Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

Κιλκίς: Καλοκαίρι με Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο

Ο Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος ‘’Δημήτριος Ζωηρός’’ παρατηρεί τον καιρό και ανοίγει τα πανιά του για να ταξιδέψει τους πολίτες σε πολιτείες μακρινές και τόσο κοντινές από την αγαπημένη καταπράσινη γωνιά του στις υπώρειες του Λόφου Αγίου Γεωργίου. Κάτω από τη δροσιστική του βεντάλια είναι κρυμμένες είκοσι τέσσερις νέες παραγωγές, καλογυρισμένες, υφασμένες με τις πολύχρωμες κλωστές του κόσμου. 

Τηλεδιάσκεψη του Μηνά με το Μιχάλη

Δελτίο τύπου Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Ν.Δ  νομού Κιλκίς
Τηλεδιάσκεψη με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη θα έχει την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020 και ώρα: 19:30 ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ νομού Κιλκίς κ. Μηνάς Παπαδόπουλος.

Οι Πόντιοι Πιλάτοι του Κιλκίς, διδάσκουν εκ του ασφαλούς ανθρωπισμό

Υπογράφει ο Μηνάς Παπαδόπουλος
Πρόεδρος Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Ν.Δ  νομού Κιλκίς
Οι άνθρωποι και το κόμμα οι οποίοι στο όνομα των αρχών τους κουβαλούσαν πρόσφυγες- μετανάστες από την Κρήτη στην Αθήνα με τον ίδιο τον πρόεδρο τους επικεφαλής για να διασφαλίσουν ότι δεν θα εφαρμοσθεί ο νόμος...

Τοποθέτηση Ε. Αγαθοπούλου στη Διαρκή Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής


Σημεία ομιλίας Ε. Αγαθοπούλου στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής στο πλαίσιο συζήτησης σ/ν του Υπουργείου Υγείας για την τροποποίηση της σύμβασης με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Η κ. Αγαθοπούλου, ως εισηγήτρια της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ξεκίνησε την ομιλία της τονίζοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ τάσσεται υπέρ της συνεργασίας του Δημοσίου με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, καθώς αφορά μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε επί δικής του διακυβέρνησης με στόχο την αναβάθμιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας χωρίς ίχνος ιδιωτικού κέρδους, στην ουσία προωθώντας ένα κοινωφελές μοντέλο σύμπραξης του δημοσίου με τον ιδιωτικό τομέα.

(Video) Πανήγυρις 2020 του υπό ανέγερσιν Ιερού Ναού των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού στο Κιλκίς


Πανήγυρις 2020 του υπό ανέγερσιν Ιερού Ναού των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού στο Κιλκίς, την Τρίτη 30 Ιουνίου 2020.

Επίσκεψη εργασίας ΔΕΠΑΝ στο Δήμαρχο Κιλκίς

Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης δέχθηκε χθες το απόγευμα στο γραφείο του τον Χριστόδουλο Μαμσάκο, Πρόεδρο του Δικτύου Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη (Δ.Ε.Π.Α.Ν.) και Δήμαρχο Δράμας με συνεργάτες του. 

Τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ανάπτυξης, Καινοτομίας και Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ανάπτυξης, Καινοτομίας και Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020, στις 11:00 π.μ.

Έτσι θα γίνεται η είσοδος τουριστών, επισκεπτών και η επανείσοδος Ελλήνων από Ευζώνους και Δοϊράνη

«Κοινή Υπουργική Απόφαση για την είσοδο των τουριστών, επισκεπτών και την επανείσοδο των Ελλήνων από τον συνοριακό σταθμό των Ευζώνων και Δοϊράνης». Ισχύει από την 1η Ιουλίου 2020 έως 31η Αυγούστου 2020.

Μετά από πέντε χρόνια ενεργοποιείται 3η βάρδια στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς
Τρίτη βάρδια αιμοκάθαρσης ξεκινά από την Τετάρτη 1η Ιουλίου 2020, στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού (Μ.Τ.Ν) του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς. Με έμπειρο και επαρκές πλέον προσωπικό μετά από την πρόσφατη πρόσληψη ενός Επικουρικού Νεφρολόγου, η Μονάδα θα μπορεί να εξυπηρετεί εφεξής έως και 50 αιμοκαθαιρούμενους. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο αριθμό εξυπηρετούμενων ασθενών από την έναρξη λειτουργίας της.

Θέση εργασίας στο Ράντσο Κιλκίς (30/6/2020)

Ζητείται άτομο από Σχολή Μαγειρικής για πλήρη απασχόληση.
Πληροφορίες: 2341036353
Βιογραφικό στο mail: ranchokilkis@gmail.com

Πανήγυρις 2020 του υπό ανέγερσιν Ιερού Ναού των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού στο Κιλκίς

Ανακοινώνεται στους ευσεβείς χριστιανούς της πόλεως του Κιλκίς ότι την 1η Ιουλίου εορτάζει και πανηγυρίζει ο υπό ανέγερσιν Ιερός Προσκυνηματικός Ναός των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού που βρίσκεται στις Γ΄ Εργατικές Κατοικίες Κιλκίς, στον δρόμο προς το Μεταλλικό.