Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

(Video) Ο πρόεδρος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας επισκέπτεται τον Αθλητικό Σύλλογο "Οδυσσέας" Καμπάνη Κιλκίς


Ο πρόεδρος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας επισκέπτεται τον Αθλητικό Σύλλογο "Οδυσσέας" Καμπάνη Κιλκίς, την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020.

Φραγγίδης: «Μάτια ερμητικά κλειστά» η Κυβέρνηση και η Κεραμέως


Δήλωση Γιώργου Φραγγίδη, Βουλευτή Κινήματος Αλλαγής νομού Κιλκίς

Ήδη από 25 Ιουνίου του 2020 με αναφορά που κατέθεσα προς τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου και την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, προβλέποντας το μείζον ζήτημα που θα ακολουθούσε, τους εξέθεσα την κατάσταση που καλούνται να αντιμετωπίσουν τα σχολεία του Δήμου Παιονίας λόγω της ανεξέλεγκτης συσσώρευσης προσφύγων-μεταναστών στο camp της Νέας Καβάλας.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας Τρίτη 22/9/2020, 6:20 μ.μ.


Συνελήφθησαν 2 άτομα για παράνομη κατοχή αρχαίων αντικειμένων
Στη σύλληψη δύο (2) ατόμων για κατοχή αρχαίων αντικειμένων που εμπίπτουν στις προστατευτικές διατάξεις του Νόμου για την «Προστασία των αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς» προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Αρχαιοτήτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Εξόφληση ολοήμερης λειτουργίας ύψους 233.760 ευρώ στο προσωπικό του Νοσοκομείου Κιλκίς


Στην πληρωμή εξόφλησης ύψους 233.760 ευρώ, στο ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό που συμμετέχει στην Ολοήμερη Λειτουργία του Αξονικού και Μικροβιολογικού Εργαστηρίου του Νοσοκομείου Κιλκίς, προχωρά η διοίκηση του Νοσοκομείου του Κιλκίς.

Με μόνιμο προσωπικό στελεχώνεται το Νοσοκομείο Κιλκίς


Υπογράφει ο Ιω. Ανδρίτσος
Διοικητής Νοσοκομείου Κιλκίς
Με μόνιμο προσωπικό ενισχύεται το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των υπηρεσιών του και της διασφάλισης της δημόσιας υγείας.

Σύγκληση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής της ΠΚΜ σε τακτική συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη


Τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020, στις 10.00 π.μ. με τηλεδιάσκεψη - με χρήση της τεχνολογίας του e-presence (www.epresence.gov.gr) - για τη λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης.

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για το Νοσοκομείο Κιλκίς


Δελτίο τύπου ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Τα όσα συμβαίνουν αυτές τις ημέρες στο Νοσοκομείο Κιλκίς είναι άνευ προηγούμενου εδώ και πολλά χρόνια. Η διοίκηση του Γ.Ν. Κιλκίς, παράτυπα και παράνομα, προχώρησε σε πογκρόμ τιμωρητικών μετακινήσεων μεγάλου αριθμού Διευθυντικών Στελεχών, Προϊσταμένων και Τομεαρχών, με παράλληλη ευνοϊκή μεταχείριση του κομματικού μηχανισμού της Ν.Δ εντός του Νοσοκομείου.

Τοποθέτηση Ε. Αγαθοπούλου στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής για το προσφυγικό – μεταναστευτικό ζήτημα

Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου 
Κατά την ενημέρωση της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης από τον Υπουργό, κ. Μηταράκη, για το προσφυγικό, η Ε. Αγαθοπούλου, Αν. Τομεάρχισσα Δικαιοσύνης ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ Αρμόδια για θέματα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Ισότητας και Καταπολέμησης των Διακρίσεων, σημείωσε τα ακόλουθα:

Τα αναδρομικά των συνταξιούχων και «το μεγάλο δίλημμα»


Δελτίο τύπου Συλλόγου Συνταξιούχων ΟΤΑ Κιλκίς - Παιονίας
Η επίμαχη κυβερνητική απόφαση ότι, όσοι δεχθούν και πάρουν τα αναδρομικά των κύριων συντάξεων που προβλέπεται να δοθούν στα μέσα του Οκτώβρη, αυτόματα παραιτούνται από τις άλλες αξιώσεις για την καταβολή αναδρομικών (δηλαδή από τα δώρα και τις επικουρικές), καθώς η σχετική τροπολογία αφήνει εκτός των καταβολών τα κομμένα δώρα και τις περικοπές των επικουρικών που είναι και τα μεγαλύτερα ποσά που θα έπαιρναν. Για το θέμα της κλοπής και μάλιστα ενάντια στην απόφαση του ΣτΕ έκανε δύο σχόλια ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας στον τύπο.

Αίτημα Δ. Αγαθόπουλου για έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς για το σχολεία


Αίτημα Δ. Αγαθόπουλου προς το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς
Κύριε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς
Η πρώτη εβδομάδα λειτουργίας των σχολίων κατά την νέα σχολική περίοδο, κύλησε με προβλήματα που άπτονται και των υποχρεώσεων των Δήμων για την ομαλή λειτουργία τους.

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Σερρών


Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Σερρών θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020 έως την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020 και από τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020 έως την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020.

Κατάθεση προτάσεων για παρουσίαση έργου ενταγμένο στη θεματική "Μικρασιατική Καταστροφή 1922"


Tο Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας καλεί καλλιτέχνες σε κατάθεση προτάσεων για παρουσίαση έργου (μουσικό, θεατρικό, χοροθέατρο ή άλλο)  ενταγμένο στη θεματική «Μικρασιατική Καταστροφή 1922» 100 χρόνια από την ημερομηνία που άλλαξε την ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας».

ΔΕΥΑ Κιλκίς: Ζητούμε κατανόηση για την ταλαιπωρία


Ενημέρωση ΔΕΥΑΚ για τις διακοπές υδροδότησης σε περιοχές της πόλης του Κιλκίς
Ενημερώνονται οι καταναλωτές του Κιλκίς που κατοικούν στην περιοχή, οδού Αγίου Τρύφωνα μεταξύ των οδών Φιλιππουπόλεως και Αμπέλων καθώς και σε τμήματα των οδών Ανατολικής Ρωμυλίας και Ροδόπης εκατέρωθεν της οδού Αγ. Τρύφωνα, ότι παρατηρήθηκαν συχνές διακοπές υδροδότησης.