Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

Αποκριάτικες δράσεις του ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος – Αλέξανδρος

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος – Αλέξανδρος
Το ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος – Αλέξανδρος με την Κουζίνα των μικρών Master Chef είχε την χαρά και φέτος να συμμετάσχει στην 2η Αποκριάτικη Παρέλαση του Δήμου μας.

Εκλογές του Πολιτιστικού Κέντρου ΟΤΕ Κιλκίς

Ανακοίνωση Πολιτιστικού Κέντρου ΟΤΕ Κιλκίς
Την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019 στο ισόγειο του κεντρικού κτιρίου του ΟΤΕ, από τις 8:00π.μ. έως τις 14:00μ.μ. θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων και Συνταξιούχων ΟΤΕ Κιλκίς και της νέας ελεγκτικής επιτροπής.

Έκοψε τη Βασιλόπιτά 2019 ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ομίλου Αντισφαίρισης Κιλκίς
Το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019 ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κιλκίς έκοψε την πίτα για τους αθλητές του και τα μέλη του.

Μαθητές, εκπαιδευτικοί και οικογένεια σε μια εβδομάδα εθελοντισμού για όλη την Ελλάδα!

Για μία ακόμα χρονιά μαθητές, εκπαιδευτικοί, οικογένεια και φίλοι εθελοντές, δίνουμε τα χέρια, καθώς όλη η πρώτη εβδομάδα του Απριλίου είναι αφιερωμένη στον εθελοντισμό, σε όλα τα σχολεία της πατρίδας μας, στα οποία ετοιμάζονται εντυπωσιακές δράσεις σε τέσσερις κύριους άξονες: Περιβάλλον, Συνάνθρωπος, Κοινότητα, Φιλοζωΐα.

Παρατηρήσεις επί των ονομάτων των συνδυασμών για το δήμο Θεσσαλονίκης

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης*
Σταχυολογώ τα ονόματα παρατάξεων που θα συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου δημοτικού συμβουλίου και νέου δημάρχου Θεσσαλονίκης:

Τσιλιγκαρίδου και Καμπούρη του Αίαντα Κιλκίς στην προπόνηση της Ε.Σ.ΠΕ.Μ. στην Σκύδρα

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Την Καθαρά Δευτέρα 11/03/2019, στη Σκύδρα, πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του κλιμακίου κοριτσιών της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας υπό την επίβλεψη του Περιφερειακού Ομοσπονδιακού Προπονητή Δημήτρη Χριστοφορίδη, ο οποίος κατέγραψε τη βελτίωση των αθλητριών το τελευταίο διάστημα, δούλεψε πάνω στην τεχνική του σέρβις αλλά και στην υποδοχή και στην επίθεση.

Ετήσια Γενική Συνέλευση του Ορειβατικού Συλλόγου Κιλκίς

Ανακοίνωση Ορειβατικού Συλλόγου Κιλκίς
Η ετήσια Γενική Συνέλευση του Ορειβατικού Συλλόγου Κιλκίς, θα πραγματοποιηθεί με ημερομηνία πρώτης συγκέντρωσης την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019. Σε περίπτωση μη απαρτίας ( 50%+1 παρόντα ενεργά μέλη του Συλλόγου) η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί ανεξαρτήτως αριθμού παρόντων μελών την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019, στις 19:00 στο γραφείο του Συλλόγου, στην πάροδο Βενιζέλου.

Υπερπατριωτικός βερμπαλισμός γράμμα κενό και άνευ περιεχομένου... οηγεί στον εθνικιστικό παροξυσμό

Του Παναγιώτη Σαββίδη
Χτύπησαν τα τύμπανα της «οργής» για άλλη μια φορά στην πλατεία της Κατερίνης και ο υπερπατριωτικός βερμπαλισμός ξεχείλισε καλλιεργώντας το επικίνδυνο και συνάμα συστημικό δίλημμα οι «προδότες» και εμείς.

Κιλκίς: Σύσκεψη για τα οξυμένα προβλήματα στην Υγεία και την Παιδεία

Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Κιλκίς 
Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς (μέλος της ΟΓΕ)
Ο Πρωθυπουργός και η κυβέρνηση πανηγυρίζουν από το καλοκαίρι για το «τέλος των μνημονίων» και για την επιστροφή στην «κανονικότητα».

Νέα Σάντα: Εκδήλωση – Συζήτηση για τις εκλογές με ομιλητή το Γιάννη Φαχουρίδη

Εκδήλωση – Συζήτηση με θέμα «Η εκλογική αναμέτρηση στην Τοπική Διοίκηση και η ανάγκη ισχυροποίησης του ΚΚΕ», διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση Βάσης Γαλλικού του ΚΚΕ, το Σάββατο 16 Μαρτίου, στις 7:00 μ.μ., στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ποντίων Νέας Σάντας, στη Νέα Σάντα.

Video: Ομιλία Γεωργαντά για τον νέο Νόμο για την Ιθαγένεια και την προκήρυξη 3Κ/2018

ΕΦΕΤ: Ενημέρωση των καταναλωτών για το αλάτι

Δελτίο τύπου ΕΦΕΤ 
Για το έτος 2019, η περίοδος 4 – 11 Μαρτίου ήταν η εβδομάδα ευαισθητοποίησης του γενικού πληθυσμού ως προς τη μείωση του αλατιού σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Κυπελλούχος 2018 - 2019, ο Αλέξανδρος Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς
Η Α' ομάδα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς επικράτησε με σκορ 2-1 του ΠΑΟΝ Επταλόφου στον τελικό που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς.

Ήττα για την ομάδα της ΚουΠα στη Γουμένισσα


Του Γιάννη Σιταρίδη
Όπως ξεκίνησε έτσι και έκλεισε τις εμφανίσεις της στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΚΑΣΚΕΜ, η ΚουΠα Κιλκίς. Ηττήθηκε από την τοπική ομάδα που συνολικά ήταν καλύτερη, στην τελευταία εκτός έδρας εξόρμηση της με 64 - 56. Μετά και από αυτό το παιχνίδι ολοκληρώθηκε η κανονική αγωνιστική περίοδος για την ομάδα του Κιλκίς με τελικό απολογισμό 15 νίκες και 5 ήττες. 

Κιλκίς: Σεμινάρια ιστορίας του Πόντου για εκπαιδευτικούς

Σεμινάρια ιστορίας του Πόντου για τους εκπαιδευτικούς των σχολείων της Κεντρικής Μακεδονίας συνδιοργανώνουν η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ) και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ποντίων Εκπαιδευτικών (Π.Σ.Π.Ε.). Το επόμενο σεμινάριο θα γίνει την Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019 στο Κιλκίς, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κιλκίς και ώρα 18.30. Το θέμα: «Ο ρόλος των συλλόγων στην ανάπτυξη της εκπαίδευσης των Ελλήνων του Πόντου» θα αναπτύξει ο Δρ. Ιστορίας Γιάννης Καϊλάρης.

Το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων υλοποιεί επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων (ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ) σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, πρόκειται να υλοποιήσει επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης, στο πλαίσιο της Πράξης «Ενίσχυση και πιστοποίηση επαγγελματικών γνώσεων και δεξιοτήτων εργαζομένων σε πολύ μικρές επιχειρήσεις», με κωδικό ΟΠΣ 5010964, που υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020», με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο –Ε.Κ.Τ.).

"Συλλυπητήρια για τον θάνατο του Γιώργου Μπαχλιτζανάκη"

Συλλυπητήρια ανακοίνωση Συλλόγου Συνταξιούχων ΟΤΑ Κιλκίς - Παιονίας
Άλλη μια απώλεια από τα μέλη του Συλλόγου μας προστέθηκε και είναι δύσκολο να το χωνέψουμε. Βάρυνε πάλι την ψυχή μας το κακό μαντάτο του αιφνίδιου θανάτου του μέλους του Συλλόγου μας Γιώργου Μπαχλιτζανάκη. 

