Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Το Κιλκίς είναι πολύ τυχερό που τον έχει!

Της Πάολας Χαραλαμπίδου
Τζόνυ! Το όνομα που συνδέθηκε όσο κανένα άλλο στην εκμάθηση του εξαιρετικού αθλήματος του τένις, στο ακριτικό Κιλκίς.  Με αξιοζήλευτη και άριστη κατάρτιση και εμπειρία, ο Τζόνυ επί σειρά ετών προσφέρει τις πολύτιμες γνώσεις του στο Σύλλογο Αντισφαίρισης Κιλκίς.

Φραγγίδης: Διαφάνεια για τους πάντες και παντού

Γράφει ο
Γιώργος Φραγγίδης
Πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ ν. Κιλκίς
Μέλος ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ
Kαι ξαφνικά η πολιτική ζωή του τόπου γέμισε εξεταστικές επιτροπές. Αφού έκλεισε η πρώτη για τα ΜΜΕ χωρίς κανένα αποτέλεσμα, προχωρήσαμε στην επιτροπή για τα θέματα Άμυνας και τώρα για την Υγεία. Ο πρωθυπουργός συνειδητοποιώντας ότι είναι με την πλάτη στον τοίχο, αποφασίζει να ποινικοποιήσει την πολιτική ζωή της χώρας.

Αναστασόπουλος Εμμανουήλ λέγεται αυτός ο 33χρονος παιδεραστής (Φωτογραφία)

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 33χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη στις 30-3-2017 στην Αθήνα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για αποπλάνηση ανηλίκου.

Προετοιμασία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης παίδων και κορασίδων στον δικό μας Ατέρμονα

Ανακοίνωση Αθλητικού Κέντρου Ατέρμων
Ξεκινά την Κυριακή 9 Απριλίου 2017 το camp προετοιμασίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης παίδων και κορασίδων στο πρότυπο αθλητικό κέντρο ΑΤΕΡΜΩΝ. Το camp θα διαρκέσει έως 21 Απριλίου 2017. 

Χωρίς φιλάθλους της Δόξας Δράμας το παιχνίδι με την Καλαμαριά την Κυριακή

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας της Δόξας Δράμας, στο γήπεδο της Καλαμαριάς, την Κυριακή 09-04-2017 και ώρα 16.00, όπου θα διεξαχθεί ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων «Μ.Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ» - Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ», στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας 2016-2017, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Η ανυπαρξία της πολιτείας

Του Δημήτρη Νίκογλου
Θα ήθελα να εκφράσω την αγανάκτησή μου για τον τρόπο λειτουργίας της κυβέρνησης, και τον στρουθοκαμηλισμό που έχει επιλέξει ως μέθοδο στο να χειρίζεται τα πολλά και σύνθετα προβλήματα που ταλανίζουν τους απλούς πολίτες. 

Τι ετοιμάζουν στην παλιά Μεραρχία και αεροδρόμιο του Κιλκίς;

Του απεσταλμένου στο Κιλκίς Γιουσούφ Καραγιουσούφ
Ποιο είναι το μεγάλο μυστικό που κρύβεται σε δυο φαινομενικά εγκαταλειμμένος χώρους του Κιλκίς και ειδικά δίπλα στον Πολυχώρο Γνώσης Sigmaland (Παλιά Λέσχη Κυνηγών); 

Χρυσή Αυγή: "Όχι στην ισλαμοποίηση του Κιλκίς"

Δελτίο τύπου Χρυσής Αυγής νομού Κιλκίς
Για ακόμη μια φορά το Κιλκίς ως νομός γίνεται το πείραμα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Αυτή η κατοχική κυβέρνηση των Γερμανικών τραπεζικών και επιχειρηματικών συμφερόντων θα δοκιμάσει στους κατοίκους του Κιλκίς τα όρια ανοχής και υπομονής που μπορεί να δείξει ένας Έλληνας μετά από 7 χρόνια Μνημονίων. 

RPM:Τι είναι αυτό που κάνει το μάθημα μοναδικό;

Του Παναγιώτη Μαυρογενίδη*
RPM by Les Mills είναι ένα ομαδικό πρόγραμμα εσωτερικής ποδηλασίας όπου μπορείς να ελέγξεις την ένταση, να κάψεις πολλές θερμίδες αλλά και να διασκεδάσεις. 

