Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη 25/8/2021, 11:25 μ.μ.


Συλλήψεις για κλοπή
Συνελήφθησαν χθες (24 Αυγούστου 2021) το απόγευμα σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, δύο ημεδαπές γυναίκες και ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα, ενεργώντας από κοινού με την μέθοδο της απασχόλησης και της ανταλλαγής χρημάτων, αφαίρεσαν από πωλήτρια υπαίθριας αγοράς χρηματικό ποσό, που βρέθηκε στην κατοχή τους και αποδόθηκε στην παθούσα.

Ερώτηση Γ. Φραγγίδη για εκδηλώσεις σε Γράμμο και Βίτσι


Ερώτηση Γ. Φραγγίδη προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο με θέμα «Εκδηλώσεις σε Γράμμο - Βίτσι»

Κύριε Υπουργέ,
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ) προγραμματίζεται για μία ακόμη φορά ο εορτασμός των επετειακών εκδηλώσεων για τους πεσόντες σε Γράμμο και Βίτσι, που θα τελεστεί στις 29 Αυγούστου 2021, ημέρα Κυριακή, σε Γράμμο και Βίτσι ταυτόχρονα, ενώ ο επίσημος εορτασμός θα πραγματοποιηθεί στο Βίτσι.

Κορωνοϊός (25/8/2021): 3.273 νέα κρούσματα (11 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 42 θάνατοι και 332 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 3.273, εκ των οποίων 28 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 570.077 (ημερήσια μεταβολή +0.6%), εκ των οποίων 51.1% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 192 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.912 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Δήμος Κιλκίς: Άδεια ίδρυσης για λειτουργία δημοτικού πρατηρίου υγρών καυσίμων


Αυτοδιαχειριζόμενο σύστημα καυσίμων αποκτά ο Δήμος Κιλκίς με αποκλειστικό σκοπό την εξυπηρέτηση των απαιτήσεων του δημοτικού στόλου οχημάτων του σε καύσιμη ύλη.

Ερώτηση Ε. Αγαθοπούλου, για την ίδρυση πυροσβεστικής υπηρεσίας στο Πολύκαστρο


Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ν. Κιλκίς, Ειρήνη Αγαθοπούλου, μαζί με τον αρμόδιο τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Χρήστο Σπίρτζη, κατέθεσαν ερώτηση προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη σχετικά με τον ανασχεδιασμό των πυροσβεστικών υπηρεσιών και τη διερεύνηση της πρόθεσης του για την ίδρυση νέας πυροσβεστικής υπηρεσίας στην έδρα του Δήμου Παιονίας, στο Πολύκαστρο.

Δεν πέρασα σε ΑΕΙ ε και; Υπάρχουν πάντα εναλλακτικές


Γράφει η Βασιλική Μαυρογονάτου*
Στροφή των νέων στα περιζήτητα τεχνικά επαγγέλματα - Επιλέγουν δρόμους που οδηγούν ευκολότερα στην επαγγελματική αποκατάσταση.
Να απορροφηθούν άμεσα από την αγορά εργασίας με όσο το δυνατόν καλύτερες απολαβές επιδιώκουν οι χιλιάδες μαθητές λυκείων της χώρας που δεν ενδιαφέρονται για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και τα πανεπιστήμια, αλλά αποζητούν εναλλακτικές εκπαιδευτικές διαδρομές επιλέγοντας να ασχοληθούν με πιο πρακτικές ειδικότητες και τεχνικά επαγγέλματα.

Τον τσάκωσαν Παίονες αστυνομικοί για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και παράβαση νομοθεσίας περί όπλων


Συνελήφθη χθες (24 Αυγούστου 2021) το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε περιφραγμένη αγροτική έκταση με παραπήγματα, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί 5 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 2,5 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επίσης, εντοπίσθηκαν και κατασχέθηκαν ένα περίστροφο, ένα τυφέκιο και 58 φυσίγγια, τα οποία κατείχε παράνομα, καθώς και μικροποσότητα κάνναβης.

Ο Χάρης Καστανίδης ανακοινώνει την υποψηφιότητά του για τη διεκδίκηση της ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής


Πληροφορούμαστε ότι τις επόμενες ημέρες ο Χάρης Καστανίδης θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για τη διεκδίκηση της ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής στις εσωκομματικές εκλογές.

Η ταινία «Κατηγορώ...!» στο Σινεμα της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Συνεχίζουμε τις προβολές στο θερινό σινεμαδάκι στο Στέκι της Τέχνης στο Μεταλλικό την Τετάρτη 25 και Πέμπτη 26 Αυγούστου στις 9.30 το βράδυ με την επίκαιρη όσο ποτέ ταινία «Κατηγορώ...!» / J' Accuse 4* 2020 του Ρόμαν Πολάνσκι. Η ταινία έλαβε Αργυρό Λέοντα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.

Δύο ταινίες περιπέτειας στον Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο Κιλκίς

Ανακοίνωση Δήμου Κιλκίς
Με μια οικογενειακή περιπέτεια κινουμένων σχεδίων και με μια κοινωνική ταινία στο επίκεντρο της οποίας είναι η μεταναστευτική βία, αμφότερες κινηματογραφικές παραγωγές του 2020, θα κυλήσουν οι τελευταίες νύχτες του Αυγούστου στον Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο.