Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

Δηλώσεις του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πολυανής και Κιλκισίου κ.κ. Εμμανουήλ

Ανακοίνωση Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου 
Με αφορμή ορισμένα θέματα που ετέθησαν στη δημοσιότητα το τελευταίο διάστημα και αφορούν την τοπική μας κοινωνία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. κ. Εμμανουήλ προέβη στις ακόλουθες δηλώσεις:
Αναφορικά με την εκ νέου πρόσφατη άφιξη προσφύγων – μεταναστών σε Ξενοδοχείο εντός του Οικισμού Σ.Σ. Μουριών και της προσωρινής παραμονής τους, η Ιερά Μητρόπολη παρακολουθεί με ιδιαίτερη προσοχή και προβληματισμό το γεγονός αυτό εκφράζοντας το αμέριστο ενδιαφέρον της και την πλήρη στήριξή της στην τοπική κοινωνία του Σ.Σ. Μουριών.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη 27/5/2020, 11:05 μ.μ.

Εξιχνίαση απάτης
Από το Αστυνομικό Τμήμα Εμμανουήλ Παππά σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, την 11 Μαρτίου 2020, προσποιούμενος τον υπάλληλο της ΔΕΗ, εισήλθε σε οικία ηλικιωμένης σε περιοχή των Σερρών και με το πρόσχημα κινδύνου πυρκαγιάς δήθεν από ηλεκτρολογική βλάβη στην οικία, έπεισε την ηλικιωμένη να μετακινήσει τυχόν αντικείμενα αξίας και χρήματα, αφαιρώντας δύο κοσμήματα και χρηματικό ποσό 300 ευρώ. Στην συνέχεια διέφυγε με όχημα στο οποίο τον ανέμενε συνεργός του.

Το ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ είναι η δύναμη των χριστιανών

Ανακοίνωση Συλλόγου Καρκινοπαθών Κιλκίς και Παιονίας
Το ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ είναι η δύναμη των χριστιανών. 40 ημέρες μετά το Πάσχα, σταματάει ο χαιρετισμός αυτός και επιστρέφουμε στο «Καλημέρα, Καλησπέρα, Χαίρεται».

Δήμος Κιλκίς: Συστάσεις προς τους πολίτες για την καθαριότητα

Ανακοίνωση Αντιδημαρχίας Καθαριότητας Ανακύκλωσης και Πρασίνου 
Η Αντιδημαρχία Καθαριότητας Ανακύκλωσης & Πρασίνου απευθύνει εκ νέου συστάσεις στους δημότες να μη ρίχνουν πέτρες, χαλίκια, μπάζα και ογκώδη αντικείμενα μέσα στους κάδους απορριμμάτων. Στους πράσινους κάδους πρέπει να απορρίπτονται, με προσοχή, μόνο αστικά απορρίμματα, κλεισμένα μέσα σε πλαστικές σακούλες.

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Κιλκίς και Παιονίας, ευχαριστεί θερμά...

Ανακοίνωση Συλλόγου Καρκινοπαθών Κιλκίς και Παιονίας
- Ευχαριστούμε το ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ, τον ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΪΣΙΔΗ, αντιπρόσωπο της NISSAN στο Κιλκίς και τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΑΝΙΔΑ, ιδιοκτήτη τής εταιρίας SANIDAS στη Γουμένισσα για την οικονομική ενίσχυσή τους προς το σύλλογό μας.

Φραγγίδης: «Θέμα επιβίωσης, αξιοπρέπειας και ορθής λειτουργίας της Δικαιοσύνης η οικονομική στήριξη του δικηγορικού κλάδου»

Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Αναφορά προς 
Τον Υπουργό Οικονομικών, κ. Σταϊκούρα Χρήστο
Τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κ. Βρούτση Ιωάννη
Τον Υπουργό Δικαιοσύνης, κ. Τσιάρα Κων/νο
- Κύριοι Υπουργοί,
Σας προωθώ την επιστολή του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς με την οποία θέτουν το θέμα της οικονομικής ενίσχυσης του κλάδου τους, καθώς η παύση κάθε επαγγελματικής τους δραστηριότητας, λόγω της πανδημίας, τους έχει φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη οικονομική θέση, με μεγάλο μέρος εξ αυτών να αδυνατούν να καλύψουν τις βασικές βιοτικές ανάγκες τους.

Ο σημερινός κόσμος ανήκει στους ρεαλιστικά αισιόδοξους


Υπογράφουν οι: Τζαμπαζλή-Δούκα Σωτηρία, Σπουδάστρια Δημοσιογραφίας, Συντακτών και Ρεπόρτερ στο Δ.Ι.Ε.Κ. Κοζάνης / Αρθρογράφος και Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς, Επικοινωνιολόγος / Μεταπτυχιακός Φοιτητής Διεθνών, Ευρωπαϊκών Σπουδών και Διπλωματίας στο Παν. Μακεδονίας
- Ο απαισιόδοξος βλέπει σε κάθε λύση ένα πρόβλημα. Ο αισιόδοξος σε κάθε πρόβλημα και μια λύση. Ο ρεαλιστής και στη λύση και στο πρόβλημα βλέπει μια ευκαιρία! 

-Και που να το παρκάρω...;

-Και που να το παρκάρω...;Η απόλυτα φυσιολογική απάντηση στην ερώτηση: "Γιατί άνθρωπέ μου, βάζεις το τρέιλορ εκεί που περπατούν πεζοί; Εκεί που περπατούν μικρά παιδιά μετά το σχολείο; Εκεί που κάποια μαμά με καρότσι θα αναγκαστεί να κατέβει στο δρόμο και να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή τη δική της αλλά και του παιδιού της; Τον ανάπηρο στο καρότσι τον σκέφτεσαι; Έναν τυφλό; Μια γερόντισσα;

Κιλκίς: Υπόχρεοι για τον καθαρισμό των οικοπέδων τους οι δημότες

Ο Δήμος Κιλκίς υπενθυμίζει στους δημότες που είναι ιδιοκτήτες, νομείς ή επικαρπωτές οικοπέδων ή ακάλυπτων χώρων εντός οικιστικού ιστού της πόλης και οικισμών, την υποχρέωσή τους να διατηρούν τους χώρους αυτούς καθαρούς από ξερά χόρτα και απορρίμματα. 

Αστυνομικοί έλεγχοι στο Κιλκίς για την αποτροπή της διακίνησης αλλοδαπών

Στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων στην ευρύτερη περιοχή του Κιλκίς για την αποτροπή της διακίνησης αλλοδαπών, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, εντοπίσθηκαν και ακινητοποιήθηκαν σε διαδοχικές περιπτώσεις, δύο οχήματα διακινητών αλλοδαπών.

"Ανθή Σταυροπούλου, σ' ευχαριστούμε θερμά..."

O Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Πολυκάστρου κ. Γεώργιος Περπερίδης εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στην κ. Ανθή Σταυροπούλου της εταιρείας Doppler S.A., για την χορηγία πολύτιμου υλικού στο Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου.

Δείτε ποιοι θα συμμετέχουν αυτό το Σάββατο (30/5/2020) στη λαϊκή αγορά του Κιλκίς

Από τη Διεύθυνση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης ανακοινώνεται ο πίνακας των εκθετών που θα συμμετάσχουν στη λαϊκή αγορά του Κιλκίς το Σάββατο 30 Μαϊου. Με βάση τα ισχύοντα περιοριστικά μέτρα για την αποτροπή εξάπλωσης του Covid -19, η λαϊκή αγορά θα λειτουργήσει με το 50% των παραγωγών και επαγγελματιών πωλητών υπαίθριου εμπορίου. 

Ολιγόωρη διακοπή ρεύματος σε περιοχές του Κιλκίς

Μικρές διακοπές στην ηλεκτροδότηση θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 31 Μαΐου σε οδούς της πόλης του Κιλκίς λόγω εργασιών του ΔΕΔΔΗΕ στο δίκτυο μέσης τάσης.

Θέσεις εργασίας στο Κιλκίς και στη Θεσσαλονίκη (27/5/2020)

Υπάλληλοι στην εξυπηρέτηση πελατών σε τηλέφωνο, email, chat
Η exciting AG είναι ένα καινοτόμο κέντρο διαλόγου και εξυπηρέτησης που ειδικεύεται σε διάλογο υψηλής ποιότητας σε διάφορους κλάδους. Με περισσότερα από 26 χρόνια εμπειρίας, η exciting AG είναι ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές ολοκληρωμένης υποστήριξης πωλήσεων. Για το γραφείο μας στην Θεσσαλονίκη και στο Κιλκίς αναζητούμε άμεσα υποψηφίους για την ενίσχυση της ομάδας μας.

Συνάντηση Ανδρέα Βεργίδη με την Έφη Ναβροζίδου

Ανακοίνωση Π.Ε. Κιλκίς
Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κιλκίς, κ. Ανδρέας Βεργίδης καλωσόρισε, σήμερα το μεσημέρι, στο Διοικητήριο, την περιφερειακή σύμβουλο με την παράταξη «Κοιτάμε Μπροστά» με επικεφαλής τον Χρήστο Γιαννούλη, Έφη Ναβροζίδου.

Κύριε Τσιόδρα σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ θερμά….

Γράφει ο Θεμιστοκλής Ναούμης
Έχω πολλές φορές εκφράσει μέσα στα κείμενά μου τις απόψεις μου σχετικά με τους χειρισμούς του κράτους κατά τη διάρκεια της έξαρσης της πανδημίας. Επίσης έχω εκφράσει τις απόψεις μου για τον καθηγητή κύριο Τσιόδρα άλλες τόσες. Σήμερα ξεκινώ να γράφω, εξαιτίας των συναισθημάτων που έχω μέσα μου και με κυριεύουν! Σαν θάλασσα! Θάλασσα που αφρίζει! Νιώθω την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας χιλιάδες σκέψεις που με κυβερνάνε! Μετά από πολύ καιρό, σκέψεις γεμάτες αισιοδοξία κι ευγνωμοσύνη.

31 Μαΐου 2020: Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καπνίσματος


Δελτίο τύπου Κέντρου Πρόληψης "ΝΗΡΕΑΣ" Κιλκίς
Η Ημέρα Κατά του Καπνίσματος γιορτάζεται παγκοσμίως κάθε χρόνο στις 31 Μαΐου. Tο 1987 τα μέλη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ.) θέσπισαν την Ημέρα Κατά του Καπνίσματος με στόχο εκείνη την ημέρα οι καπνιστές να απέχουν από το κάπνισμα. Από τη μια, ήθελαν να κινητοποιήσουν τους καπνιστές να κόψουν το κάπνισμα και από την άλλη, να ευαισθητοποιήσουν την κοινή γνώμη για τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος. 

Θερμά συλλυπητήρια για το θάνατο του Νικόλαου Ιγνατιάδη και της Φερενίκης Μήτσιου

Ανακοίνωση Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων νομού Κιλκίς
Το Δ.Σ του Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Ν. Κιλκίς, μετά τη θλιβερή αναγγελία του θανάτου των εκλεκτών μελών μας Ιγνατιάδη Νικολάου και Μήτσιου Φερενίκης, σε συνεδρίαση του που έγινε μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων λόγω κορωνοϊού, την Τετάρτη 20 Μαΐου 2020 αποφάσισε ομόφωνα:

Κιλκίς: Έκλεψαν μεταλλικά αντικείμενα από επιχείρηση

Συνελήφθησαν χθες (26 Μαΐου 2020) το βράδυ από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς 4 άτομα, καθώς κατελήφθησαν να έχουν αφαιρέσει μεταλλικά αντικείμενα από εγκαταστάσεις ανενεργής επιχείρησης σε περιοχή του Κιλκίς. Τα κλεμμένα αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν σε υπεύθυνο της επιχείρησης.

Διακοπή υδροδότησης σε περιοχές του Κιλκίς

Ανακοίνωση ΔΕΥΑ Κιλκίς
Ενημερώνονται οι καταναλωτές της πόλης του Κιλκίς που κατοικούν μεταξύ των οδών:

Συνάντηση Γ. Γεωργαντά για την ενεργοποίηση του υφιστάμενου δικτύου φυσικού αερίου στο Κιλκίς

Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς, συναντήθηκε σήμερα, στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΔΑ, Μάριο Τσάκα.