυριακή 25/7/2021, 6:01 μ.μ.


Συνελήφθη 54χρονη ημεδαπή για υπόθεση απάτης

Αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, έπειτα από μεθοδική έρευνα και κατόπιν σχετικής καταγγελίας, εντόπισαν και συνέλαβαν πρωινές ώρες χθες (24-07-2021) στην περιοχή της Περαίας 54χρονη ημεδαπή, η οποία ενέχεται σε υπόθεση απάτης σε βάρος 24χρονου ημεδαπού.

Κορωνοϊός (25/7/2021): 1.553 νέα κρούσματα (Κανένα κρούσμα στο νομό Κιλκίς), 8 θάνατοι και 134 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.553, εκ των οποίων 8 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 475.919 (ημερήσια μεταβολή +0.3%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 127 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.317 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Έγινε ο σκοπός της ζωή της να κοιτάζει



Του Φώτη Μισόπουλου
.....με άδειο ήχο έρποντας από το ένα σήμερα στο άλλο
Σαίξπηρ, Μακμπέθ
[μτφρ Παύλος Μάτεσις] [1]

Η ταινία «Κανείς δεν Μπορεί να μας Σώσει» στο Σινεμά της ΤΕΧΝΗΣ

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Οι προβολές στο θερινό σινεμαδάκι στο Στέκι της Τέχνης στο Μεταλλικό συνεχίζονται, με ένα αστυνομικό θρίλερ από τους εξπέρ του είδους Ισπανούς, «Κανείς δεν Μπορεί να μας Σώσει» Que Dios Nos Perdone, του Ροντρίγκο Σορογκόγιεν την Δευτέρα 26, Τετάρτη 28 και Πέμπτη 29 Ιουλίου στις 9.30 το βράδυ.

Τον τσάκωσαν Κιλκισιώτες αστυνομικοί για καλλιέργεια κάνναβης στη Θεσσαλονίκη


Συνελήφθη χθες (24 Ιουλίου 2021) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε δύσβατη θαμνώδη περιοχή εντοπίστηκαν 8 δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσε. Τα δενδρύλλια κάνναβης εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, όπως επίσης κατασχέθηκε ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης που βρέθηκε στην κατοχή του.


Έχει και η πολιτική τα κυβικά της


Γράφει ο Νίκος Κωνσταντινίδης
Εκπαιδευτικός-συγγραφέας, μέλος του Σύριζα-ΠΣ Κιλκίς

Ενώ η αριστερά αλλάζει λέξη «βουλευτής» για τη γυναίκα και εισάγει αντ’ αυτής τη λέξη "βουλεύτρια", χάρη γλωσσικής ισότητας, η δεξιά φιλοτεχνεί το πολιτικό προφίλ των γόνων της, ακολουθώντας την προσφιλή τακτική από το κολέγιο των Αθηνών στο Χάρβαρντ και μετά στη βουλή των Ελλήνων ως πρωθυπουργοί. Η δουλειά για την δεξιά κυβέρνηση υποτιμήθηκε σε δουλεία με την αλλαγή που έγινε στο εργασιακό δίκαιο.

(Video) Γιορτή καλαμποκιού 2021, στο Σ.Σ. Μουριών Κιλκίς

Γιορτή καλαμποκιού 2021, στο Σ.Σ. Μουριών Κιλκίς, το Σάββατο 24 Ιουλίου 2021.