Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022

(Video) Ανακύκλωση με Α κεφαλαίο στο 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς

Ανακύκλωση με Α κεφαλαίο στο 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς, Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022.

Φραγγίδης: Εθνική προτεραιότητα η επάρκεια και η διαχείριση αίματος

Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Ερώτηση στη Βουλή προς τον Υπουργό Υγείας κ. Θάνο Πλεύρη κατέθεσε η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής, μετά από πρωτοβουλία του υπεύθυνου τομέα υγείας και βουλευτή Κιλκίς κ. Γιώργου Φραγγίδη, για το σοβαρότατο θέμα των μεγάλων παροδικών ελλείψεων της χώρας μας σε αίμα και την ανάγκη εξασφάλισης της επάρκειας και της ορθής διαχείρισής του. Το θέμα αυτό, χαρακτηριζόμενο ως «εθνική προτεραιότητα», ήρθε μάλιστα τον Ιούλιο στη Βουλή, σε συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων.

Αρχαίος Ελληνικός Πολιτισμός

Του Κώστα Μπούζα
Ως πολιτισμός ορίζεται το σύνολο των υλικών, πνευματικών, τεχνικών επιτευγμάτων και επιδόσεων, που είναι αποτέλεσμα των δημιουργικών δυνάμεων και των ικανοτήτων του ανθρώπου. Ακόμη, ο τρόπος ζωής και συμπεριφοράς προς τους άλλους, που αποκτιέται μέσω της παιδείας. Όσον αφορά τώρα την εκδήλωσή του, εκφάνσεις του παρουσιάζονται σε διάφορους τόπους και χρόνους, από διάφορα έθνη και εν γένει κοινωνικά σύνολα. 

Παράταση της κατά παρέκκλιση διαδικασίας (3 συν 3 μήνες) για τους εργάτες γης

Μετά από συνεργασία των συναρμόδιων Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Μετανάστευσης και Ασύλου και μέχρι τη νομοθετική ρύθμιση για την παράταση, έως 31.03.2023, της προθεσμίας των άρθρων 16 και 16α του ν. 4783/2021, που έληξε στις 30.09.2022, ενημερώνουμε ότι:

Διακρίσεις του ΓΑΣ Κιλκίς στα 1α Ιορδάνεια

Δελτίο τύπου ΓΑΣ Κιλκίς
Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Στάδιο των Κουφαλίων πραγματοποιήθηκαν τα 1α Ιορδάνεια, μία διοργάνωση προς τιμήν της αδικοχαμένης μαραθωνοδρόμου, Δήμητρας Ιορδανίδου.

(Video) Ο Νίκος Νίτσας μιλά στα παιδιά του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς για τη ζωή μέσα στο αντιτορπιλικό ΒΕΛΟΣ

 
Ο Νίκος Νίτσας μιλά στα παιδιά του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς για τη ζωή μέσα στο αντιτορπιλικό ΒΕΛΟΣ, Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022.

Επίσκεψη Ε. Αγαθοπούλου στο ΕΕΕΕΚ Κιλκίς

Δελτίο τύπου  Ε. Αγαθοπούλου
Το πρωί της Παρασκευής 7 Οκτωβρίου 2022 η βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. ν. Κιλκίς, Αγαθοπούλου Ειρήνη επισκέφθηκε το Ειδικό Εργαστήριο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κιλκίς.