Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

Φιλικός αγώνας: ΚουΠα Κιλκίς (Ανδρικό) vs ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης (Εφηβικό) 90-95


Δελτίο τύπου ΚουΠα Κιλκίς
Ένα όμορφο μπασκετικό απόγευμα χάρισε η ομάδα μας σε όσους παρευρέθηκαν στο Νέο ΔΑΚ Κιλκίς, στον αγώνα της με την εφηβική ομάδα του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Οι δυο ομάδες έπαιξαν ανά διαστήματα όμορφο ελκυστικό μπάσκετ, ξεδιπλώνοντας το ταλέντο τους.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Κυριακή 26/9/2021, 11:21 μ.μ.


Συλλήψεις για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης
Συνελήφθησαν χθες (25 Σεπτεμβρίου 2021) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, τρεις ημεδαποί άνδρες, διότι σε έρευνα διαπιστώθηκε να καλλιεργούν από κοινού, μέσα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο σε αγρόκτημα, συνολικά 9 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 130 εκατοστών. Τα δενδρύλλια κάνναβης εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, όπως επίσης κατασχέθηκε ο εξοπλισμός για την καλλιέργειά τους.

Σκοτώθηκε 86χρονος σε τροχαίο στις Σέρρες


Χθες (25 Σεπτεμβρίου 2021) και ώρα 20.25 περίπου, στις Σέρρες, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 55χρονος ημεδαπός, παρέσυρε 86χρονο ημεδαπό, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 86χρονου. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Σερρών.

Τα κορίτσια του ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος φτιάχνουν κοκαλάκια/Scruchies για καλό σκοπό


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος
Έχοντας μπει στο 3ο έτος μαθημάτων Κοπτικής /Ραπτικής στο ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος και τα παιδιά μας πλέον μπορούν να χειρίζονται με ευχέρεια & ταχύτητα τις μηχανές τους, αυτές τις ημέρες αποφασίσαμε οι δημιουργίες μας να πάνε για καλό σκοπό, για την Υγεία της Χριστιάνας. 

Παλατιανό: Μοναδική και μαγευτική η βραδιά με τους "Τραγίλογους" (Φωτογραφίες)


Του Γιώργου Τσιμπούκα
Μοναδική και μαγευτική η βραδιά χθες, στον αρχαιολογικό χώρο του Παλατιανού, με την νέα παράσταση της θεατρικής σκηνής της Τέχνης Κιλκίς «Τραγίλογοι».

Ευρωπαϊκός στρατός: ανάγκη ή υπερβολή;


Γράφει ο Δημήτρης Τάκος*
To AUKUS έφερε δίχως αμφιβολία ρήξη στις σχέσεις ΗΠΑ και Γαλλίας. Το σύμφωνο αυτό, μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών, της Αυστραλίας και της Μεγάλης Βρετανίας τορπίλισε την γιγάντια συμφωνία που είχε συνάψει η Γαλλία με την Αυστραλία, πίσω στο 2016. 

(Video) Που οφείλεται η δυσοσμία στο Κιλκίς

Που οφείλεται η δυσοσμία στο Κιλκίς, την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

Κορωνοϊός (26/9/2021): 1.100 νέα κρούσματα (13 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 24 θάνατοι και 337 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.100, εκ των οποίων 6 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 645.969 (ημερήσια μεταβολή +0.2%), εκ των οποίων 50.9% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 111 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 3.609 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Μεγάλη φωτιά στην περιοχή "Γαλλικά Μνήματα" στο Φανό Παιονίας


Φωτιά σημειώθηκε γύρω στη 1:30 μ.μ. σήμερα Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021 στην περιοχή "Γαλλικά Μνήματα" στο Φανό Παιονίας. 
Άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής που με πάνω από 30 οχήματα επιχειρεί στο σημείο.

(Video) Αγιασμός 2021-2022 Τοπικού Τμήματος Κιλκίς του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού

Αγιασμός 2021-2022 Τοπικού Τμήματος Κιλκίς του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021.

Φραγγίδης: Εμπαιγμός των πολιτών οι εξαγγελίες Μητσοτάκη και Τσίπρα στη ΔΕΘ

Σημεία συνέντευξης Γιώργου Φραγγίδη, βουλευτή Κιλκίς, στο ΑΡΤ TV και στην εκπομπή «Χωρίς χρώμα» με τον δημοσιογράφο Γιώργο Βαθιώτη
Απογοητευτικοί οι αρχηγοί των δύο μεγάλων κομμάτων στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης
Οι αρχηγοί των δύο μεγάλων κομμάτων έδωσαν μια μάχη χωρίς κανένα αποτέλεσμα και χωρίς καμία προοπτική για την καθημερινότητα του πολίτη, στη Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης. 

Το Κέντρο μπορεί


Του Μπάμπη Καραγεωργίου
Ο πολιτικός χώρος του κέντρου υπήρξε ανέκαθεν το μεγαλύτερο κομμάτι του εκλογικού σώματος. Είναι οι πολίτες που θέλουν μια κοινωνία ανοιχτή στην πρόοδο, μία κοινωνία ανοιχτή σε κάθε τι καινοτόμο πάντα με κύριο και βασικό γνώμονα την ελευθερία του ατόμου και την δυνατότητα ανάπτυξης του.