Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024

Ο ΓΑΜΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΗ στο Πεδινό

Κοπή Βασιλόπιτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ισώματος Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΡΑΜΝΑΛΗΣ



Ξεκίνησε συλλογή διαδικτυακών υπογραφών για να σταματήσουν την ταλαιπωρία που προκαλούν τα έργα του FlyOver

Του Παναγιώτη Γουδαμάνη
Εκ πρώτης όψεως το θέμα φαίνεται να αφορά μόνο αυτούς που μένουν στον Ν. Θεσσαλονίκης. Άν εμβαθύνουμε όμως θα διαπιστώσουμε ότι το θέμα του Fly-Over που δημιουργεί όλο αυτό το κυκλοφοριακό χάος στην Θεσσαλονίκη αφορά όλη την Μακεδονία.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών συνελήφθησαν 2 άτομα - μέλη εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, συνελήφθησαν χθες (23 Ιανουαρίου 2024) σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, 2 ημεδαποί άνδρες, για σύσταση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Κοπή βασιλόπιτας Πολιτιστικού Συλλόγου Καστανιών Κιλκίς



Δήλωση Στέφανου Παραστατίδη για την Διεθνή Ημέρα Εκπαίδευσης

Υπογράφει ο Στέφανος Παραστατίδης
Η 24η Ιανουαρίου έχει υιοθετηθεί ως Διεθνής Ημέρα για την Εκπαίδευση από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, στις 03 Δεκεμβρίου 2018, με σκοπό την ανάδειξη της συμβολής της εκπαίδευσης στην ειρήνη και την ανάπτυξη.

Αρτοκλασία προς τιμή του Αγίου Ευγενίου Τραπεζουντίου

Δελτίο τύπου Συλλόγου Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας
Η καθιερωμένη Αρτοκλασία προς τιμή του Αγίου Ευγενίου του Τραπεζουντίου, προστάτη του Συλλόγου Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 20 Γενάρη 2024 στο Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Κιλκίς όπου τελέστηκε ο Αρχιερατικός Εσπερινός προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Κιλκισίου κ.κ.Βαρθολομαίου.

Ώρα μηδέν για τον αγροτικό κόσμο – Ανάγκη άμεσων παρεμβάσεων

Γράφει ο Μπάμπης Καραγεωργίου, Δημοσιογράφος
Πριν από μερικές εβδομάδες η χώρα μας κατέγραψε ένα ακόμα αρνητικό ρεκόρ, αυτό της μικρότερης καταβολής της βασικής ενίσχυσης από την εφαρμογή της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής. Παράλληλα το διαρκώς αυξανόμενο κόστος παραγωγής έχει ως αποτέλεσμα αυτό το ποσό να μην επαρκεί ούτε για την κάλυψη των στοιχειωδών αναγκών των αγροτών.

Βγαίνουν τα τρακτέρ στους δρόμους του Κιλκίς

Ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος νομού Κιλκίς «Το Κιλκίς» και οι αγρότες της περιφέρειας Κιλκίς αποφάσισαν ομόφωνα τη συμμετοχή τους στις πανελλαδικές κινητοποιήσεις, την ερχόμενη Παρασκευή 26 Ιανουαρίου. 

Ανακοίνωση ΚΚΕ για τα προβλήματα και τις κινητοποιήσεις των αγροτών και κτηνοτρόφων

Ανακοίνωση ΚΚΕ
Το ΚΚΕ βρίσκεται στο πλάι των αγροτών και των κτηνοτρόφων, στηρίζει τα δίκαια αιτήματά τους και συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις στον αγώνα που διεξάγουν για αξιοπρεπή ζωή, για να σώσουν τη γη και το εισόδημα τους.

Τέσσερα εργαστήρια βιωσιμότητας με θέμα την ​ψηφιακή ​ρύπανση στο 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς

Δελτίο τύπου 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς
Οι μαθητές των τμημάτων Α2 και Β4 συμμετείχαν την Τρίτη 23-1-2024 στο πρώτο ​από τα τέσσερα εργαστήρια βιωσιμότητας με θέμα την ​ψηφιακή ​ρύπανση, που πραγματοποιήθηκε από την ομάδα της Stim​muli ​for Social Change​, μια αστική, μη κερδοσκοπική εταιρεία, που στοχεύει να συμβάλλει στην θετική αλλαγή της εκπαίδευσης και της κοινωνίας. 

Ερώτηση Παραστατίδη προς τον υπουργό παιδείας για το φλέγον πρόβλημα του 2ου ΕΕΕΚ του Δήμου Πυλαίας - Χορτιάτη

Δελτίο τύπου Στέφανου Παραστατίδη
Σε κατάθεση ερώτησης προς τον αρμόδιο Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού προχώρησε ο Βουλευτής Κιλκίς ΠΑΣΟΚ Στέφανος Παραστατίδης για το φλέγον πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι μαθητές και οι γονείς του 2ου ΕΕΕΕΚ (Ειδικό Δημοτικό και Ειδικό Νηπιαγωγείο) μετά την απόφαση του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη να αναστείλει την λειτουργία του.

Πάλι ατύχημα στην γνωστή πλέον σε όλο τον κόσμο καρμανιόλα

Του Παναγιώτη Γουδαμάνη
Ατύχημα σημειώθηκε σήμερα 24.1.2024 το πρωί περίπου στις 10 π.μ. στο 501 χλμ της ΠΑΘΕ (μετά την αερογέφυρα του Αγίου Αθανασίου) στο σημείο που ο δρόμος αρχίζει να γίνεται αμφίδρομης κατεύθυνσης προς Ευζώνους.

(VIDEO) Μέρες Ραδιοφώνου στο 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς

Μέρες Ραδιοφώνου στο 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς. Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2024.

Κοπή Βασιλόπιτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Πλαγίων ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ



Τράπεζα Αίματος Άσπρου-Αξιοχωρίου: Η Αγάπη στην πράξη, 18ος χρόνος προσφοράς ζωής.

Του Βασίλη Αθανασιάδη
Τέτοιες μέρες πριν από 17 χρόνια με πρωτοβουλία του Π.Α.Σ. ΔΟΞΑ Άσπρου αποφασίστηκε η επαναλειτουργία της τράπεζας αίματος ΆΣΠΡΟΥ στην οποία μετέπειτα συνέπραξε και το ΑΞΙΟΧΏΡΙ και συνεχίζει πλέον ως μία και ενιαία και για τα δύο γειτονικά χωριά του Δήμου μας.