Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 1 Μαΐου 2021

ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς: Οι λαϊκές αγορές ανήκουν σε παραγωγούς και καταναλωτές


Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Το Σάββατο 24/4 και 1/5, μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία μοίρασαν έντυπο υλικό στη λαϊκή αγορά του Κιλκίς για το νομοσχέδιο που αφορά τις λαϊκές αγορές, δηλώνοντας την διαφωνία τους με τη διάλυση του κοινωνικού χαρακτήρα των λαϊκών αγορών.

ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς: Τα κεκτημένα αιώνων υπονομεύονται


Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Η Εργατική Πρωτομαγιά αποτέλεσε και αποτελεί σύμβολο του αγώνα του κόσμου της εργασίας σε ολόκληρη την υφήλιο. Το 1886 και η εξέγερση των εργατών στο Σικάγο με αίτημα το 8ωρο στην εργασία, στο σήμερα αποκτά ιδιαίτερη σημασία.

Η Ελένη Μπραΐμη η ''αδερφή του Εύζωνα'' μιλά στη Γνώμη, στο Θωμά Μαρκόπουλο


Η νεαρά κυρία Ελένη Μπραΐμη -η οποία έγινε viral, δικαίως και ορθά, ως ''αδερφή του Εύζωνα'', μιλά στη Γνώμη στο Θωμά Μαρκόπουλο 
Αρχικά θα μου πεις τα βασικά για σένα αγαπητή Ελένη:
Καταγωγή, Οικογένεια, Επάγγελμα, Σπουδές, Χόμπι, τρέχουσα καθημερινότητα σου κλπ
Η καταγωγή μου είναι από ένα χωριό της Μάνης, τη Παλαιόχωρα, όπου μεγάλωσα εκεί σε μια πολύτεκνη οικογένεια! Σπουδάζω στο Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών... Με το που τελείωσα το σχολείο και πήγα στην Αθήνα, παράλληλα με τις σπουδές, άρχισα να ασχολούμαι ενεργά με το χώρο της μόδας και της διαφήμιση, έως και σήμερα. Όταν ξεκλέβω λίγο χρόνο από τη γεμάτη καθημερινότητα μου, μου αρέσει να ασχολούμαι με τους παραδοσιακούς χορούς.

Κορωνοϊός (1/5/2021): 1.391 νέα κρούσματα , (7 κρούσματα στο νομό Κιλκίς) 72 θάνατοι και 811 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.391, εκ των οποίων 2 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 346.422 (ημερήσια μεταβολή +0.4%), εκ των οποίων 51.3% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 41 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.999 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

(Video) Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκαν οι πρωτομαγιάτικοι εμβολιασμοί στο Νοσοκομείο Κιλκίς

Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκαν οι πρωτομαγιάτικοι εμβολιασμοί στο Νοσοκομείο Κιλκίς, το Σάββατο 1 Μαϊου 2021

Σκοτώθηκε 41 ετών άνδρας σε τροχαίο


Χθες (30 Απριλίου 2021) το μεσημέρι στο 8 χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Αλεξάνδρειας – Γιαννιτσών, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 41χρονος αλλοδαπός, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη εκτός οδοστρώματος, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 41χρονου οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας.

Η (επ)Ανάσταση


Γράφει ο Νίκος Κωνσταντινίδης
Εκπαιδευτικός-συγγραφέας
Η Ανάσταση δεν συμπίπτει τυχαία με την εποχή της (επ)ανάστασης της Φύσης. Οι ομοιότητες ανάμεσα στην αρχαιοελληνική και χριστιανική σκέψη είναι πολλές. Η σωκρατική φιλοσοφία έχει αρκετά κοινά στοιχεία με τη χριστιανική, στην ανθρωπολογική της διάσταση κι αποτελεί προάγγελο του Χριστιανισμού.

(Video) Η Πρωτομαγιά 2020 στο Κιλκίς


Η Πρωτομαγιά 2020 στο Κιλκίς