Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

Ετήσιος χορός του Συλλόγου Σαρακατσαναίων νομού Κιλκίς "Ο Φλάμπουρας"


(Video) Ο Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς, κόβει τη βασιλόπιτά του


Ο Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς, κόβει τη βασιλόπιτά του, την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020, στο Επιμελητήριο Κιλκίς.

Εκδήλωση ΚΕ.ΑΣ.Μ. με θέμα «Μεταναστευτικό και Ελληνοτουρκικές Σχέσεις: Αλληλεπίδραση και γεωστρατηγικές Προεκτάσεις»

Το Ινστιτούτο Πολιτικό Μελετών «Κέντρο Αστικής Μεταρρύθμισης» διοργανώνει εκδήλωση για δύο σημαντικά ζητήματα της επικαιρότητας, τις Ελληνοτουρκικές Σχέσεις και το Μεταναστευτικό/Προσφυγικό ζήτημα υπό τον πρίσμα της διασύνδεσής του και των γεωστρατηγικών τους προεκτάσεων με τη συμμετοχή ομιλητών από τον ακαδημαϊκό και τον πολιτικό χώρο. Θα επιχειρηθεί να αναλυθούν τα γεγονότα και η σχετική επικαιρότητα αλλά και να γίνουν προβλέψεις για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Θριάμβευσαν τα παιδιά από το Κιλκίς, στον πανελλήνιο ρομποτικό διαγωνισμό FLL


Για την MICROstudies Robotics υπογράφει ο Γκόραν Μιχαήλοβιτς
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά προκρίνονται 3 ομάδες ρομποτικής από το Κιλκίς, 2 από τις ομάδες της Ακαδημίας Ρομποτικής «MICROstudies Robotics» και μία από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς το οποίο υποστηρίζετε στην εκπαιδευτική ρομποτική από την Ακαδημία Ρομποτικής «MICROstudies Robotics». 

Μετεγκατάσταση των Γενικών Αρχείων του Κράτους Κιλκίς

Συνεργασία με τα στελέχη του Τμήματος των Γενικών Αρχείων του Κράτους στο Κιλκίς είχε τη Δευτέρα ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακεβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς.

Αξιοποιείται η δωρεά του Δήμου Κιλκίς για την ανακαίνιση των εξωτερικών ιατρείων του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς


Την ενεργοποίηση της δωρεάς ποσού 120.000 ευρώ του Δήμου Κιλκίς με σκοπό την ανακαίνιση των εξωτερικών ιατρείων του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς ανακοίνωσε επίσημα ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης στην ετήσια εκδήλωση κοπής της πίτας του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Συνάντηση Σιωνίδη με αιγοπροβατοτρόφους

Δελτίο τύπου δήμου Παιονίας
Την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου οι εκπρόσωποι του συλλόγου Αιγοπροβατοτρόφων Νομού Κιλκίς Γιάννης Τσακάλης, Χρήστος Σολομωνίδης και Θωμάς Καρυπίδης επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο Παιονίας Κώστα Σιωνίδη και τον Αντιδήμαρχο Αγροτικής και Κτηνοτροφικής πολιτικής Γιώργο Γεωργίτσαρο προκειμένου να τους παρουσιάσουν τα προβλήματα του κλάδου που το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί με την υψηλή ζήτηση εδαφών για επενδύσεις σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και με την εξισωτική αποζημίωση.

Νίκη Άτλαντα Κιλκίς επί της Νίκης Αιγινίου

Δελτίο τύπου Άτλαντα Κιλκίς
Η Ανδρική ομάδα του Άτλαντα Κιλκίς η οποία συμμετέχει στο πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής κατηγορίας, το Σάββατο νίκησε την αντίστοιχη ομάδα της Νίκης Αιγινίου με 3-1 σετ (25-22, 24-26, 25-16, 25-15) και παραμένει βαθμολογικά στην δεύτερη θέση με 9 βαθμούς με πρώτο τον Ίκαρο Έδεσσας με 12 βαθμούς.

Διακρίσεις Παλαιστικού Συλλόγου "Καραγιάννης" Ευρωπού, στο Πανελλήνιο Παίδων

Δελτίο τύπου Παλαιστικού Συλλόγου "Καραγιάννης" Ευρωπού
Την Κυριακή 16/02/2020 έγινε το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων στην πόλη των Τρικάλων. Συμμετείχαμε με τέσσερις αθλητές κατακτώντας ένα ασημένιο μετάλλιο, ένα χάλκινο και μια πέμπτη θέση.

Αποκριάτικο πάρτι στα Αμάραντα Κιλκίς


Η ταινία "Ο Φιλοξενούμενος" στο Σινεμά της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς


Η ταινία "Ο Φιλοξενούμενος"/ L' Ospite στο Σινεμά της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα έναρξης 8:30 στην ανακαινισμένη αίθουσα της Τέχνης με εξαιρετικό σύστημα ψηφιακής εικόνας και Dolby Surround Digital ήχο.

Κιλκίς: Επιμνημόσυνη δέηση για την ανάπαυση των ψυχών των "Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος πεσόντων"


Πήγαν περίπατο στον καταρράκτη του Μπέλλες

Δελτίο τύπου Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς
Υπό την προστασία των εθελοντών της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. και την εμπειρία του ορειβάτη Κώστα Μυρωνίδη περπάτησαν από τις κατασκηνώσεις Σουρμένων μέχρι τον εντυπωσιακό καταρράκτη του Μπέλλες, 50 εκδρομείς του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς, την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020. Παρά την δυσκολία πρόσβασης στον καταρράκτη, έκδηλη ήταν η ικανοποίηση όλων για τις ονειρεμένες στιγμές που έζησαν. 

Τσικνοπέμπτη στο Πάρτι Μασκαράδων του "Άθλου" Κιλκίς


Κιλκίς: Σύλληψη για παράβαση του τελωνειακού κώδικα

Συνελήφθη προχθές (17 Φεβρουαρίου 2020) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς της Ομάδας Διασυνοριακού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 45χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε βρέθηκαν 30 πακέτα τσιγάρων που δεν έφεραν την ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης και για αυτά δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Τα λαθραία καπνικά προϊόντα όπως και το όχημα που οδηγούσε κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας.