Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Γιορτή λήξης με βιβλιοπαρουσίαση από τα Τμήματα Παιδικής ζωγραφικής της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς

Η ΤΕΧΝΗ Κιλκίς σε συνεργασία με το Βιβλιοπωλείο «Σελίδα 111» διοργανώνει γιορτή λήξης των Τμημάτων της Παιδικής Ζωγραφικής, την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016, στην αίθουσα «Κούρος Ευρωπού» του φορέα, στις 6 το απόγευμα.

Αρχίζουν την Δευτέρα οι αεροψεκασμοί στους ορυζώνες την Κεντρικής Μακεδονίας

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο του προγράμματος καταπολέμησης των κουνουπιών, ανακοινώνει ότι ξεκίνησαν οι εφαρμογές εναέριας προνυμφοκτονίας στα φυσικά συστήματα της Περιφέρειας (περιοχή Καλοχωρίου, Δέλτα Αξιού, Δέλτα Αλιάκμονα, Κορινός, Επανομή, Αγγελοχώρι) και από την ερχόμενη εβδομάδα θα αρχίσει και η πρώτη εφαρμογή στους ορυζώνες.

Εκδήλωση 1ου δημοτικού σχολείου Κιλκίς για τη Γενοκτονία του Πόντου

Οι μαθητές του Δ1 του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς με τη δασκάλα τους Μαρία Βαβουλίδου τίμησαν με ωραία εκδήλωση την Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου την Πέμπτη 19 Μαΐου 2016.

Κιλκίς: Παρουσίαση του βιβλίου «Οζα ροζ» της Καίτης Στεφανάκη

Το πρώτο βιβλίο της Ιστορικού της Τέχνης, καθηγήτριας γερμανικής γλώσσας και μεταφράστριας Καίτης Στεφανάκη παρουσιάστηκε στην Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς.

Χρειαζόταν δύο άλογα και τα έκλεψε

Συνελήφθη χθες (02-06-2016) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Αξιούπολης, ένας 20χρονος υπήκοος π.Γ.Δ.Μ. διότι βρέθηκαν στην κατοχή του 2 άλογα τα οποία, όπως προέκυψε από την έρευνα, είχε αφαιρέσει νωρίτερα της ίδιας μέρας από το αγρόκτημα 41χρονου σε περιοχή του Κιλκίς.

Κιλκίς: Είχε στο σπίτι του ένα μικρό οπλοστάσιο

Συνελήφθη χθες (02-06-2016) το μεσημέρι στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας 39χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα της οικίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

"Ευχαριστώ από καρδιάς τον γιατρό Γεώργιο Καϊσίδη"

Υπογράφει ο Σπύρος Καρτσώνης
"Αισθάνομαι την αδήριτη ανάγκη να απευθύνω δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ στον διευθυντή της Χειρουργικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς κ. Ευάγγελο Καραμήτσο, στον αναισθησιολόγο κ. Κων/νο Ανδριόπουλο και σε όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Κλινικής και του Χειρουργείου, για την αμέριστη φροντίδα και το ειλικρινές ενδιαφέρον που επέδειξαν κατά την πρόσφατη εκεί νοσηλεία μου.

Κιλκίς: Έκδήλωση υλικού που αφορά στην Απελευθέρωση του Κιλκίς

Δελτίο τύπου Γενικών Αρχείων Νομού Κιλκίς
Έχουμε την τιμή να σας υπενθυμίσουμε ότι η 9η Ιουνίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Αρχείων. Για το 2016 ο εορτασμός γίνεται, ημερολογιακά, την Πέμπτη 9 Ιουνίου, ωστόσο τα Γενικά Αρχεία του Κράτους, τόσο σε επίπεδο Εφορείας και Διεύθυνσης όσο και σε επίπεδο περιφερειακών υπηρεσιών, οργανώνουν ημερίδες, εκθέσεις, ομιλίες και άλλες εκδηλώσεις, πριν και μετά την ημερομηνία αυτή. 

Προκήρυξη επιλογής για την εισαγωγή ιδιωτών στις σχολές Αστυνομικών και Αστυφυλάκων

Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας www.hellenicpolice.gr η προκήρυξη επιλογής για την εισαγωγή ιδιωτών στις σχολές Αστυνομικών και Αστυφυλάκων.

Αυτή είναι η 36χρονη Γεωργιανή που είχε ρημάξει δεκάδες σπίτια

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες καθώς και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος 36χρονης αλλοδαπής υπηκόου Γεωργίας, η οποία συνελήφθη την 11-5-2016 στην Φιλοθέη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βούλας και τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Φιλοθέης και της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), για κλοπές από οικίες.

ΕΛΑΣ: 13.383 «επικίνδυνες» τροχαίες παραβάσεις σε μόλις 80 ημέρες

Με ικανοποιητικά αποτελέσματα συνεχίζονται οι έλεγχοι στο πλαίσιο του στοχευμένου προγράμματος της Ελληνικής Αστυνομίας, για την αντιμετώπιση των «επικίνδυνων» τροχονομικών παραβάσεων, σε όλη την επικράτεια.

Ο Γιώργος Παπανδρέου μιλά στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Ο Πρόεδρος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργος Α. Παπανδρέου, θα επισκεφθεί την Τετάρτη 8 Ιουνίου, τη Θεσσαλονίκη, όπου θα μιλήσει σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση.
(Ξενοδοχείο Porto Palace, 26ης Οκτωβρίου 65, ώρα 8:00 μμ.)

Ολοκλήρωση του Kid's Festival στο Βελιγράδι, με συμμετοχή κιλκισιώτισσας αθλήτριας του ΑΙΑΝΤΑ-ΒΟΛΕΪ

Ανακοίνωση Αίαντα - Βόλεϊ Κιλκίς
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο Βαλκανικό Τουρνουά Kids Festival στο Βελιγράδι, όπου η Ελλάδα εκπροσωπήθηκε φέτος από ομάδα που την αποτελούσαν 6 αθλήτριες και 6 αθλητές Σωματείων της ΕΣΠΕΜ. Μεταξύ των 6 αθλητριών που επιλέχθηκαν και η αθλήτρια του Σωματείου μας, Χριστίνα Ποπονίδου. 

Κιλκίς: Φεστιβάλ της ομάδας κρουστών «άιΝτος»

  Η ομάδα κρουστών «άιΝτος» από το Κιλκίς και το συγκρότημα «Αργατεία» από τη Θεσσαλονίκη σας προσκαλούν το Σάββατο 4 Ιουνίου 2016 στις 9 το βράδυ στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς σε ένα αφιέρωμα στην ποντιακή μουσική.