Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

Πάπαλα τα Κούλουμα στο Πεδινό Κιλκίς


Τι λέει το ΚΚΕ για το «νέο κορονοϊό» και το θάνατο του Κώστα Βουτσά

Δελτίο τύπου ΚΚΕ
Παρέμβαση του ΚΚΕ για τα μέτρα προστασίας για την αποτελεσματική προστασία του λαού από ενδεχόμενη επιδημία από το «νέο κορονοϊό»
Συνάντηση με τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, είχε σήμερα αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, αποτελούμενη από τους βουλευτές Νίκο Καραθανασόπουλο και Γιώργο Λαμπρούλη, με σκοπό την ενημέρωση για τα μέτρα που δρομολογούνται από την κυβέρνηση για την πρόληψη και την αντιμετώπιση τυχόν επιδημίας από τον «νέο κορονοϊό».

Ημερίδα Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Δελτίο τύπου Αγροδιατροφικής Σύμπραξης
Στην ημερίδα της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της ΠΚΜ, στην 29η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών|Detrop Boutique με θέμα την 'Ανάδειξη Γεωργοδιατροφικών Προϊόντων ΠΟΠ, ΠΓΕ, ΕΠΙΠ Κεντρικής Μακεδονίας', παρουσιάσθηκε η τεχνολογία Blockchain για τα πιστοποιητικά εκπαίδευσης του αγροδιατροφικού τομέα, καθώς και οι προοπτικές των εξαγωγών, στο Ηνωμένο Βασίλειο, μετά το Brexit.

Εξοπλιστικά προγράμματα το αντίπαλο δέος της φτώχειας και της πείνας

Του Δημήτρη Νίκογλου
Όσο οι στρατιωτικοί εξοπλισμοί των κρατών αυξάνονται, η φτώχεια και η πείνα άλλων κρατών ακμάζει.  Τεράστιες οι δαπάνες που χρειάζεται να δαπανήσουν ορισμένα Κράτη για την θωράκιση των συνόρων τους έναντι τρίτων χωρών όταν λίγα χιλιόμετρα παραπέρα η ζωή άλλων συνανθρώπων τους είναι και αβέβαιη και εφήμερη λόγω φτώχειας και πείνας.

Ακούσατε - Ακούσατε: Πάπαλα το Καρναβάλι στην Παιονία

Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Ακολουθώντας την οδηγία του Υπουργείου Υγείας ανακοινώνουμε την ματαίωση όλων των εκδηλώσεων για το καρναβάλι στο Δήμο Παιονίας.

Φιλανθρωπική δράση της ΝΟ.Δ.E. Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΝΟ.Δ.E. Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς 
Στις δύσκολες μέρες που διανύουμε και με την προτροπή, για ανάλογες ενέργειες στήριξης των συνανθρώπων μας που χρήζουν της βοήθειας και συμπαράστασης μας, της κεντρικής Διοίκησης του κόμματος της Ν.Δ, η Νομαρχιακή Οργάνωση του κόμματος στο Κιλκίς προέβη σε μια πολύ ουσιαστική κοινωνική παρέμβαση.

Κιλκίς: Εκδήλωση με θέμα "Βλαπτικές οι επιδράσεις από την υπερβολική χρήση της οθόνης"

Εξαιρετικά χρήσιμη και διαφωτιστική για τη σχέση παιδιών και εφήβων με την οθόνη, είτε αυτή είναι τηλεόραση, υπολογιστής, κινητό, tablet ήταν η ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε την περασμένη Δευτέρα ο Δήμος Κιλκίς με προσκεκλημένο ομιλητή τον καθηγητή του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Α.Π.Θ. Κωνσταντίνο Μπέη.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου, ο Γ.Α.Σ. Κιλκίς με την Καραμανίδου

Δελτίο τύπου Γ.Α.Σ. Κιλκίς
Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε ανώμαλο δρόμο στην Πηγή Τρικάλων. Ο καιρός ήταν σύμμαχος των αθλητών και αθλητριών, η συμμετοχή ήταν ιδιαίτερα μεγάλη, το ίδιο και ο ανταγωνισμός.

