Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Προειδοποίηση για παραπλανητικά μηνύματα στα κινητά

Πρόκειται για παραλλαγή – εξέλιξη των «Νιγηριανών Απατών»
Μηνύματα με παραπλανητικό περιεχόμενο λαμβάνουν στο κινητό τους τηλέφωνο, το τελευταίο χρονικό διάστημα, αρκετοί πολίτες. Σκοπός των αποστολέων είναι η συλλογή προσωπικών δεδομένων των παραληπτών και η εξαπάτηση αυτών. Τα συγκεκριμένα μηνύματα είναι γραμμένα στην αγγλική γλώσσα και έχουν ως αποστολέα αριθμούς κινητού τηλεφώνου από το εξωτερικό.

Πόσες φορές τη μέρα, μια γυναίκα σκέφτεται το σεξ;

Η έρευνα που έγινε στην Αυστραλία για λογαριασμό μεγάλης εταιρίας προφυλακτικών, ήταν αποκαλυπτική. Μια γυναίκα, ακόμη και οι πιο ντροπαλές, τα “σιγανά ποταμάκια” που λέμε χαριτωμένα, σκέφτεται το σεξ τουλάχιστον κάθε μέρα. Και αν αναρωτιέστε πόσες φορές τη μέρα διαβάστε παρακάτω...

Στουρνάρας: "Προσπαθούμε να συμβιβαστούμε"

Ο υπουργός Οικονομικών κ. Ιωάννης Στουρνάρας εξερχόμενος από το Mέγαρο Μαξίμου έκανε την ακόλουθη δήλωση: "Οι διαβουλεύσεις συνεχίζονται. Υπάρχουν αποκλίσεις, δεν έχουν κλείσει ακόμα. Θα συνεχίσουμε και την επόμενη εβδομάδα. Απλώς, ευελπιστούμε στο Eurogroup να έχουμε μια θετική παρουσίαση από την τρόικα, δηλαδή από τους προϊσταμένους, από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα."

Μήνυμα για συνέχιση της βοήθειας από την Μέρκελ

Ο χριστιανοδημοκράτης βουλευτής Βόλφγκανγκ Μπόσμπαχ διακρίνει στην επικείμενη επίσκεψη της καγκελαρίου Μέρκελ μια σαφή ένδειξη για τη συνέχιση της οικονομικής στήριξης προς την Ελλάδα.

ΠΑΣΕΒΕ: «Όλοι στο δρόμο - Την Τρίτη 9 Οκτωβρίου 1 μ.μ. στην Ομόνοια»

Συνάδελφοι αυτοαπασχολούμενοι επαγγελματίες, βιοτέχνες, έμποροι, αυτοκινητιστές. Ο ερχομός της Μέρκελ στη χώρα μας ένα μόνο στόχο έχει.
Να βοηθήσει την τρικομματική κυβέρνηση ΝΔ- ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ να εφαρμόσουν τα νέα μέτρα που τσακίζουν εργαζόμενους , αυτοαπασχολούμενους, συνταξιούχους.
Κοροϊδεύουν τον λαό λέγοντας ότι διαπραγματεύονται και αντιστέκονται στις απαιτήσεις της τρόικας., όλοι μαζί έχουν αποφασίσει να φορτώσουν την κρίση τους στα λαϊκά στρώματα για να σώσουν τα κέρδη των τραπεζιτών, των βιομηχάνων, των μονοπωλίων.

Όλοι οι φόροι που θα πληρώσουν οι οικογένειες με τη νέα κλίμακα

- Αφαίμαξη θα υποστούν 1,4 εκ. οικογένειες με παιδιά
- Καταργούνται τα αφορολόγητα όρια για τα προστατευόμενα μέλη
- Κανένα επίδομα για όσες οικογένειες έχουν εισόδημα πάνω απο 30.000 ευρώ

Πάνω απο 700 εκατ. ευρώ θα είναι οι ετήσιες εισοδηματικές απώλειες που θα υποστούν 1,4 εκ. οικογένειες από την κατάργηση των αφορολογήτων ορίων για τα προστατευόμενα τέκνα και των επιδομάτων του ΟΓΑ σε τρίτεκνες και πολύτεκνες μητέρες, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο.

Τοποθέτηση Λαϊκής Συσπείρωσης Παιονίας για την παραίτηση προέδρου Δ.Ε.Υ.Α.