Αίας Κιλκίς: 1 νίκη και 2 ήττες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Με ψηλά το κεφάλι αποχώρησε ο Α.Σ. ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ από την φάση των 16 (προημιτελική φάση) του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων, έχοντας καταγράψει 1 νίκη και 2 ήττες.

Συμμετοχή του ΚΔΑΠ Kinesis στις αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis Κιλκίς
Γιορτάζοντας το τέλος του Τριωδίου και την έναρξη της Σαρακοστής, ο Δήμος Κιλκίς διοργάνωσε για 2η συνεχόμενη χρονιά με μεγάλη επιτυχία αποκριάτικη παρέλαση στο κέντρο της πόλης. Σε αυτήν συμμετείχαν ομάδες από την πόλη μας αλλά και τα γύρω χωριά, ενώ δε θα μπορούσε να λείπει η ομάδα των ΚΔΑΠ Kinesis for kids και Kinesis for juniors.

Κιλκίς: Ομιλία με θέμα "Διατροφή - Κυτταρίτιδα -Αντιηλιακή προστασία"


Ο Δημήτρης Κιζιρίδης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς με τον Τάκη Αγαθόπουλο

Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Αγαθόπουλου
Ο Κιζιρίδης Δημήτρης γεννήθηκε το 1969 στο χωριό Γερακαριό του Κιλκίς, οι γονείς του ασχολούνταν κυρίως με την γεωργία και την κτηνοτροφία. Είναι απόφοιτος της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης αλλά δηλώνει επίσης έμπειρος Ηλεκτρονικός / Αυτοματιστής. Έχει τελειώσει το κρατικό ΙΕΚ Νεαπόλεως στο τμήμα Τεχνικών Η/Υ και Μηχανών Γραφείου.

Δ.Τοπαλίδης, Ν. Στανημερόπουλος, Κ. Ζώτος με Παύλο Τονικίδη

Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς Παύλου Τονικίδη
Δημήτρης Τοπαλίδης, Νίκος Στανημερόπουλος και Κώστας Ζώτος, τρεις ακόμη συνδημότες μας με κατασταλαγμένες απόψεις για την Τ.Α., γνώση και εμπειρία στα κοινά, συμπορεύονται με τον υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς, Παύλο Τονικίδη και τη δημοτική παράταξη «Δήμος ΑΞΙΩΝ».

Γιάννης Χατζηαποστόλου: Είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς με το Δημήτρη Κυριακίδη

Υπογράφει ο Γιάννης Χατζηαποστόλου
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς

Οι επερχόμενες δημοτικές εκλογές διαμορφώνουν ένα νέο θεσμικό περιβάλλον στην αυτοδιοίκηση. Ο ‘’Κλεισθένης’’ φέρνει αλλαγές στον τρόπο εκλογής των δημοτικών παρατάξεων καθιερώνοντας το σύστημα της απλής αναλογικής, η σημαντικότερη πτυχή του όμως εδράζεται στη συναίνεση, στη σύνθεση απόψεων για την τοπική διακυβέρνηση των Δήμων.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από σήμερα Τρίτη 12 Μαρτίου 2019 έως και την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ (α.α. 06/11-03-2019), που ισχύει από την Τρίτη 12 Μαρτίου 2019 έως και την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019.

Video: Κιλκίς - Ελεγχόμενη έκρηξη αγγλικού βλήματος 75 mm του 1ου Παγκοσμίου Πολέμου


Ελεγχόμενη έκρηξη αγγλικού βλήματος 75 mm του 1ου Παγκοσμίου Πολέμου. Το βλήμα βρέθηκε σε χωράφι του συμπολίτη μας Δρόσου Ζιούτα στον οικισμό Βαλτούδι του νομού Κιλκίς.