Γίνε εθελοντής στο Ερυθρό Σταυρό Κιλκίς


Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη 27/2/2020, 03:15 μ.μ.

Συνελήφθησαν 2 άτομα για διακίνηση και κατοχή κάνναβης
Οι μεθοδικές ενέργειες των Αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη μιας 35χρονης ημεδαπής και ενός 36χρονου αλλοδαπού, για κατοχή και διακίνηση κάνναβης.

Δε θα λειτουργήσει αύριο Παρασκευή το 5ο νηπιαγωγείο Κιλκίς λόγω γρίπης

Με απόφαση του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη αναστέλλεται αύριο Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020 η λειτουργία του 5ου νηπιαγωγείου Κιλκίς λόγω έξαρσης της εποχικής γρίπης, συνέπεια της οποίας είναι η καταγραφή υψηλού ποσοστού απουσιαζόντων νηπίων από το σχολείο.

ο Μεγάλος Λαχνός

του φωτη μισοπουλου
test pour un théâtre de l'impossible


.....Μεγάλε Λαχνέ, πού θες λοιπόν να πέσεις;
HENRI MICHAUX [1]
''Τώρα θα ζούμε μαζί ! Θ' απατούμε τον Δορυμέδοντα''MAXIM GORKY [2]

Κιλκίς: Ζητείται κυρία για φροντίδα ηλικιωμένης γυναίκας (27/2/2020)

Ζητείται κυρία να φροντίζει ηλικιωμένη στο Κιλκίς.
Πληροφορίες: 6946223405-Λάζαρος

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μέσων Αποστόλων Κιλκίς, ευχαριστεί και αποχαιρετά...

Τα νέα του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς (27/2/2020)

Εκδρομή ΛΕΚ στη Γουμένισσα
Ανοιξιάτικη εκδρομή στη γραφική Γουμένισσα διοργανώνει το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς, για τα μέλη και τους φίλους του, την Κυριακή 15 Μαρτίου 2020.

Ομιλία Ε. Αγαθοπούλου στη Βουλή για το Ασφαλιστικό


Σημεία ομιλίας της Ειρήνης Αγαθοπούλου στην ολομέλεια για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων
«Χαμηλά οικονομικά στρώματα, νέοι και γυναίκες τα θύματα του νομοσχεδίου σας.»
Κατά την διάρκεια της συζήτησης του ασφαλιστικού νομοσχεδίου στην Ολομέλεια, η Βουλεύτρια Ειρήνη Αγαθοπούλου υπενθύμισε στον Υπουργό Εργασίας τα «κατορθώματά» του που οδήγησαν στην απορρύθμιση της αγοράς εργασίας και στην ανεργία των νέων στο 55% και την συνολική στο 28%. Δήλωσε χαρακτηριστικά: 

Κιλκίς: Παραχωρούνται εκ νέου δέκα στρέμματα από ΥΠΑΑΤ για σχολική στέγη

Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς
Με απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Μαυρουδή Βορίδη παραχωρείται δωρεάν στο Δήμο Κιλκίς η χρήση τμήματος του αγροτεμαχίου Γ314Ν του Κέντρου ‘’Δήμητρα’’ με σκοπό την κατασκευή του 10ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, του 4ου Γυμνασίου καθώς και την ανέγερση ενός πρότυπου σχολείου.

ΚΚΕ: Να ιδρυθεί Πυροσβεστική Υπηρεσία στο Πολύκαστρο Κιλκίς

Ερώτηση για την έλλειψη ουσιαστικής πυρασφάλειας στο Πολύκαστρο του Δήμου Παιονίας Κιλκίς κατέθεσαν προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Δελής, Νίκος Παπαναστάσης και Λεωνίδας Στολτίδης.