Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

Η απόφαση για την αναμοριοδότηση σχολικών μονάδων

Η απόφαση για την αναμοριοδότηση σχολικών μονάδων έχει σταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο κι αναμένεται να δημοσιευθεί σε ΦΕΚ.
Δείτε την σχετική Υπουργική Απόφαση, ΕΔΩ

Απόφαση για τη διαχείριση και εκμετάλλευση εγκαταλελειμμένων ιδιωτικών δασών της Ελλάδας

Ένας από τους βασικούς στόχους του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας είναι η διαχείριση όλων των δασικών οικοσυστημάτων της χώρας για την πλήρη εκμετάλλευση των άυλων και υλικών αγαθών που αυτά μπορούν να προσφέρουν στην κοινωνία και στην ανάπτυξη της χώρας.

Γ.Α.Σ. Κιλκίς: Συνάντηση ενημέρωσης με γονείς, αθλητές και φίλους

Ανακοίνωση τμήματος στίβου του Γ.Α.Σ. Κιλκίς
Το τμήμα στίβου του Γ.Α.Σ. Κιλκίς ενημερώνει ότι θα πραγματοποιηθεί συνάντηση-ενημέρωση με τους γονείς, αθλητές και φίλους του τμήματος, την Τετάρτη 29 Αυγούστου στις 19:30 στο Επιμελητήριο Κιλκίς. Παρόντες θα είναι ο Πρόεδρος του συλλόγου, ο έφορος και οι προπονητές του τμήματος.
Παρακαλούμε για την παρουσία σας.

Εργασίες συντήρησης στο έρεισμα της 24ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης

Εργασίες συντήρησης στο έρεισμα της 24ης Επαρχιακής Οδού (Ν. Μαδύτου – ορίων Νομού Θεσσαλονίκης προς τον οικισμό Βαρβάρας Ν. Χαλκιδικής) θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από τη Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018.

Κιλκίς: Περί παράνομης στάθμευσης ο λόγος...

Παρεμβαίνει ο αναγνώστης της Γνώμης Γιάννης Κολιούσκας
"Τους τελευταίους μήνες, η (τροχονομική) αστυνόμευση επί της οδού 21ης Ιουνίου είναι έντονη- και ορθά. Στις άλλες όμως οδούς, η παράνομη στάθμευση στις γωνίες και -ιδίως- στις θέσεις στάθμευσης για ΑμΕΑ υφίσταται σχεδόν καθολικά.

Καλοκαιρινό γλέντι του Συλλόγου Σαρακατσαναίων νομού Κιλκίς "Ο Φλάμπουρας"


Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (21/8/2018)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Ένα σημαντικό παιχνίδι έδωσε η ομάδα των Ελπίδων Κιλκίς με αντίπαλο Ν. Σαλαμίνας Αμμοχώστου, η οποία πραγματοποιεί την προετοιμασία της στο Αθλητικό Κέντρο Ατέρμων. 

Οι μνηστήρες της Πηνελόπης


Γράφει η Μαριγώ Δημουλά
Ο Οδυσσέας απών, ψάχνοντας ακόμη την Ιθάκη του. Παρόντες οι μνηστήρες της Πηνελόπης, που για Χάρη της, δεν διστάζουν να της μεταφέρουν τα καλά νέα. Ότι ο Οδυσσέας-Έλληνας απεβίωσε μετά από πολλά χρόνια, εξοντωτικών και παράνομων μνημονίων, ξεπουλήματος της Ιθάκης και εκτόξευσης του χρέους στο 180% του Α.Ε.Π. από το 120% που ήταν άνευ μνημονίων.

Δυναμική παρουσία των Παιόνων Γουμένισσας στα Θεοτόκεια 2018

Δελτίο τύπου Παιόνων Γουμένισσας
Την Παρασκευή 10 Αυγούστου εγκαινιάσθηκαν τα καινούργια γραφεία του Συλλόγου μας, τα οποία παραχωρήθηκαν από την κ. Ελένη Μπάρλη. Παράλληλα λειτούργησε και θα συνεχίσει να λειτουργεί έκθεση στον χώρο των γραφείων, από την πλούσια λαογραφική συλλογή των Παιόνων.