Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

"Πιο γρήγορη και πιο οικονομική η αδειοδότηση κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων"

«Η απλοποίηση της διαδικασίας αδειοδότησης των κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων συμβάλει σημαντικά στην ενίσχυση της κτηνοτροφίας. Η αδειοδότησή τους πλέον, θα είναι πιο γρήγορη και πιο οικονομική» τονίζει σε δήλωσή του ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, ο οποίος υπέγραψε την Κοινή Υπουργική Απόφαση που καθορίζει τις Πρότυπες Περιβαλλοντικές Δεσμεύσεις (ΠΠΔ) για τις πτηνοτροφικές και κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις. Την ΚΥΑ υπέγραψε και ο συναρμόδιος Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Γιάννης Μανιάτης. 

Το νέο εκτελεστικού γραφείο της ΟΝΝΕΔ

Πρόεδρος : Σάκης Ιωαννίδης
Αντιπρόεδρος : Κωνσταντίνος Μητσόπουλος
Υπεύθυνος Οργανώσεων Αττικής : Κωνσταντίνος Παπαθανασόπουλος
Υπεύθυνος Οργανώσεων Επαρχίας : Βασίλης Γεωργιάδης
Υπεύθυνος Οργανώσεων Θεσσαλονίκης : Θοδωρής Καραγιάννης

Την έριξε στο δάπεδο και της πήρε 40 ευρώ

Συνελήφθη σήμερα (30.07.2013) το πρωί στην Έδεσσα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, ένας ημεδαπός 48 ετών, για ληστεία σε βάρος μίας 26χρονης.

Σκοτώθηκε 78χρονος σε τροχαίο στη Χαλκιδική

Στις 29.07.2013 το πρωί, στο 42ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Νέων Μουδανιών – Σάρτης Χαλκιδικής (Όρμος Παναγιάς), σημειώθηκε σύγκρουση μεταξύ Ι.Χ. Φορτηγού αυτοκινήτου που οδηγούσε 42χρονος ημεδαπός και Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου που οδηγούσε 78χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 78χρονου οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Νικολάου Χαλκιδικής.

Οδηγίες για την αντιμετώπιση του καύσωνα

Από το Τμήμα Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται οι παρακάτω οδηγίες ως μέτρα προστασίας για την πρόληψη των επιπτώσεων από την βλαπτική δράση των υψηλών θερμοκρασιών του περιβάλλοντος και του καύσωνα:

Ποντιακό γλέντι στο Πάρκο Ποντοκερασιάς Κιλκίς


Νέες ριζικές ανατροπές σε λύκειο και πανελλήνιες ετοιμάζεται να φέρει το υπουργείο Παιδείας

Μεγάλες ανατροπές στο εκπαιδευτικό σύστημα ετοιμάζεται να φέρει το υπουργείο Παιδείας. Το υπουργείο αναμένεται να καταθέσει στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα το σχετικό νομοσχέδιο με το οποίο θα αλλάξουν για άλλη μια φορά τα τελευταία χρόνια τα δεδομένα για χιλιάδες μαθητές που βρίσκονται στο λύκειο και ετοιμάζονται για τις εξετάσεις τους προκειμένου να εισαχθούν στα πανεπιστήμια.

Ο Θόδωρος Παρασκευαΐδης στον ΓΑΣ Κιλκίς

Το κενό που δημιουργήθηκε μετά το δανεισμό του Γιάννη Σκάρλου στο Δία Πολίχνης έρχεται να καλύψει η απόκτηση από την ομάδα μας του τερματοφύλακα Θόδωρου Παρασκευαΐδη. Ο αθλητής που είναι γεννημένος το 1988 και έχει ύψος 1.80, αγωνίστηκε στο παρελθόν σε Καλαμαρί και Άρη Θεσσαλονίκης ενώ τα τελευταία χρόνια που διέμενε στην Αθήνα λόγω σπουδών αγωνιζόταν με τα χρώματα του Πανελληνίου. Καλοσωρίζουμε το νέο μέλος στη χειροσφαιρική μας οικογένεια και του ευχόμαστε τα καλύτερα για τη συνέχεια.