Δραγανίδης: "Ανεπαρκείς οι εξηγήσεις του κ. Λαπόρδα"

"Στην τελευταία συνεδρίαση το Δημοτικού Συμβουλίου, συζητήθηκαν τα τελευταία γεγονότα στην ΔΕΥΑ Παιονίας. Στη συνεδρίαση αυτή ζητήσαμε να μη γίνει δεκτή η παραίτηση του προέδρου του Δ.Σ. της εταιρείας Θ. Απουσίδη- που υποβλήθηκε μετά από απαίτηση του Δημάρχου- διότι θεωρήσαμε ότι δεν ήταν καθόλου επαρκείς οι εξηγήσεις που έδωσε ο Δήμαρχος. 

Έκλεβαν αλκοόλ από σούπερ μάρκετ

Συνελήφθησαν χθες το πρωί, στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών, δύο υπήκοοι Βουλγαρίας 32 και 28 ετών, διότι στην κατοχή τους βρέθηκαν (2) φιάλες οινοπνευματωδών ποτών συνολικής αξίας 58 Ευρώ, τις οποίες όπως προέκυψε τις αφαίρεσαν λίγη ώρα πριν από κατάστημα Σούπερ Μάρκετ. Στη συνέχεια σε αστυνομικό έλεγχο του Ι.Χ. Επιβατικού αυτοκινήτου όπου οδηγούσε ο ένας από τους προαναφερόμενους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν άλλες (10) φιάλες οινοπνευματωδών ποτών, συνολικής αξίας (222,90) Ευρώ, τις οποίες όπως προέκυψε τις αφαίρεσαν κατά το τελευταίο τριήμερο από άλλο κατάστημα Σούπερ Μάρκετ. Οι προαναφερόμενες φιάλες οινοπνευματωδών ποτών αποδόθηκαν στους υπευθύνους των καταστημάτων. Προανάκριση διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών.

Κατάσχεσαν 500 πακέτα λαθραία τσιγάρα και τους συνέλαβαν

Συνελήφθησαν χθες το βράδυ, στην Εθνική Οδό Σερρών - Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών, δύο υπήκοοι Βουλγαρίας 24 και 25 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο Δ.Χ. αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν εντοπίστηκαν να κατέχουν και να μεταφέρουν πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη από το νόμο ενδεικτική ταινία ασφαλείας και δεν είχαν καταβληθεί για αυτά οι απαιτούμενοι δασμοί και φόροι. Συνολικά βρέθηκαν εντός του οχήματος και κατασχέθηκαν (500) πακέτα τσιγάρων, τα οποία θα αποσταλούν στο Τελωνείο Σερρών. Προανάκριση διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών.

.

Του πήραν το χασίσι, την ηλεκτρονική ζυγαριά και τον συνέλαβαν

Συνελήφθη κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών χθες το βράδυ, στην Έδεσσα Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας, ένας ημεδαπός 43 ετών, διότι σε αστυνομική έρευνα του σπιτιού του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (3) συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μικτού βάρους (31,3) γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας. Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Έδεσσας Πέλλας.

Χασίσι σε βάζο

Συνελήφθη κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών χθες το μεσημέρι, στην Κατερίνη Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης, ένας ημεδαπός 35 ετών, διότι σε αστυνομική έρευνα που έγινε στο ίδιο, στο Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε και στην οικία του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν (3) συσκευασίες και ένα γυάλινο βάζο που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μικτού βάρους 105,3 γραμμαρίων. Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης.

Θέσεις εργασίας στο Κιλκίς

Η εταιρεία STAND PROMOTION ΕΠΕ, συνεργάτης της Vodafone αναζητά άμεσα νέους και νέες στο Κιλκίς για καθημερινή μόνιμη απασχόληση για τις προωθητικές ενέργειες της Vodafone. Προφίλ υποψηφίου: Κάτοικος Κιλκίς Επικοινωνιακές ικανότητες Δυναμικός χαρακτήρας Ομαδικό πνεύμα Η εταιρεία προσφέρει : Συνεχή εκπαίδευση σε τεχνικές πωλήσεων Ευχάριστο, νεανικό και αξιοκρατικό περιβάλλον Μηνιαίος μισθός με ασφάλιση συν bonus Σημαντικές ευκαιρίες εξέλιξης για τους πιο φιλόδοξους Αποστολή βιογραφικών στο info@standpromotion.gr 

Το σκάνδαλο των παιδικών σταθμών στο δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς (video)