Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024

Δεν εγκαταλείπουμε τα ζώα σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών

 

Πρόγραμμα υδροθεραπείας υλοποιεί το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς

Δελτίο τύπου Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς
Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης κάθε καλοκαίρι εισάγει το πρόγραμμα υδροθεραπείας που υλοποιείται από τον κ. Χ. Γιοβά καθηγητή προσαρμοσμένης φυσικής αγωγής με ειδικότητα «Υδροθεραπεία σε ΑμεΑ».

Τα νέα του βουλευτή Στέφανου Παραστατίδη - 17/7/2024

Δελτίο τύπου Στέφανου Παραστατίδη
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ Π.Κ.Ε.Ε.Υ.Ε.
Τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024 πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη επίσκεψη, του Βουλευτή Κιλκίς Στέφανου Παραστατίδη στο Πολυεθνικό Κέντρο Εκπαίδευσης Επιχειρήσεων Υποστήριξης Ειρήνης (Π.Κ.Ε.Ε.Υ.Ε.) το οποίο εδρεύει στο στρατόπεδο «Παπαθεοφίλου» στην Κρηστώνη, μετά από πρόσκληση του Διοικητή του Κέντρου, Σχη (ΠΖ) Δημήτριου Καρατζά, με σκοπό τη γνωριμία, τη συνεργασία και την ενημέρωση για τον σπουδαίο ρόλο του.

Συνάντηση Δημήτρη Νατσιού με τον Υπ. Εξωτερικών Γ. Γεραπετρίτη

Δελτίο τύπου ΝΙΚΗΣ
Με τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Γεώργιο Γεραπετρίτη, συναντήθηκε στις 15 Ιουλίου 2024 ο Πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ έπειτα από πρόσκληση του Υπουργού.

Συνέντευξη Πέτρου Παππά στην εφημερίδα "Βραδυνή της Κυριακής"

Δελτίο τύπου Πέτρου Παππά

Συνέντευξη στον Βαγγέλη Γιακουμή στην εφημερίδα "Βραδυνή της Κυριακής" παραχώρησε ο Βουλευτής Κιλκίς και αν. Τομεάρχης Υγείας, Πέτρος Παππάς.

Πετυχημένη η εκδήλωση παγωτού από τον Πολιτιστικό Σύλλογο "Αγιος Τρύφων Γουμένισσας" - Φωτογραφίες

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου  "Αγιος Τρύφων Γουμένισσας"
Στιγμές δροσιάς, στις τόσο ζεστές μέρες, προσέφερε ο πολιτιστικός σύλλογος "'Αγιος Τρύφων" στους κατοίκους της Γουμένισσας και όχι μόνο. Με πολύ μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση για παγωτό που οργανωσε την Κυριακή 7 Ιουλίου 2024 στο αναψυκτήριο Disneyland. Την δουλειά που κάνει τόσα χρόνια το Δ.Σ του συλλόγου το απέδειξε η πολυπληθή συμμετοχή του κόσμου με τον τρόπο του, στηρίζοντας έτσι την προσπάθεια και δίνοντας δύναμη να συνεχίσει το έργο του.

Εννέα υποτροφίες για προγράμματα σπουδών επαγγελματικής εκπαίδευσης σε νέες και νέους από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εννέα υποτροφίες για προγράμματα σπουδών επαγγελματικής κατάρτισης σε νέες και νέους από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας παρέχονται μέσω του θεσμού “Υποτροφίες στις Περιφέρειες”, που αποτελεί μια πρωτοβουλία των εκπαιδευτικών φορέων Mediterranean College και ΙΕΚ ΑΛΦΑ.

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς στο Νομού Κιλκίς, την Τετάρτη 17-07-2024

Ανακοίνωση Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gov.gr), για αύριο Τετάρτη 17-07-2024, προβλέπεται ΥΨΗΛΟΣ κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3) στην Π.Ε. Κιλκίς.

Διακοπές ηλεκτροδότησης σε περιοχές του νομού Κιλκίς

Ανακοίνωση ΔΕΔΔΗΕ
1. Η ανάγκη εκτέλεσης συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί την περιοχή ΚΙΛΚΙΣ ΟΔΟΙ ΕΒΡΟΥ ΑΠΟ 21η ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΩΣ Δ. ΣΟΛΩΜΟΥ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΜΠΑΛΤΑΤΖΗ, Π. ΔΕΛΤΑ, μας αναγκάζει να διακόψουμε την παροχή ρεύματος στις 19-07-2024 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, από ώρα 08:00 έως 11:00.

Ιούλιος 1974, Ευλογία και Κατάρα

Του Κώστα Κιλτίδη
Είναι εύλογο να επιχειρούν πολλοί να αποτιμήσουν τα 50 χρόνια από τον Ιούλιο του 1974. Σημάδεψε την Πατρίδα, το Πολίτευμα και την ζωή μας. Είναι ταυτόσημη η χρονική περίοδος με το γνωστό ερώτημα για πολλές στιγμές της ζωής μας, ευλογία ή κατάρα. Τραγικά γεγονότα οδήγησαν στον Ιούλιο του 74. 

Πρόσκληση αναδόχου για το έργο των ΧΙΛΙΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ ΜΟΥΡΙΩΝ ΚΙΛΚΙΣ

Δελτίο τύπου Γιώργου Γεωργαντά
Ένα ακόμα έργο του προγράμματος LEADER προστίθεται στα έργα ανάπτυξης της Π.Ε Κιλκίς. Το Δασαρχείο Κιλκίς ανήρτησε μέσω του Εθνικού Συστήματος Δημοσίων Συμβάσεων την πρόσκληση διακήρυξης μειοδοτικού διαγωνισμού του έργου «Προστασία & Ανάδειξη Μνημείου της Φύσης «Χιλίων Δέντρων» Δ.Δ. Μουριών Δήμου Κιλκίς» συνολικού προϋπολογισμού ύψους 400.000 ευρώ.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη 16/7/2024, 10:42 π.μ.

Συνελήφθη ένα άτομο στις Σέρρες για μη νόμιμη μεταφορά αλλοδαπών
Συνελήφθη στις 13 Ιουλίου 2024 το πρωί σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, για μη νόμιμη μεταφορά αλλοδαπών.

Τα νέα της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς (16/7/2024)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς
Ωρα για Aqua Fun
Οι πισίνες του Αθλητικού μας Κέντρου σας δίνουν ανάσες δροσιάς μέσα στο Καλοκαίρι. Με την θερμοκρασία αυτές τις ημέρες να χτυπά κόκκινο είναι η μόνη λύση για να ξεφύγουμε και να περάσουμε ανέμελες στιγμές. Καθημερινά από τις 10.00 το πρωί ως τις 16.00 το μεσημέρι και τα σαββατοκύριακα από τις 10.00 το πρωί ως τις 20.00 το βράδυ.

Τα νέα του υποψήφιου Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Κατρίνη - 16/7/2024

Υπογράφει ο Μιχάλης Κατρίνης
Υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής

Γεννήθηκα μέσα στο ΠΑΣΟΚ, όταν το ΠΑΣΟΚ ήταν ένα μεγάλο κόμμα εξουσίας, ένα κίνημα που εξέφραζε μεγάλες και υπαρκτές κοινωνικές δυνάμεις.