Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Ψυχραιμία στο Βερολίνο για τις εξελίξεις στην Ελλάδα

Κανένα σημάδι «κρίσης» ή ανησυχία δεν φαίνεται να προκάλεσαν στη γερμανική κυβέρνηση η μη εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας κατά την τρίτη ψηφοφορία στο ελληνικό κοινοβούλιο και κατά συνέπεια η προκήρυξη εθνικών εκλογών.

Στο ''Χριστουγεννιάτικο Χωριό'' του Δήμου Κιλκίς στάθμευσαν και οι Μωμόγεροι!

Το λαϊκό παραδοσιακό θέατρο του Πόντου είχε την τιμητική του, στο πρόγραμμα εκδηλώσεων του ''Χριστουγεννιάτικου Χωριού'' του Δήμου Κιλκίς, τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων.

Τέλος στα εμπόδια φορητότητας -Οσα πρέπει να ξέρουν οι συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας

Νέες ρυθμίσεις για τη φορητότητα αριθμών επιβάλλει η ΕΕΤΤ, προωθώντας τη διαφάνεια, την ταχύτητα και τον αποτελεσματικότερο έλεγχο της διαδικασίας από τους ίδιους τους συνδρομητές και με προτεραιότητα την προάσπιση των δικαιωμάτων των καταναλωτών και την τόνωση του ανταγωνισμού στην αγορά τηλεφωνίας.

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που ελήφθη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (α.α. 45/2014, 29-12-2014/1300 B) τα καιρικά φαινόμενα προβλέπονται ως εξής:

Τα... έψαλλαν στο Δήμαρχο Κιλκίς!

Τα παραδοσιακά κάλαντα έψαλλαν στο Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη εκπρόσωποι πολιτιστικών, στρατιωτικών και κοινωνικών φορέων του Δήμου Κιλκίς την παραμονή των Χριστουγέννων.

"Ποιον εκφράζετε κυρία υποδιευθύντρια της Τράπεζας Πειραιώς Κιλκίς"

Δελτίο τύπου Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Είναι φανερό εδώ και καιρό ότι η θλιβερή συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου σε αγαστή συνεργασία με το σάπιο σύστημα που τη στηρίζει έχουν επιδοθεί σε μια εκστρατεία τρομοκράτησης και καλλιέργειας φόβου τόσο για την διαδικασία εκλογής Προέδρου Δημοκρατίας, όσο και σαν προετοιμασία για αυτά που θα ακολουθήσουν από μέρους τους κατά την προεκλογική περίοδο.

Οι μαθητές του 8ου Νηπιαγωγείου Κιλκίς παραδίδουν εξ αποστάσεως μαθήματα σπηλαιολογίας

Δελτίο τύπου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου Νηπιαγωγείου Κιλκίς
Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι, ύστερα από πρόσκληση του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση σε εκπαιδευτικούς Α/θμιας Εκπαίδευσης παραμεθόριων περιοχών της ηπειρωτικής Ελλάδας να υποβάλουν προτάσεις πρωτότυπων εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, στα πλαίσια του προγράμματος «Μαθαίνουμε παρέα» για το σχολικό έτος 2014-15 και κατόπιν συμμετοχής του Νηπιαγωγείου μας στη διαδικασία αυτή, το σχολείο μας επιλέχθηκε ανάμεσα σε 171 Δημοτικά σχολεία και Νηπιαγωγεία να χρηματοδοτηθεί από το Ίδρυμα για να υλοποιήσει το πρόγραμμα «Οι μαθητές του 8ου Νηπιαγωγείου Κιλκίς παραδίδουν εξ αποστάσεως μαθήματα σπηλαιολογίας».

Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω χιονόπτωσης ή παγετού, η κυκλοφορία διεξάγεται με αντιολισθητικές αλυσίδες ως εξής:
Κιλκίς:
-επαρχιακή οδός Καστανερής – Μεγάλων Λιβαδίων δήμου Παιονίας Κιλκίς

Δύο νεκροί ακόμη, θυσία στον αιμοβόρο θεό της ασφάλτου Μολλώχ

Χθες (28-12-2014) το απόγευμα, στο 8ο χλμ της Επαρχιακής Οδού Μεταμορφώσεως – Μεταγγιτσίου Χαλκιδικής, το Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 49χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε με το Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 56χρονη ημεδαπή. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να τραυματιστούν θανάσιμα η οδηγός του δεύτερου οχήματος, καθώς και ο 66χρονος ημεδαπός συνεπιβάτης αυτού. Επιπλέον, τραυματίστηκε σοβαρά ένα ακόμη άτομο, που επέβαινε στο παραπάνω όχημα, ενώ ελαφρά τραυματίστηκαν ο οδηγός του πρώτου οχήματος μαζί με άλλους τρεις επιβαίνοντες αυτού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Νικολάου Χαλκιδικής.

Μεταφορά εκδηλώσεων ''Χριστουγεννιάτικου Χωριού'' Δήμου Κιλκίς στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς

Στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς μεταφέρονται, λόγω κακοκαιρίας, οι προγραμματισμένες για σήμερα εκδηλώσεις του Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Δήμου Κιλκίς. Στις 18: 30 θα δοθεί μουσική παράσταση από μαθητές Λυκείου της Στρούμνιτσας της FYROM οι οποίοι στη συνέχεια θα χορέψουν παραδοσιακούς χορούς.

Ευχές από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς


Εξαρθρώθηκε σπείρα που εμπλέκεται σε πλήθος κλοπών και ληστειών σε κατοικίες στη Βόρεια Ελλάδα

Εξαρθρώθηκε, μετά από έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Νέων Μουδανιών, σπείρα που εμπλέκεται σε πλήθος κλοπών –διαρρήξεων και ληστειών σε κατοικίες σε διάφορες περιοχές στη Βόρεια Ελλάδα.

Τίτλοι εφημερίδων, Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Ο κύβος ερρίφθη- Ολοταχώς προς κάλπες (25 Ιανουαρίου ή 1η Φεβρουαρίου) αν δεν βγει σήμερα λευκός καπνός από τη Βουλή-Στις 12 η Τρίτη κρίσιμη ψηφοφορία·Δραματική διάσωση με ελικόπτερα-Συγκλονιστικές μαρτυρίες: «Δεν χτύπησε καν ο συναγερμός» καταγγέλλουν οι επιβάτες! «Δεν μας βοήθησε κανείς από το πλήρωμα»·Ο Τσουκαλάς (του ΣΥΡΙΖΑ) με δύο παιδιά στο πανάκριβο Κολλέγιο
ΕΘΝΟΣ ·Νύχτα εφιάλτης για 300 ψυχές στην Αδριατική-Συγκλονιστικές μαρτυρίες από τους επιβάτες του «NORMAN ATLANTIC»·Ώρες ευθύνης- Γνώμη-Κόμματα και πολιτικές ηγεσίες να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων·Με το βλέμμα στις κάλπες η Τρίτη ψηφοφορία για εκλογή Προέδρου