Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020

(Video) Η Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών Κιλκίς, κόβει την πίτα της


Η Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών Κιλκίς, κόβει την πίτα της, την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020.

(Video) ΚΙΝ.ΑΛ. Κιλκίς: Συνέλευση και κοπή πίτας με ομιλητή τον Κυριάκο Κυριάκο


ΚΙΝ.ΑΛ. Κιλκίς: Συνέλευση και κοπή πίτας με ομιλητή τον Γραμματέα Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής, Κυριάκο Κυριάκο, την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020, στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς.

Ομιλία για την ασφαλή χρήση του διαδικτύου, στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς


Τραγικό: Σκοτώθηκε 19χρονος σε τροχαίο στην Πέλλα

Σήμερα (9 Φεβρουαρίου 2020) το πρωί στην επαρχιακή οδό Π. Μυλότοπος – Καρυώτισσας, ΙΧΕ όχημα που οδηγούσε 19χρονος ημεδαπός και επέβαινε ως συνοδηγός 18χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 19χρονου οδηγού και τον τραυματισμό του 18χρονου συνοδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πέλλας.

Οι ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ πρώην δήμου Γαλλικού διοργανώνουν χορό και σας προσκαλούν

Σε μια επετειακή χρόνια για το σύλλογο, για τα 10 χρόνια συνεχόμενης παρουσίας στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής, οι ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ πρώην δήμου Γαλλικού διοργανώνουν χορό σε συνδυασμό με την καθιερωμένη ετήσια κοπή της βασιλόπιτας, το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020 στο Πέτρινο στο Καμπάνη και προσκαλούν τον αθλητικό και μη κόσμο για ένα τρελό ξεφάντωμα με πολύ κέφι, φαγητό και χορό.

Προαγωγικές εξετάσεις έγχρωμων ζωνών του Kinesis Fight Club

Δελτίο τύπου Kinesis Fight Club 
Στις καθιερωμένες προαγωγικές εξετάσεις έγχρωμων ζωνών στο Brazilian jiu jitsu παρεβρέθηκε το Kinesis Fight Club Gougoulas team στο αρχηγείο στην Χαλάστρα Θεσσαλονίκης.

(Video) Ετήσιος χορός 2020, του Συλλόγου "Λαβάς" Ευκαρπίας Κιλκίς


Ετήσιος χορός 2020, του Συλλόγου "Λαβάς" Ευκαρπίας Κιλκίς, στην αίθουσα εκδηλώσεων "Κτήμα των Ευχών", το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020.