Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 20 Μαρτίου 2022

Κοινοβουλευτική Παρέμβαση του ΚΚΕ για το ωράριο των Νηπιαγωγών

Δελτίου Τύπου σχετικά με την Κοινοβουλευτική Παρέμβαση του ΚΚΕ, μέσω του βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης, Γιάννη Δελή, για το ωράριο των Νηπιαγωγών
Τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν στα Νηπιαγωγεία εξαιτίας της υποχρηματοδότησης και της υποβάθμισης που κατ' επέκταση αυτή προκαλεί, έφερε στη Βουλή με Επίκαιρη Ερώτησή του ο Γιάννης Δελής, βουλευτής του ΚΚΕ.

Στην απόλυτη ομορφιά και μέσα στην ησυχία της φύσης βρίσκεται το μικρό χωριό του νομού Κιλκίς Δαφνοχώρι

Γράφει η Μόνικα Σωτηριάδου
Χωρίς υπερβολές και με ενθουσιασμό για την επιλογή μου να επιλέξω ένα άλλο από τα χωριά του νομού Κιλκίς και να γνωρίσω τις ομορφιές του ταξιδεύω για το Δαφνοχώρι. Η διαδρομή σύντομη ήσυχη και απολαυστική έτσι που η φύση με συντροφεύει.

Απλά τραγικό: Πλάκες πεζοδρομίου - βροχή 10-0 στο ημίχρονο

Η φωτογραφία είναι από το internet, όχι από τα πεζοδρόμια της πόλης του Κιλκίς
Του Γιώργου Τσιμπουσλή
Απλά τραγικό. Το θέμα με τις πλάκες στα πεζοδρόμια στην οδό Δημητράκου μπροστά στο ταχυδρομείο, στην οδό 21 Ιουνίου μπροστά στα Μικέλ και πριν από αυτά, λίγο πιο πέρα στο έρμο το πάρκινγκ και μέχρι το κατάστημα της παλιάς εμπορικής, τι θα γίνει επιτέλους.

Κοινή δήλωση Μιχάλη Κατρίνη και Γιώργου Φραγγίδη με αφορμή την παγκόσμια ημέρα στοματικής υγείας


Κοινή δήλωση του Επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής κ. Μιχάλη Κατρίνη και του Υπεύθυνου του Τομέα Υγείας κ. Γιώργου Φραγγίδη, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα στοματικής υγείας

20 ΜΑΡΤΙΟΥ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
Η ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΛΩΝ

Οι νόσοι του στόματος αποτελούν τις συχνότερες νόσους παγκοσμίως και πλήττουν καίρια την υγεία και την ποιότητα ζωής των ανθρώπων, καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής τους. Η κακή στοματική υγεία και η έλλειψη πρόσβασης στην οδοντιατρική φροντίδα συντελούν στην επιδείνωση της γενικής υγείας των πολιτών, επιβαρύνουν σημαντικά τα οικονομικά των νοικοκυριών και του συστήματος Υγείας και υπονομεύουν την κοινωνική ευημερία. Ωστόσο οι νόσοι του στόματος μπορούν να προληφθούν.

Η ΤΕΧΝΗ Κιλκίς τιμά την Παγκόσμια ημέρα ποίησης


Δελτίο τύπου Τέχνης Κιλκίς
Η Τέχνη Κιλκίς, με την αδιάλειπτη, απαρέγκλιτη και συνεπή πραγματοποίηση του Πανελλήνιου Ποιητικού Διαγωνισμού «ΚΟΥΡΟΣ ΕΥΡΩΠΟΥ» για 27 χρόνια, κατάφερε να αναδείξει τη μικρή μας πόλη, σε πόλη της ποίησης, πόλη που υποστηρίζει, προβάλει, αγκαλιάζει την ποιητική δημιουργία, καθιστώντας την σημείο αναφοράς των απανταχού ποιητών στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.

H Π. Χαραλαμπίδου, ο Β. Στολάκης και ο Γ. Μπελενιώτης τα λένε "to the point" με τον Μπάμπη Καραγεωργίου στο OK Radio

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Κυριακή 20/3/2022, 8:00 μ.μ.


Τροποποίηση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία

Σε συνέχεια της από 8 Μαρτίου 2022 Ανακοίνωσης, έπειτα από απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, τροποποιούνται οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία.

(Video) Αποτροπιασμό προκαλεί η βεβήλωση του νεκροταφείου στο Ανθόφυτο Κιλκίς

Εικόνες ντροπής στα νεκροταφεία Ανθοφύτου Κιλκίς, Κυριακή 20 Μαρτίου 2022. Άγνωστοι βεβήλωσαν τάφους ξηλώνοντας σταυρούς, σπάζοντας μάρμαρα, αρπάζοντας μέχρι και κηροπήγια. 

Κιλκίς: Πρόγραμμα εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821


Ο Ελληνισμός θα εορτάσει την επέτειο της εθνικής παλιγγενεσίας της 25ης Μαρτίου 1821. Την ημέρα αυτή όλοι ανατρέχουμε στο παρελθόν για ν’αποτίσουμε φόρο τιμής και ευγνωμοσύνης στους ηρωικούς προγόνους μας, οι οποίοι μέσα από τα δεσμά της σκλαβιάς διατήρησαν άσβεστη, δια μέσου των αιώνων, τη φλόγα του Έθνους.

"Ο αγώνας μας θα είναι και δικός σας - Τα καλά αποτελέσματα θα είναι για όλους"

Δελτίο τύπου Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Κιλκίς
Το 2022 θα είναι χρονιά ορόσημο για όλους μας.
Αναφερόμαστε παρακάτω και σας ενημερώνουμε για βασικά μας προβλήματα.
1.Με την ίδρυση του ΤΕΚΑ – με τον νόμο 4826/2021 καταργείται υποχρεωτικά για τους πρωτοεισερχόμενους εργαζόμενους η δημόσια επικουρική ασφάλιση- αντισυνταγματικά σύμφωνα με το άρθρο 22 παρ.5 και τη νομολογία του ΣτΕ (2287/2015, 1889/2019) και νομοθετείται η ιδιωτική (κεφαλαιοποιητική) επικουρική ασφάλιση. Δίνει επίσης τη δυνατότητα σε όσους εργαζόμενους έχουν γεννηθεί μετά την 1/1/1987, να διακόψουν την ασφάλισή τους στον ΕΦΚΑ- ΕΤΕΑΕΠ και να ασφαλιστούν στο ΤΕΚΑ. Αυτός ο νόμος του κ.Τσακλόγλου έχει επαναληφθεί άλλες 5 φορές στη χώρα μας και απέτυχε καταστροφικά για το ασφαλιστικό σύστημα.

Θεσσαλονίκη: Πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821

Σε λίγες μέρες, ο Ελληνισμός θα εορτάσει την Επέτειο της εθνικής παλιγγενεσίας της 25ης Μαρτίου 1821. Σύμφωνα με το πρόγραμμα που καταρτίζει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο Δήμο Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν:

Πολύκαστρο: Πρόγραμμα Εορτασμού Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου 1821

Πολύκαστρο: Πρόγραμμα Εορτασμού Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου 1821

ΤΕΤΑΡΤΗ 23/03/2022
Γενικός σημαιοστολισμός και φωταγώγηση όλων των δημόσιων - ιδιωτικών κτιρίων και οικιών.
ΠΕΜΠΤΗ 24/03/2022
11.00 Εκδηλώσεις και στέψη ηρώων από σχολεία της πόλης.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25/03/2022
07.00: Χαρμόσυνες κωδωνοκρουσίες των εκκλησιών