Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Καλή επιτυχία Λυδία

Τον Όμιλο Αντισφαίρισης Κιλκίς θα εκπροσωπήσει η αθλήτρια Λυδία Χάρις Τσολακίδου στην συνάντηση Βορρά Νότου τον Ιούνιο στην Λάρισα. Η αθλήτρια συμμετείχε στο 1ο περιφερειακό ατομικό Βορρά 2016 που διεξήχθη στο Κιλκίς και  διακρίθηκε στις 8 καλύτερες τις κατηγορίας της.

Συμμετοχή της ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ σε εκδηλώσεις τιμής και μνήμης αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Αντιπροσωπείες της ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες σε εκδηλώσεις τιμής και μνήμης αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης που πραγματοποιήθηκαν στο Χορύγι και στη Γουμένισσα.

Μυσταγωγική τελετή απονομής βραβείων και επαίνων του 21ου Πανελλήνιου Ποιητικού Διαγωνισμού «Κούρος Ευρωπού» της ΤΕΧΝΗΣ

Το Σάββατο 28 Μαΐου 2016, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς και παρουσία ενός πολυπληθούς κοινού, έγινε η απονομή των βραβείων και επαίνων στους νικητές του 21ου Πανελλήνιου Ποιητικού Διαγωνισμού «Κούρος Ευρωπού» της ΤΕΧΝΗΣ. Ήταν μια βραδιά ξεχωριστή, εξαιρετική, μυσταγωγική, κατά την οποία κυριαρχούσε ο ποιοτικός ποιητικός λόγος και η πλήρης ψυχική και συναισθηματική ανάταση.

Δωρεάν αρωματικά φυτά θα μοιράσει το πολιτιστικό κέντρο ΟΤΕ Κιλκίς

Στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας περιβάλλοντος που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου, το πολιτιστικό κέντρο εργαζομένων και συνταξιούχων ΟΤΕ Κιλκίς, το Σάββατο 4 Ιουνίου στην πλατεία Ειρήνης, από νωρίς το πρωί έως το μεσημέρι θα διανέμει δωρεάν αρωματικά φυτά και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους φίλους να πλαισιώσουν την εκδήλωση. 

H Σουηδική οργάνωση HUMAN BRINGE Sweden, βοηθά το Νοσοκομείο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Νοσοκομείου Κιλκίς
Η προσπάθεια για την βελτίωση των παρεχόμενων υγειονομικών υπηρεσιών προς τους συμπολίτες μας συνεχίζεται. Έτσι λοιπόν, με συστηματικές ενέργειες, του προέδρου του επιστημονικού συμβουλίου, της νέας διοίκησης του Νοσοκομείου, της προέδρου του φιλανθρωπικού και πολιτιστικού συλλόγου Παραδείσιου Ρόδου, καθώς και ομογενών από την Σουηδία, επιτεύχθηκε η ενεργοποίηση ενός Σουηδικού μη κερδοσκοπικού οργανισμού, ώστε να παράσχει στο ίδρυμα μας σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό καθώς αναλώσιμο υλικό.

Μνημόσυνο για τις Αλησμόνητες Πατρίδες στον Όσιο Νικόδημο Πενταλόφου Παιονίας

Δελτίο τύπου Ιερού Κοινοβίου Οσίου Νικοδήμου
Τό Σάββατο 28 Μαΐου 2016 καί μέ ἀφορμή τήν παρέλευση 563 ἐτῶν ἀπό τήν ἅλωση τῆς Πόλης, στό Ἱερό Κοινόβιο Ὁσίου Νικοδήμου, ὅπως κάθε χρόνο ἔτσι καί φέτος, ἑκατοντάδες πιστοί ἀνῆλθαν γιά νά συμμετάσχουν στή θεία Λειτουργία καί τό ἱερό Μνημόσυνο. Τό ἱερό Μνημόσυνο ἐτελέσθη εἰς μνήμην τῶν πατέρων μας καί τῶν πατέρων τῶν πατέρων μας πού ἄφησαν βίαια τήν τελευταία τους πνοή στίς Ἀλησμόνητες Πατρίδες.

Ειδομένη πριν και μετά - Φωτογραφίες

Οι φωτογραφίες από την περιοχή της Ειδομένης πριν και μετά την επιχείρηση μετακίνησης προσφύγων-μεταναστών, έχουν αναρτηθεί στο www.astynomia.gr.

"8 Ιουνίου απεργούν οι εκπαιδευτικοί στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση"

Δελτίο τύπου ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών
Αν δεν τους σταματήσουμε, το σχολείο που θα βρούμε το Σεπτέμβρη δε θα το γνωρίζουμε!!
Συναδέλφισσα, συνάδελφε, να μη δεχτούμε:

Παιονία: Συναυλίες καθηγητών και μαθητών


Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Παιονίας και η διεύθυνση του Δημοτικού Ωδείου σας προσκαλούν στην Συναυλία Καθηγητών που θα γίνει τη Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016, ώρα 8:00 μ.μ. στο Δημοτικό Ωδείο (Κεντρική Πλατεία Πολυκάστρου).

3η Πανελλήνια Συνάντηση Ομάδων Χορού ΑμεΑ & Μεικτών Ομάδων στην Καρδίτσα

Δελτίο τύπου Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία
Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-ΜεΑ) του Δήμου Κιλκίς και το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) συμμετείχαμε από κοινού στην 3η Πανελλήνια Συνάντηση Ομάδων Χορού ΑμεΑ & Μεικτών Ομάδων που πραγματοποιήθηκε στην Καρδίτσα στις 28 & 29 Μαίου 2016.

Γνωρίστε τον οικισμό Καμπάνη του Κιλκίς

Η εκπομπή “Στον τόπο που γεννήθηκα...” της 4Ε σας καλεί αυτή την Κυριακή 5 Ιουνίου στις 11:45 να γνωρίσετε τον Καμπάνη του νομού Κιλκίς.

Α.Π.Θ.: Σεμινάριο με τίτλο «Παρασκευή Καλλυντικών Σκευασμάτων και Σαπώνων»

Στο πλαίσιο της Δομής Δια Βίου Μάθησης του Α.Π.Θ. υλοποιείται κατά το τρέχον ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 Σεμινάριο Κατάρτισης και Επιμόρφωσης Διατμηματικό (στο οποίο συμμετέχουν ως εισηγητές μέλη των Τμημάτων του Φαρμακευτικού, Χημικού, της Ιατρικής του ΑΠΘ και του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ) με τίτλο «Παρασκευή Καλλυντικών Σκευασμάτων και Σαπώνων».

Πώς οι επιτήδειοι εξαπατούν πολίτες τηλεφωνικά

Υπογράφουν οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς Κιλκίς
H Ελληνική Αστυνομία ενημερώνει τους πολίτες για την αποφυγή εξαπάτησής τους από επιτήδειους, που υποδύονται τηλεφωνικώς συγγενικά τους πρόσωπα ή ισχυρίζονται ότι καλούν εκ μέρους τους.

Συνάντηση εργασίας με οινοποιούς δήμου Παιονίας

Ο Δήμος Παιονίας σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Κιλκίς (ΑΝΚΙ), πραγματοποίησαν συνάντηση εργασίας στο Γραφείο του Δημάρχου Παιονίας, την Παρασκευή 27 Μαΐου 2016 με την παρουσία των Οινοποιητικών Επιχειρήσεων και των Συνεταιρισμών Αμπελουργών του Δήμου.

Με 18 αθλήτριες ο ΑΙΑΣ Κιλκίς στο Μίνι Βόλεϊ στη Σκύδρα

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Με 18 αθλήτριες από τις Ακαδημίες του συμμετείχε ο Α.Σ.ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ στο Μίνι Βόλεϊ που διεξήχθη στη Σκύδρα, υπό την αιγίδα της ΕΣΠΕΜ και τη βοήθεια του Δήμου Σκύδρας, το Σάββατο 28/5/2016.

Προκήρυξη Αγώνων Στίβου Kid’s Athletic Α.Σ. ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ

Ο Α.Σ. Αίας Κιλκίς προκηρύσσει Αγώνες Στίβου Kid’s Athletic και ατομικά αγωνίσματα για μικρές ηλικίες. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016.

Νέα Σάντα: Αποκαλυπτήρια μνημείου "Ο Έλληνας Πολεμιστής του Πόντου"

Μουζάλας: Κλείνει το φθινόπωρο το Hot Spot του Χέρσου

Την Κυριακή 29 Μαϊου και ώρα 12.15 ο Δήμαρχος Κιλκίς δέχθηκε τηλεφωνική κλήση από συνεργάτη του αν. Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα με σκοπό τον καθορισμό συνάντησης μεταξύ τους. Ο αν. Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής πραγματοποίησε επίσκεψη στο Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη στις 13:40.

Χορεύει το Σάββατο 4 Ιουνίου 2016, ο Ηρακλής Αργυρούπολης

Ανακοίνωση Ηρακλή Αργυρούπολης Κιλκίς
Οι παίκτες και το Δ.Σ. του "ΗΡΑΚΛΗ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ" σας προσκαλούν στον ετήσιο χορό τους που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Ιουνίου 2016 στις 9:00 μ.μ. στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Αργυρούπολης.

Κιλκίς: Επιτέθηκαν και τραυμάτισαν 4 Σύριους

Χθες (30-05-2016) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς ομάδα ατόμων με διάφορα αντικείμενα επιτέθηκαν και τραυμάτισαν 4 υπηκόους Συρίας ηλικίας 17, 18, 20 και 35 ετών. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της περιοχής όπου και οι 2 εξ’ αυτών (20χρονος και 35χρονος) νοσηλεύονται φέροντας τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο.

Κιλκίς: Πυροβόλησε 19χρονο Πακιστανό

Χθες (30-05-2016) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς άγνωστος δράστης πυροβόλησε και τραυμάτισε στην ωμοπλάτη έναν 19χρονο υπήκοο Πακιστάν. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Περιοχής όπου και νοσηλεύεται.

Επεισόδια μεταξύ Πακιστανών στο Κιλκίς

Σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς σε βάρος ενός 32χρονου υπηκόου Πακιστάν για παράβαση της Νομοθεσίας περί όπλων και επικίνδυνη σωματική βλάβη. 

Κρούσμα Οζώδους Δερματίτιδας Βοοειδών στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Κτηνιατρικής Υπηρεσίας Κιλκίς
To Τμήμα Κτηνιατρικής της Δ.Α.Ο.Κ Π.Ε Κιλκίς ενημερώνει ότι υπήρξε κρούσμα Οζώδους Δερματίτιδας Βοοειδών στην Π.Ε Κιλκίς.(επιβεβαίωση 26/05/2016)

Οι "Σούτερς" στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς

Δύο οργανωμένες Ακαδημίες, πιστές στο αθλητικό ιδεώδες, συναντήθηκαν το πρωί της Κυριακής στις εγκαταστάσεις του Αλέξανδρου. Οι ΣΟΥΤΕΡΣ ήρθαν στην πόλη μας γεμάτοι θετική διάθεση και όρεξη για καλό ποδόσφαιρο. Η ποιοτική εικόνα των αγώνων δείχνει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην εν λόγω Ακαδημία τόσο σε αγωνιστικό όσο κυρίως σε επίπεδο Παιδείας και νοοτροπίας. 

Κιλκίς: Βραδιά - αφιέρωμα στον Κώστα Βάρναλη

Αφιέρωμα στον Κώστα Βάρναλη πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων της Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών την Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016.