Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 20 Απριλίου 2020

Μπράβο σου Μαριλένα Μιχαήλοβιτς!


Όταν η νέα γενιά παίρνει πρωτοβουλίες για να τιμήσει την ιστορία και τις ρίζες της οφείλουμε να την επικροτούμε και δημόσια. Έτσι, πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στην μαθήτρια της Γ’ Λυκείου, Μαριλένα Μιχαήλοβιτς, η οποία στο διάστημα που έμεινε σπίτι, μεταξύ διαβάσματος για το σχολείο και τη μουσική της, γύρισε ένα βιντεάκι αφιερωμένο στην επέτειο του Ολοκαυτώματος της Νάουσας, που τιμάται κάθε χρόνο στις 22 Απριλίου. 

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 16 Απριλίου 2010 (Πριν από 10 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 10 χρόνια, την Παρασκευή 16 Απριλίου 2010. Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Δευτέρα 20/4/2020, 8:00 μ.μ

Συνελήφθησαν (7) άτομα και ταυτοποιήθηκαν άλλα (4) τα οποία σχεδίαζαν να εισέλθουν βίαια σε Ιερό Ναό της Πιερίας το βράδυ της Ανάστασης
Συνελήφθησαν προχθές (18 Απριλίου 2020) το βράδυ, μετά από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, (7) άτομα σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για - κατά περίπτωση - παραβάσεις σχετικές με τις εκρηκτικές ύλες, παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών, παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών και άλλα αδικήματα.

Kinesis Gym Kilkis: Best Home Workout

Ανακοίνωση Kinesis Gym Kilkis
Μετά από αποχή λίγων ημερών λόγω του εορτασμού του Ορθόδοξου Πάσχα, τα διαδικτυακά μας προγράμματα γυμναστικής ξεκινάνε κανονικά από Τρίτη 21 Απριλίου 2020.

(Video) Μηδενική η κίνηση λόγω κορωνοϊού και εντολών, στα χωριά Κρηστώνη, Καμπάνη, Μάνδρες και Νέα Σάντα


Μηδενική η κίνηση λόγω κορωνοϊού και εντολών, στα χωριά Κρηστώνη, Καμπάνη, Μάνδρες και Νέα Σάντα, τη 2η μέρα του Πάσχα, 20 Απριλίου 2020.