Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 10 Απριλίου 2021

Η δύναμη της θέλησης, το Θέατρο και η πρώτη πενθήμερη εκδρομή


Γράφει ο Βασίλειος Αθανασιάδης

Το Σεπτέμβρη του 1957 (πριν από 64 χρόνια) στο Πολύκαστρο των 3300 κατοίκων, άρχισε για πρώτη φορά να λειτουργεί Σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, αυτό ήταν το ιδιωτικό Γυμνάσιο Πολυκάστρου του κ. Ντίνου Ζαφείρη, αδελφού του τότε διευθυντή του τελωνείου Ευζώνων.

Λιβανός για δασικούς χάρτες: Καμιά επιδότηση σε αγρότες δεν θα χαθεί


Τη διαβεβαίωση ότι καμία επιδότηση δεν θα χαθεί για τους γεωργούς και κτηνοτρόφους που χρησιμοποιούν εκτάσεις που έχουν χαρακτηρισθεί δασικές, έδωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιος Λιβανός σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» του ΑΝΤ1 με τους Νίκο Ρογκάκο και Παναγιώτη Στάθη.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο, 10/4/2021, 7:12 μ.μ


Σύλληψη για ναρκωτικά
Συνελήφθη χθες (9 Απριλίου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ Κιλκίς: Ταξίδια, πολλές δημιουργίες και δράσεις


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ Κιλκίς
Mε το ρητορικό ερώτημα, "Άραγε, που θα ταξιδέψουμε με τα ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ Κιλκίς αυτή την εβδομάδα; Ποια θα είναι η τιμώμενη χώρα;", ξεκινήσαμε την εβδομάδα αυτή το εκπαιδευτικό μας ταξίδι ανά τον κόσμο.

Κορωνοϊός (10/4/2021): 2.801 νέα κρούσματα (49 κρούσματα στο νομό Κιλκίς) και 75 θάνατοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.801, εκ των οποίων 4 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 293.763 (ημερήσια μεταβολή +1.0%), εκ των οποίων 51.4% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 83 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 3.003 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

ΚΔΑΠ Kinesis for Kids Κιλκίς: Με σύμμαχο την τεχνολογία, άθληση και δημιουργία


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for Kids Κιλκίς
Άλλη μια εβδομάδα που πέρασε με πλήθος διαδικτυακών δραστηριοτήτων στις δομές ΚΔΑΠ Kinesis for Kids. Όσο ο καιρός καλυτερεύει, τόσο μεγαλώνει και η διάθεση των μικρών συμμετεχόντων για νέες και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες. 

Πάνω από 400 εκατ ευρώ το νέο Μέτρο για τις Βιολογικές Καλλιέργειες


Την έναρξη δημόσιας διαβούλευσης για την προδημοσίευση του Μέτρου 11 του ΠΑΑ 2014-2020, που αφορά τις Βιολογικές Καλλιέργειες ανακοίνωσαν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Σπήλιος Λιβανός και ο υφυπουργός, κ. Γιάννης Οικονόμου κατά την επίσκεψή τους σε αγρόκτημα με βιολογικές καλλιέργειες οπωροκηπευτικών στη Ραφήνα.