Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Πρόσκληση για συμμετοχή στην πιλοτική δράση 4 «Απόκτηση Ανταγωνιστικού Πλεονεκτήματος με τη χρήση διανοητικής ιδιοκτησίας (IP)»

Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έργου «IPRforSEE – Δικαιώματα Διανοητικής Ιδιοκτησίας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη» το Επιμελητήριο Κιλκίς έχει την τιμή να σας προσκαλέσει να συμμετάσχετε στην πιλοτική δράση «Απόκτηση Ανταγωνιστικού Πλεονεκτήματος με τη χρήση διανοητικής ιδιοκτησίας (IP)».

Ομιλία Θ. Παραστατίδη στη Βουλή για το Νομοσχέδιο «Αναμόρφωση του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, ρυθμίσεις θεμάτων Κοινωνικής Ασφάλισης και άλλες διατάξεις»

Στις 19/07/2011 στην ολομέλεια της Βουλής, συζητήθηκε το νομοσχέδιο «Αναμόρφωση του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, ρυθμίσεις θεμάτων Κοινωνικής Ασφάλισης και άλλες διατάξεις» όπου εισηγητής ορίστηκε ο Βουλευτής Θεόδωρος Παραστατίδης. Στην ομιλία του αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα αναβάθμισης του ΣΕΠΕ σε μια περίοδο κρίσης, όπως αυτή που διανύει η χώρα μας. Αναφέρθηκε και στις άλλες διατάξεις του νομοσχεδίου που αφορούν  ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και τη στήριξη τους.
Η ομιλία έχει ως εξής:

Ευχαριστήριο Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Πέλλας-Κιλκίς

Το Δ.Σ. της Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Πέλλας-Κιλκίς που σε συνεργασία με τον Δήμο της Πέλλας πραγματοποίησε τη ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΒΟΥ Παίδων-Κορασίδων ΕΛΛΑΔΑΣ-ΚΥΠΡΟΥ στις 20και 21 Ιουλίου 2011, αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει και να συγχαρεί, όλους όσους συνετέλεσαν στην επιτυχία της.
Συγκεκριμένα:

Σύλληψη ενός διακινητή και ενός λαθρομετανάστη

Στο πλαίσιο των στοχευμένων δράσεων για την αντιμετώπιση του φαινομένου της λαθρομετανάστευσης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Αξιούπολης Κιλκίς, συνελήφθησαν σήμερα (25-07-2011) τα ξημερώματα, ένας (1) διακινητής και ένας (1) μη νόμιμος μετανάστης. Συγκεκριμένα, στην Ειδομένη του Κιλκίς, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Αξιούπολης πραγματοποίησαν αστυνομικό έλεγχο σε Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο, που οδηγούσε 22χρονος αλλοδαπός υπήκοος Πακιστάν (διακινητής) και μετέφερε (1) μη νόμιμο μετανάστη ομοεθνή του.

Ανοικτός από σήμερα Δευτέρα ο Σιδηροδρομικός Σταθμός Κιλκίς

Ο Σιδηροδρομικός Σταθμός Κιλκίς από σήμερα Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011 θα εξυπηρετεί το κοινό ως προς την έκδοση εισητηρίων & πληροφορίες δρομολογίων με ωράριο λειτουργίας: 07:00-17:00. Αξίζει να σημειωθεί, οτι ο Σταθμός παρέμεινε κλειστός ως προς τις παραπάνω υπηρεσίες απο 18 Φεβρουαρίου 2011. Το τηλέφωνο επικοινωνίας του Σταθμού είναι το 23410-28585 & 1110.