Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 31 Αυγούστου 2024

Πετυχημένη η εκδήλωση "Καλώς σας βρήκαμε" του Πολιτιστικού Συλλόγου Κατοίκων Μεγάλης Βρύσης

Δελτίο τύπου 
Πολιτιστικού Συλλόγου Κατοίκων Μεγάλης Βρύσης

Ένα υπέροχο απόγευμα απόλαυσαν μικροί και μεγάλοι στην εκδήλωση "Καλώς σας βρήκαμε" του Πολιτιστικού Συλλόγου Κατοίκων Μεγάλης Βρύσης.

Το απόγευμα ξεκίνησε με την Robo Project Team και το υπέροχο ρομποτικό παιχνίδι περιπέτειας όπου οι μικροί μας φίλοι προγραμμάτισαν και συνεργάστηκαν άψογα.

Η βραδιά συνεχίστηκε με την προβολή της ταινίας "ο Απίθανος Μόρρις!" που προβλήθηκε από το Δήμο Κιλκίς στα πλαίσια του φεστιβάλ "Βραδιές με θέα τα αστέρια" στο #Καλοκαιρι 2024.

Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας το τοπικό συμβούλιο και τον πρόεδρο Γιώργο Παπαδόπουλο, που ήταν δίπλα μας σε οτιδηποτε χρειάστηκαμε. Τον Δημήτρη Σερακη για όλα έντυπα που μας χορήγησε. Την Γιώτα Καρυπιδου στο τοπικό μίνι μάρκετ, τους συγχωριανούς και φίλους του συλλόγου που πρόσφεραν αφιλοκερδώς τόσο τη βοήθεια τους καθώς και εδέσματα για κέρασμα. Τελος ευχαριστούμε θερμά όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας. Ήταν πραγματικά τιμή μας.

Το χαμόγελο και ο ενθουσιασμός μικρών και μεγάλων μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε δίνοντας κάθε φορά τον καλύτερο μας εαυτό.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας.

Μαρια Αβραμιδου
Υπεύθυνη ενημέρωσης Πολιτιστικού Συλλόγου Κατοίκων Μεγάλης Βρύσης








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.