Ατέρμων: Πρόγραμμα αγώνων μπάσκετ για το Σάββατο 8/4/2017


Φιλικός αγώνας μπάσκετ: Βετεράνοι Καλαθοσφαιριστές Ελλάδος vs «Αριστοτέλης Σταυρού»

Φιλικό αγώνα μπάσκετ «Τρίποντα Ζωής» μεταξύ των ομάδων Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος και του «Αριστοτέλη Σταυρού»  συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και ο Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος, υπό την αιγίδα του Δήμου Βόλβης, την Κυριακή 9 Απριλίου 2017 στις 5:00 το απόγευμα, στο κλειστό γυμναστήριο του Σταυρού.

Video από το Τουρνουά Ακαδημιών Βόλεϊ: Όλυμπος Κορδελιού vs Άτλας Κιλκίς



Συμμετοχή του Άτλαντα Κιλκίς σε Τουρνουά Ακαδημιών στο κλειστό του Ελευθερίου Κορδελιού.

«ΒηματίΖΩ» Κιλκίς: Συνάντηση και πορεία προς τον Τοίχο της Καλοσύνης (Φωτογραφίες)

Ανακοίνωση Συλλόγου «ΒηματίΖΩ»
Το Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ», στα πλαίσια δικτύωσης και αφού αρχικά ενημέρωσε την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Διεύθυνση Εκπαίδευσης, καθώς και τους συναδερφικούς φορείς ( ΚΔΑΠμεΑ του Δήμου Κιλκίς και Α.Μ.Κ.Ε "Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης") για την δημιουργία του Τοίχου της Καλοσύνης στην πόλη μας,  πραγματοποίησε στις 5 Απριλίου 2017 συνάντηση και πορεία προς τον Τοίχο της Καλοσύνης όπου οι ωφελούμενοι του ΚΔΗΦ και οι μαθητές του 7ου Δημοτικού Σχολείου με τον Διευθυντή τους κ. Χαράλαμπο Σιμιτσή και την Σχολική Σύμβουλο, κα Ιωάννα Αρβανίτη, άφησαν «αποτυπώματα» της καλοσύνης τους. 

Ευχές Πάσχα από το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κιλκίς


Πιερία: 6 πλαστά 20ευρα κατασχέθηκαν από 54χρονο Ρουμάνο

Οι συνεχείς περιπολίες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Κατερίνης, στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής της εγκληματικότητας, οδήγησε στη σύλληψη 54χρονου υπηκόου Ρουμανίας για κυκλοφορία και κατοχή πλαστών χαρτονομισμάτων στην Πιερία.

Ευχές Πάσχα Κέντρου Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Και στους πολίτες της ΕΕ επιβάλλονται πλέον συστηματικοί έλεγχοι

Από σήμερα, 7 Απριλίου 2017, τίθεται σε εφαρμογή η τροποποίηση (2017/458) του Κώδικα Συνόρων Σένγκεν (2016/399). Συγκεκριμένα τα κράτη – μέλη Σένγκεν υποχρεώνονται να διεξάγουν συστηματικούς ελέγχους στα εξωτερικά σύνορα της Ε.Ε. (χερσαία, θαλάσσια και εναέρια) τόσο κατά την είσοδο, όσο και κατά την έξοδο, και στους πολίτες της Ε.Ε.

Κιλκίς: Συνέλαβαν δύο Αλβανούς για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

Συνελήφθησαν χθες (6-4-2017) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας Παιονίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, δύο υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 24 και 41 ετών, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. 

Απλούστευση διαδικασιών αδειοδότησης για 103 δραστηριότητες

Από το 2014 το Υπουργείο Ανάπτυξης αναμορφώνει συνεχώς τη νομοθεσία αδειοδότησης μεταποιητικών δραστηριοτήτων (κατάργηση αδειών λειτουργίας για 103 δραστηριότητες κ.λ.π. ) στην κατεύθυνση περιορισμού της γραφειοκρατίας, χωρίς όμως έκπτωση στην ασφάλεια και τη νόμιμη λειτουργία των επιχειρήσεων.

Κιλκίς: Σύσκεψη με Κιλτίδη για τους στόχους της «Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Κεντρικής Μακεδονίας»

Τους στόχους και τη φιλοσοφία της «Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Κεντρικής Μακεδονίας» περιέγραψε ο πρόεδρος της Εταιρείας Κ. Κιλτίδης σε ειδική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συσκέψεων «Περικλής Κολότσιος» της Αντιπεριφέρειας Κιλκίς. 

