Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς συγχαίρει μαθητές και μαθήτριες

Δελτίο τύπου Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς 
Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς συγχαίρει τους μαθητές και τις μαθήτριες, καθώς και τους υπευθύνους εκπαιδευτικούς των σχολικών ομάδων του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Κιλκίς και του Γυμνασίου Καμπάνη που συμμετείχαν με τις δημιουργίες τους στο 3ο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα:

Ένα αξιολάτρευτο πουλάρι στην οικογένεια του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς

Ανακοίνωση Ιππικού Ομίλου Κιλκίς
Ξημερώματα της Πέμπτης 9 Μαΐου 2019, γεννήθηκε ένα αξιολάτρευτο πουλάρι στο Ράντσο Κιλκίς. Για τους γνώστες των αλόγων του χώρου, ο Jahiro, όπως ονομάστηκε, είναι ράτσας Shagya Arabian και είναι ο πρώτος εγγονός του Salamon. 

Η ταινία "Το δικαστήριο" στο Σινεμά της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς


Η ταινία "Το δικαστήριο" (Court) στο Σινεμά της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς την Τετάρτη 29 Μαΐου 2019 - ώρα 8:00 το βράδυ.

Αγώνας παλαιμάχων ποδοσφαιριστών και φίλων του ΑΡΗ Παντελεήμονα

Ανακοίνωση ΑΡΗ Παντελεήμονα
Κάλεσμα για οικογενειακό διπλό παλαιμάχων ποδοσφαιριστών και φίλων της ομάδας απευθύνει ο Μ.Γ.Σ. ΑΡΗΣ Παντελεήμονα με ημερομηνία διεξαγωγής την Κυριακή 2 Ιουνίου στις 18:30.

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Η Ακαδημία του Αλέξανδρου Κιλκίς υποδέχθηκε στο Alexandros Sports center την αντίστοιχη του Ατέρμονα σε φιλικούς αγώνες. Από πολύ νωρίς τα γήπεδα γέμισαν με παιδικές παρουσίες, αλλά και οι γονείς λόγω και της όμορφης μέρας απήλαυσαν πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα.

Συγχαρητήρια στους εκλεγέντες Συμβούλους του τοπικού συμβουλίου Ειδομένης

"Η ομάδα διαχείρισης ιστοσελίδας της Ειδομένης συγχαίρει τους εκλεγέντες Συμβούλους του τοπικού συμβουλίου Ειδομένης (πρόεδρο και συμβούλους) και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία και επιτυχία στο έργο τους."

Απόδραση της "Τόλμης" Κιλκίς, για Rafting στα νερά του ποταμού Βοϊδομάτη

Δελτίο τύπου "Τόλμης" Κιλκίς
Στις 12 Μαΐου 2019 πραγματοποιήθηκε από την ομάδα της Τόλμης Κιλκίς η απόδραση για Rafting στα νερά του ποταμού Βοϊδομάτη, με την καθοδήγηση και την επίβλεψη των εξειδικευμένων στελεχών της Trekking Hellas Ioannina. 

ΚΔΑΠ Kinesis: Ανυπομονούμε για το καλοκαίρι και μαθαίνουμε κανόνες οδικής κυκλοφορίας

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis Κιλκίς
Με μια πρωτότυπη δραστηριότητα ξεκίνησε η εβδομάδα για τις δύο δομές μας, ΚΔΑΠ Kinesis forKids και KinesisforJuniors, αυτή της κηπουρικής. Τα μικρά μας είχαν την ευκαιρία να φυτέψουν σε πολύχρωμες γλάστρες αρωματικά φυτά, λουλούδια αλλά και κηπευτικά. 

Βρίσκει τον ρυθμό του ο Αλέρου στα “Αλεξάνδρεια” της Θεσσαλονίκης

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρου Κιλκίς
Τον αγωνιστικό του ρυθμό δείχνει να βρίσκει ο Αλέξανδρος Αλέρου, που το Σάββατο στο μήτιγκ “Αλεξάνδρεια” της Θεσσαλονίκης σημείωσε στα 800 μ επίδοση 1'56''23 σημειώνοντας ρεκόρ αγώνων και ταυτόχρονα την καλύτερη επίδοση φέτος στην Ελλάδα για τις κατηγορίες Παίδων και Εφήβων στου ΣΕΓΑΣ

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης (αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε.) στην Πιερία, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης.

Κιλκίς: Έκθεση φωτογραφίας με θέμα «φως + γραφή»

Το Πολιτιστικό Κέντρο ΟΤΕ Κιλκίς και η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς σε συνεργασία με τη Φωτογραφική Ομάδα Κιλκίς σας προσκαλούν στα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης φωτογραφίας με θέμα «φως + γραφή» στο χώρο της βιβλιοθήκης, την Πέμπτη 30 Μαΐου στις 18:30 το απόγευμα.

Δήλωση Κιλτίδη για τις εκλογές της 26ης Μαΐου και τοποθέτηση για τη δεύτερη Κυριακή

Υπογράφει ο Κωσταντίνος Β. Κιλτίδης
Ιατρός – Πρ. Βουλευτής,Υφυπουργός της Νέας Δημοκρατίας
Οι πολίτες της πατρίδος μας στις εκλογές της 26ης Μαΐου έστειλαν μήνυμα ανατροπής και ελπίδος . Η Νέα Δημοκρατία και ο πρόεδρός της Κυριάκος Μητσοτάκης καλούνται να αναλάβουν τις ιστορικές τους ευθύνες μετά από τις προσεχείς Εθνικές Εκλογές. 

Δήλωση Δημήτρη Αγαθόπουλου για το εκλογικό αποτέλεσμα της 26ης Μαϊου 2019

Δελτίο τύπου συνδυασμού "ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ - Ο Δήμος Κιλκίς στα χέρια του πολίτη"
Για τον συνδυασμό "ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ - Ο Δήμος Κιλκίς στα χέρια του πολίτη", ο επικεφαλής του Αγαθόπουλος Δημήτριος, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
"Οι πολίτες του Κιλκίς αποφάσισαν και η ετυμηγορία τους είναι σεβαστή. Δώσαμε μία μάχη στο όνομα της δημοκρατίας, του ορθού προγραμματικού λόγου και των δικαιωμάτων όλων των συμπολιτών μας.

Δήλωση Παύλου Τονικίδη μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της 26ης Μαΐου 2019

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Παύλου Τονικίδη 
Ο υπ. Δήμαρχος Κιλκίς Παύλος Τονικίδης, μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της 26ης Μαΐου 2019, εξέδωσε την ακόλουθη δήλωση:

Δήλωση Δημήτρη Κυριακίδη για το εκλογικό αποτέλεσμα της 26ης Μαϊου 2019

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Δημήτρη Κυριακίδη
Οι πολίτες του Δήμου Κιλκίς έκαναν μια Καθαρή Επιλογή! Αποφάσισαν να Πάμε Μπροστά το Κιλκίς και τα χωριά μας εμπιστευόμενοι την αξιόπιστη αυτοδιοικητική πρόταση του δημοτικού συνδυασμού ‘’Κιλκίς Μπροστά’’. 

Πρόωρες εθνικές εκλογές ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός

Την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στον απόηχο των πρώτων εκλογικών αποτελεσμάτων, βάση των οποίων η Νέα Δημοκρατία προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ με εννέα ποσοστιαίες μονάδες.