Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Μέτρα Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για τις νόσους που πλήττουν την κτηνοτροφία

Διαρκείς συσκέψεις πριν και μετά την πασχαλινή περίοδο πραγματοποιούν οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο της πρόληψης της μετάδοσης της οζώδους δερματίτιδας των βοοειδών, αλλά και της προστασίας της κτηνοτροφίας από την πανώλη, την ευλογιά και τον αφθώδη πυρετό.

Κάλεσμα ΑΔΕΔΥ ν. Κιλκίς για συμμετοχή στην συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς την Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Υπογράφει το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ-Ν. Κιλκίς
Το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ-Ν. Κιλκίς απευθύνει προσκλητήριο ενότητας και αγώνα προς όλους τους Εργαζόμενους, Άνεργους και Συνταξιούχους, και τους καλεί να συμμετέχουν μαζικά στο Συλλαλητήριο και την συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς την Κυριακή 8 Μαΐου 2016 στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς στις 10:30π.μ. 

Γυμναστική με ποντιακή μουσική!

Ναι έγινε και αυτό! 
Στο γυμναστήριο Kinesis-Gym στο Κιλκίς αποφάσισαν να πρωτοπορήσουν για ακόμα μια φορά κάνοντας το δημοφιλές μάθημα Zumba με αγαπημένα για το κοινό ποντιακά ακούσματα.

Συνεδριακό Κιλκίς: Η κιλκισιώτισσα ηθοποιός Claudia Τοπαλίδου στην παράσταση «Το Κάστρο της Ωριάς»

Το Θέατρο Έξω από τα Τείχη - Άρατος παρουσιάζει στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς  το Σάββατο 7 Μαΐου 2016 την διαχρονική κωμωδία του Γιώργου Θεοτοκά «Το Κάστρο της Ωριάς»
Η Ωριά, η ωραία δηλαδή, αποκλεισμένη στο άπαρτο κάστρο που έκτισε γι’ αυτήν ο πατέρας της, είναι απελπιστικά διαθέσιμη για νέες γνωριμίες.

Ο κέρβερος, η παραμάνα της, διώχνει όλους της επισκέπτες με λύσσα κακιά.

Πολλαπλές ευλογίες για την Παιονία

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Γουμενίσσης
Ασφαλώς, σε περιόδους εντάσεων και κρίσεων, το κοινωνικό σώμα έχει χρεία τροφοδοσίας των αντοχών του, ανατροφοδοσίας των ελπίδων και προπαντός της πίστης στο ζώντα Θεό.

Κιλκίς: Τσάκωσαν 4 Σύριους για κλοπή

Συνελήφθησαν χθες (04-05-2016) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 4 υπήκοοι Συρίας για κλοπή, διότι νωρίτερα στην ίδια περιοχή, μπήκαν παράνομα σε αποθήκη ιδιοκτησίας 51χρονης και αφαίρεσαν δύο είδη ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, τα οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν.

Η παράσταση "Το Κάστρο της Ωριάς", στο Συνεδριακό του Κιλκίς


"Η 1η Μάη δεν είναι αργία, είναι απεργία"

Κάλεσμα Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς (μέλος της ΟΓΕ) για την απεργία και τη συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς 
Ο Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς (μέλος της ΟΓΕ) καλεί τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών να δώσουν το «παρών» στην απεργία της Πρωτομαγιάς και στην συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Πλατεία Ειρήνης στο Κιλκίς στις 10:30 το πρωί την Κυριακή 8 Μάη. 

Ακυρώθηκε το φιλικό παιχνίδι της γυναικείας ομάδας του Κιλκισιακού

Ο Μέντεκας Καλαμαριάς αργά το βράδυ της Τετάρτης ενημέρωσε τους ανθρώπους του Κιλκισιακού πως δε μπορεί να έρθει στο Κιλκίς, και έτσι ακυρώνεται το φιλικό της Γυναικείας ομάδας που ήταν προγραμματισμένο να γίνει τη Πέμπτη 5 Μαΐου 2016. Πάντως οι παράγοντες του ΑΟΚ προσπαθούν να βρουν ομάδα για να αγωνιστούν.