Κιλκίς: Σύσκεψη για τη απαγόρευση αλιείας στην λίμνη Δοϊράνη

Από το Τμήμα Αλιείας της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Κιλκίς ανακοινώνεται ότι πραγματοποιήθηκε στις 07 Απριλίου 2017 και ώρα 10:00 π.μ. στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, σύσκεψη στα πλαίσια εφαρμογής της Απόφασης για την απαγόρευση αλιείας (από 10 Απριλίου 2017 ημέρα Δευτέρα και ώρα 08:00 π.μ έως 10 Μαΐου 2017 ημέρα Τετάρτη και ώρα 08:00 π.μ) στην λίμνη Δοϊράνη λόγω προστασίας της αναπαραγωγικής περιόδου των ψαριών.

Kinesis Gym Kilkis and season offer

Το καλοκαίρι πλησιάζει και εμείς στο Kinesis-Gym σου δίνουμε το κίνητρο....
Συνδρομή γυμναστηρίου μέχρι και 31 Αυγούστου, 100.0€!

Βεργίδης: "Υπουργέ κ. Μουζάλα, καλή η ΟMNES, αλλά είμαστε και εμείς εδώ"

Επιστολή προς τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Μουζάλα Ιωάννη 
Υπογράφει ο Ανδρέας Βεργίδης
Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς
"Κύριε Υπουργέ,
Απευθυνόμαστε πάλι σε εσάς, για ένα θέμα που, δυστυχώς, επανεμφανίζεται διαρκώς στον νομό μας, με διαφορετική μορφή κάθε φορά. Ο πυρήνας της αιτίας που το προκαλεί, όμως, παραμένει ο ίδιος. Και δεν είναι άλλος, από την αδικία εις βάρος του νομού μας, στο μείζον ζήτημα της διαχείρισης του προσφυγικού-μεταναστευτικού ζητήματος.

40νθήμερο μνημόσυνο Αριστείδη Κακουλίδη

Η οικογένεια του Αριστείδη Κακουλίδη ευχαριστεί θερμά όλους εκείνους, συγγενείς, φίλους και συμπολίτες, που συμμετείχαν στο βαρύτατο πένθος της και της συμπαραστάθηκαν στις δύσκολες ώρες του χαμού του.
Το 40νθήμερο μνημόσυνο υπέρ της αναπαύσεως της ψυχής του θα τελεσθεί το Σάββατο του Λαζάρου, 8 Απριλίου 2017 μετά την τέλεση της Θείας Λειτουργίας, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Μεγάλης Βρύσης.




Αλλαγές στη νομοθεσία που αφορούν την Ενημέρωση Οφειλετών


Ανακοίνωση Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας 
Με την αναμόρφωση της νομοθεσίας, οι εταιρείες ενημέρωσης θα επιτρέπεται να ενοχλούν τους οφειλέτες μία φορά την εβδομάδα. Έως σήμερα, στην Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας λαμβάνουμε καταγγελίες από καταναλωτές που οχλούνται καθημερινά οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας μέχρι τις 8 ή 9 η ώρα, και οι καλούντες δεν είναι καθόλου διακριτικοί. 


Η Θράκη στο έπος της αντίστασης στο Φασισμό και τον Ναζισμό το 1940-1941

Του Θεοφάνη Μαλκίδη
Όπως και σε άλλες ιστορικές στιγμές του Ελληνισμού, η Θράκη παρέμεινε και παραμένει δυστυχώς στο περιθώριο. Έτσι πέρα από τη Θρακιώτισα τραγουδίστρια της νίκης Σοφία Βέμπο (από την Καλλίπολη) η οποία σηματοδοτεί και νοηματοδοτεί με τα τραγούδια της το έπος του 1940-1941, έχει ενδιαφέρον να επισημάνουμε πως όλη η Θράκη συνέβαλε τα μέγιστα, στην επικράτηση εναντίον του φασισμού, εναντίον των εισβολέων και των κατοχικών δυνάμεων των Ιταλών, των Γερμανών και των Βουλγάρων. 

Θέση εργασίας στο Κιλκίς (7/4/2017)

Κιλκίς: Εταιρία επίπλων κουζίνας ζητεί έμπειρο Τεχνίτη Ξυλουργό για την κάλυψη θέσεως τεχνίτη στην γραμμή παραγωγής (Μοντάζ, Κοπή υλικών, Περιφερειακών εργασιών), 23410/42088.

Για εκπαίδευση στη λίμνη Σκρα πήγε το 1ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς

Δελτίο τύπου 1ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Την Τρίτη 4 Απριλίου 2017 τα δύο τμήματα της Δ’ τάξης υλοποίησαν την προγραμματισμένη επίσκεψή τους, στο πανέμορφο δάσος της λίμνης Σκρα με τους ομώνυμους καταρράκτες, στα πλαίσια περιβαλλοντικού προγράμματος που εκπονούν τα 2 τμήματα.