Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

Υποδοχή Ιερού Λειψάνου Αγίου Θεοδώρου του Στρατηλάτου στο όμορφο χωριό Μικρόκαμπος του Νομού Κιλκίς (Φωτογραφίες)

Γράφει η Μόνικα Σωτηριάδου

Πλήθος πιστών βρέθηκε στην υποδοχή Ιερού Λειψάνου Αγίου Θεοδώρου του Στρατηλάτη στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στο χωριό Μικρόκαμπος Κιλκίς, την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024.

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Κιλκίς σε πρόγραμμα κινητικότητας Erasmus+

Δελτίο τύπου Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Κιλκίς
Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Κιλκίς έλαβε μέρος σε πρόγραμμα κινητικότητας στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+, 2023-1-EL01-KA122-ADU-000134264 από τις 28/01/2024 έως τις 03/02/2024, με συμμετέχοντες τον Διευθυντή, Χαράλαμπο Βουλγαράκη και την εκπαιδεύτρια Αρτεμισία Μούτσου, στο Παλέρμο της Σικελίας.

(VIDEO) Παρουσίαση προγράμματος επετειακών εκδηλώσεων για την Εκατονταετηρίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου

Εκδηλώσεις που θα χαράξουν ανεξίτηλα τον πολιτιστικό και θρησκευτικό καμβά του Κιλκίς
Παρουσίαση προγράμματος επετειακών εκδηλώσεων για την Εκατονταετηρίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου, τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κιλκίς.

Δεν έχουν κόμμα, δεν έχουν χρώμα

Του Παναγιώτη Γουδαμάνη
Ακόμη δεν έχουν περάσει λίγα 24ωρα από το πρωτοφανές σκηνικό για τα χρονικά που συνέβη στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και ο Ελληνικός λαός στέκεται αποσβολωμένος προσπαθώντας να καταλάβει το τί ακριβώς έχει συμβεί.

Εξόρμηση – Κοπή βασιλόπιτας του Ορειβατικού Συλλόγου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ορειβατικού Συλλόγου Κιλκίς
Το σαββατοκύριακο 10 και 11 Φεβρουαρίου 2024, ο Ορειβατικός Σύλλογος Κιλκίς, πραγματοποίησε διήμερη εξόρμηση στην περιοχή του Αμυνταίου, με τη συμμετοχή 43 μελών και φίλων του Συλλόγου. Η αναχώρηση έγινε το Σάββατο το πρωί και σε λίγες ώρες βρεθήκαμε στο πανέμορφο ορεινό χωριό Νυμφαίο, όπου είχαμε την ευκαιρία να περιηγηθούμε και να θαυμάσουμε τα παραδοσιακά κτίρια, με τη χαρακτηριστική μακεδονίτικη αρχιτεκτονική και να απολαύσουμε παραδοσιακούς μεζέδες και κρασί της περιοχής. Ευχάριστη έκπληξη, η έναρξη λειτουργίας λαογραφικού μουσείου πριν από λίγους μήνες.

Νίκη-Πρόκριση στο Final Four του Κυπέλλου για τον Σκακιστικό Όμιλο Κιλκίς

Δελτίο τύπου 
Σκακιστικού Ομίλου Κιλκίς

Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024 ο Σκακιστικός Όμιλος Κιλκίς υποδέχτηκε την ομάδα του Σκακιστικού Ομίλου Κατερίνης στο πλαίσιο του προημιτελικού γύρου του Διασυλλογικού Κυπέλλου κεντροδυτικής Μακεδονίας 2024. Οι αγώνες έγιναν στο εντευκτήριο του Σ.Ο. Κιλκίς στην οδό Σουρή 6 (εργαστήρια του συνόλου «πόλις»).

Ο Στέφανος Παραστατίδης κοντά στους αγρότες

Δελτίο τύπου Στέφανου Παραστατίδη
Το βράδυ του Σαββάτου 17 Φεβρουαρίου 2024, ο Βουλευτής Κιλκίς Στέφανος Παραστατίδης επισκέφθηκε το τελωνείο των Ευζώνων όπου οι αγρότες έχουν στήσει δυναμικά μπλόκα, για συνάντηση και συζήτηση μαζί τους με θέμα τα αιτήματα και τις θέσεις τους. 

Διακοπή ηλεκτροδότησης σε περιοχές του Πολυκάστρου και στους οικισμούς Δροσάτο και Αμάραντα

Ανακοίνωση ΔΕΔΔΗΕ
1. Η ανάγκη εκτέλεσης συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί την περιοχή σας, μας αναγκάζει να διακόψουμε την παροχή ρεύματος την Πέμπτη 22/02/2024 από ώρα 08:30 έως 15:30 σε περιοχές της Πολυκάστρου (
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΑΠΟ ΑΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΕΩΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΑΘ. ΔΙΑΚΟΥ ΑΠΟ Ρ. ΦΕΡΑΙΟΥ ΕΩΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗ και ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΑΠΟ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΕΩΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗ).

(VIDEO) Ολόκληρη η εκδήλωση του Κινήματος ΝΙΚΗΣ στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς

Εκδήλωση Κινήματος ΝΙΚΗΣ στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς, το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024.

Ειδική και τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας

Ειδική και διαζώσης συνεδρίαση λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής Παιονίας θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ» του Δήμου Παιονίας στο Πολύκαστρο, την 22η Φεβρουαρίου 2024 ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:00, για να απαντηθούν τα παρακάτω ερωτήματα που τέθηκαν στη Δημοτική Αρχή:

(VIDEO) Παρουσίαση Χορωδίας της Ένωσης Ποντίων Νομού Κιλκίς "Οι Αργοναύτες"

Παρουσίαση Χορωδίας της Ένωσης Ποντίων Νομού Κιλκίς "Οι Αργοναύτες". Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2024 στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς.