Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Ίδρυση Κέντρου Ιστορίας στο Δήμο Κιλκίς

Με απώτερο σκοπό την ανάδειξη της ιστορίας του Κιλκίς και της ευρύτερης περιοχής, ο Δήμος Κιλκίς προχωρά στην δημιουργία Κέντρου Ιστορίας. Το Κέντρο Ιστορίας θα υπάγεται στον Οργανισμό Πολιτισμού, Νέας Γενιάς και Αθλητισμού (ΟΠΟΝΓΑ) του Δήμου, ο Πρόεδρος του οποίου κ. Αναστάσιος Αμανατίδης και σύσσωμο το Διοικητικό του Συμβούλιο έλαβαν την σχετική απόφαση ίδρυσης.

Συμμετοχή του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης στο πρόγραμμα «Σχολές Γονέων»

Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης στα πλαίσια συνεργασίας με το Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων (ΙΔΕΚΕ) συμμετείχε στο πρόγραμμα «Σχολές Γονέων» από τις 4/3/2011 έως τις 16/11/2011 υλοποιώντας τα παρακάτω προγράμματα:

Ψωμιάδης: «Δεν είναι δυνατόν να αφήσουμε στην τύχη του το συγκρότημα της εφημερίδας «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»

Σχετικά με τις εξελίξεις στο ιστορικό δημοσιογραφικό συγκρότημα της «Μακεδονίας» (εφημερίδες Μακεδονία, Θεσσαλονίκη και Σπορ του Βορρά), ο Π. Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Είναι τραγικό, στην επέτειο των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης, η εφημερίδα που ταυτίστηκε με την απελευθέρωση και κάθε στιγμή της ιστορίας της πόλης στον 20ό αιώνα να βυθίζεται μέρα με τη μέρα και σήμερα να απειλείται ακόμη και με λουκέτο.

Καλαμάτα: Stop στη διακοπή ρεύματος βάζει στη ΔΕΗ το Πρωτοδικείο

Σε απαγόρευση στη ΔΕΗ να διακόπτει την παροχή ηλεκτροδότησης μέχρι τη συζήτηση της αιτήσεως των ασφαλιστικών μέτρων (28-2-2012), προχώρησε με απόφασήτου το Μονομελές Πρωτοδικείο Καλαμάτας (Διαδικασία Ασφαλιστικών Μέτρων).

Κατάθεση της δήλωσης ρητής επιφύλαξης για την φορολογία των ακινήτων με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ

Η οικονομική κρίση και οι χειρισμοί των κυβερνήσεων τα τελευταία χρόνια και ιδιαίτερα το τελευταίο εξάμηνο οδήγησαν πλατιές μάζες του πληθυσμού στην ανεργία και την οικονομική εξαθλίωση. Η λογική της οικονομικής αφαίμαξης των πολιτών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων αφαιρούν και τις τελευταίες ελπίδες που ενδεχομένως θα είχε η Ελληνική οικονομία να οδηγηθεί αργότερα σε αναπτυξιακή πορεία.

Τίτλοι εφημερίδων 17 Νοεμβρίου 2011

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) ·Με ομιλία του στη Βουλή.. – Μήνυμα εθνικής αξιοπρέπειας από τον Αντώνη Σαμαρά –Κατά της λίστας τάσσεται ο πρόεδρος της Ν. Δ.·Στόχος η παραμονή μας στο ευρώ, επανέλαβε ο πρωθυπουργός – Ψήφος εμπιστοσύνης με 255 «Ναι» στην κυβέρνηση Παπαδήμου·Ενώ έλεγαν ότι δεν έχουν λεφτά για τον Δεκέμβριο – ΙΚΑ και ΟΑΕΕ διαβεβαιώνουν ότι οι συντάξεις θα πληρωθούν κανονικά
ΑΥΓΗ ·Δυστυχώς, αποτύχαμε – Τη χρεωκοπία των πολιτικών λιτότητας ομολογούν οι Βρυξέλλες όσο και το Βερολίνο, τώρα που η Ευρωζώνη κλυδωνίζεται επικίνδυνα·… αλλά το μήνυμα δεν έφτασε ακόμα στην Αθήνα – Με δημοσιονομική πειθαρχία «αισιοδοξεί» ο Λουκάς Παπαδήμος να σταθεροποιηθεί η οικονομία·Σήμερα (3 μ. μ. η πορεία) – ΕΔΩ –και τώρα- ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

Ψήφος εμπιστοσύνης στον Λ. Παπαδήμο από τους βουλευτές νομού Κιλκίς

Ψήφο εμπιστοσύνης με 255 ψήφους υπέρ και 38 κατά, έλαβε η νέα κυβέρνηση συνεργασίας με πρωθυπουργό τον Λουκά Παπαδήμο, κατά την ονομαστική ψηφοφορία που ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στη Βουλή.
Τη νέα κυβέρνηση υπερψήφισαν και οι δύο βουλευτές ΠΑΣΟΚ νομού Κιλκίς Θεόδωρος Παραστατίδης και Γιώργος Φραγγίδης, καθώς και ο Κώστας Κιλτίδης που μετά την ανεξαρτητοποίησή του από τη ΝΔ και το πέρασμά του από τη Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη, είναι πλέον βουλευτής του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού (ΛΑΟΣ).