Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024

Ερώτηση στη Βουλή για το ακατάλληλο και επικίνδυνο κτίριο που χρησιμοποιεί ο Δήμος Κιλκίς ως αποθήκη για κάδους απορριμμάτων

Ερώτηση 
του Χήτα Κωνσταντίνου, Βουλευτή Β' Θεσσαλονίκης της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ προς τον Υπουργό Εσωτερικών, που έχει κατατεθεί στην Ελληνική Βουλή από την Ελληνική Λύση με Αριθμό Πρωτοκόλλου 6640/11-09-2024 σχετικά με το θέμα «Ακατάλληλο και επικίνδυνο το κτίριο που χρησιμοποιεί ως αποθήκη για κάδους απορριμμάτων ο Δήμος Κιλκίς». 

Ο Έβρος… ο Άρης και η τιμωρία μου

Εν ώρα υπηρεσίας, διέλευση επιβατικής αμαξοστοιχίας.

Του Βασίλη Αθανασιάδη
Ακριβώς πριν 54 χρόνια, τέτοιες ημέρες
Ο Έβρος …μυθολογικό πρόσωπο, γιός του Βασιλιά της Θράκης Κάσσανδρου, που έπεσε και πνίγηκε στον ποταμό Ρόμβο και από τότε ονομάζεται Έβρος.

Εκδηλώσεις στο Κιλκίς για την Ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας

Στις εκδηλώσεις για την Ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από την Π.Ε. Κιλκίς, παρέστη ο Αντιπεριφερειάρχης, Ανδρέας Βεργίδης.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009. Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.

Το Δημοτικό Σχολείο Μαυρονερίου ευχαριστεί θερμά...

Δελτίο τύπου Δημοτικού Σχολείου Μαυρονερίου Κιλκίς
Το Δημοτικό Σχολείο ΜΑΥΡΟΝΕΡΙΟΥ ευχαριστεί τον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πέτρο Παππά και τον βουλευτή ΠΑΣΟΚ Στέφανο Παραστατίδη που προσέφεραν την ημέρα του Αγιασμού πολύτιμο αθλητικό υλικό στους μαθητές και στις μαθήτριες. Η πράξη τους εκτιμάται από όλο το έμψυχο δυναμικό του σχολείου μας.

Σχολές ΔΕΛΤΑ και KLEEMANN πηγαίνουν ένα βήμα μπροστά την εκπαίδευση των Τεχνικών Ανελκυστήρων

Δελτίο τύπου KLEEMANN - Σχολές ΔΕΛΤΑ
Οι Σχολές ΔΕΛΤΑ εγκαινιάζουν μία σπουδαία συνεργασία με την εταιρία KLEEMANN, έναν από τους σημαντικότερους κατασκευαστές ανελκυστήρων στην Ευρωπαϊκή και παγκόσμια αγορά. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα σπουδών της σχολής, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ειδικότητας τεχνικού ανελκυστήρων, με υψηλή ζήτηση στην ελληνική και διεθνή αγορά. Σήμερα ο κλάδος απασχολεί 6.000 τεχνικούς και εκτιμάται ότι υπάρχει άμεση ανάγκη για κάλυψη επιπλέον 1.000 θέσεων.

Κυκλοφόρησε το εγχειρίδιο «Υπαίθριες δραστηριότητες και περιβαλλοντικά παιχνίδια», του Γιώργου Κεχλιμπάρη

Έτοιμο είναι το πρώτο βιβλίο του εκπαιδευτικού Γιώργου Κεχλιμπάρη και σας παρουσιάζουμε το εξώφυλλό του. Αποτελεί ένα εξαιρετικό παιδαγωγικό εργαλείο - εγχειρίδιο στα χέρια εκπαιδευτικών, φοιτητών, συλλόγων αλλά και ερευνητών, οι οποίοι εργάζονται και δραστηριοποιούνται σε υπαίθριες δραστηριότητες περιβαλλοντικού περιεχομένου.

Επιστροφή στο Πολυάνειο Ωδείο Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς


Ανακοίνωση Πολυανείου Ωδείου Κιλκίς
Από Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024 επιστρέφουμε στο κανονικό πρόγραμμα λειτουργίας του Ωδείου μας. Σας περιμένουμε στο ωδείο να σας ενημερώσουμε για ότι σας απασχολεί σχετικά με την επιλογή οποιοδήποτε οργάνου και γενικότερα της φοίτησης στο Ωδείο.