Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

ΚούΠα Κιλκίς: Νίκη στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι

Δελτίο τύπου ΚούΠα Κιλκίς
Με το δεξί μπήκε η ομάδα μας καθώς επικράτησε του ΑΣ Κολινδρού με το ευρύ σκορ 74 - 35 Το παιχνίδι δεν χρήζει ιδιαίτερης κριτικής μιας και η διαφορά των 39 πόντων αντικατοπτρίζει με σαφήνεια την απόκλιση δυναμικότητας των δυο ομάδων. 

Βάλε STOP στις αλλεργίες

Επιμέλεια: Γιώργος Τσιμπουσλής
Πηγή: www.autotriti.gr
Είναι γνωστό σε όλους πως ένα από τα βασικά μέρη που συμβάλλουν στην καλή και σωστή λειτουργία του αυτοκινήτου είναι τα φίλτρα. Η λειτουργία ενός φίλτρου είναι να συγκρατεί και να εμποδίζει τις επιβλαβείς και ρυπογόνες ουσίες .

Ερωτήσεις που κατέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής Χ. Χατζησάββας (18/10/2018)

Δελτίο τύπου Χ. Χατζησάββα 
«Έντονη ανησυχία της κοινωνίας στο νομό Κιλκίς για την εκ νέου αύξηση του αριθμού λαθρομεταναστών» 
Το θέμα της εκ νέου αύξησης του αριθμού των λαθρομεταναστών οι οποίοι διαμένουν στο νομό Κιλκίς και κυρίως στον Δήμο Παιονίας, οι παραβατικές συμπεριφορές και τα περιστατικά βίας στα οποία εμπλέκονται αυτοί και τα οποία καταγράφονται καθημερινώς, αλλά και το ενδεχόμενο περαιτέρω αύξησης του αριθμού τους το οποίο καθίσταται ολοένα και περισσότερο ορατό, απασχολεί εντονότατα την ελληνική κοινωνία στο νομό Κιλκίς, τα περιθώρια ανεκτικότητας της οποίας απέναντι στην κατάσταση αυτή πλέον έχουν εξαντληθεί.

18η Οκτώβρη: "Πανευρωπαϊκή Ημέρα κατά της Εμπορίας Ανθρώπων"

Οι αστυνομικοί της Γειτονιάς του Κιλκίς σας ενημερώνουν
➤18η Οκτώβρη: "Πανευρωπαϊκή Ημέρα κατά της Εμπορίας Ανθρώπων" 
Το trafficking είναι ένα έγκλημα που δεν κάνει διαχωρισμούς ανάμεσα σε άνδρες, γυναίκες & παιδιά. 
Η ΕΛ.ΑΣ. είναι παρούσα & παρέχει κάθε δυνατή προστασία στα θύματα του
Κατάγγειλέ το.

Δείτε τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων συμβούλων του Δημ. Κυριακίδη

Δελτίο τύπου υποψηφίου δημάρχου Κιλκίς, Δημητρίου Κυριακίδη
Εναρκτήρια συνάντηση με στελέχη που θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο του Υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 13.10.2018 σε αίθουσα του ξενοδοχείου Βικτώρια στην πόλη του Κιλκίς.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στηρίζει την «Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα»

Με κεντρικό μήνυμα «το αλκοόλ και η οδήγηση δεν πάνε μαζί» το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» διοργανώνει το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018 τη 12η «Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα» σε 30 πόλεις της Ελλάδας.

5o Πανελλήνιο Συνέδριο για την Ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας

Με κεντρικούς ομιλητές τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης & Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και τον κ. Γιώργο Μαρκοπουλιώτη, Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί το 5o Πανελλήνιο Συνέδριο για την Ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ, την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018 στο Candia Maris Resort & Spa Crete, στο Ηράκλειο Κρήτης.

22η Γιορτή Κάστανου Γρίβας Παιονίας

Το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018 ξεκινάνε οι χοροί στο ετήσιο ραντεβού με τις γεύσεις και τ΄ αρώματα, στην καρδιά του, το χωρίο Γρίβα Κιλκίς.

21ο Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου Τυφλών στη Θεσσαλονίκη

Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας διεξάγεται το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη το 21ο Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου Τυφλών. 

Δοϊράνη Κιλκίς: Συνελήφθη 46χρονος για εκκρεμές σε βάρος του ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης

Συνελήφθη χθες (17 Οκτωβρίου 2018) το βράδυ στον Μεθοριακό Σταθμό της Δοϊράνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Δοϊράνης, 46χρονος ημεδαπός, καθώς κατά την έξοδο του από τη χώρα, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε από τις Αρχές της Γερμανίας, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, πράξεις που έγιναν το 2017 στην Γερμανία.

Βιωματικά σεμινάρια γονέων στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς

Στα πλαίσια δράσεων του Δικτύου πρόληψης και προαγωγής της υγείας η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, θέλοντας να καλύψει τον τομέα συμβουλευτικής των γονέων, αλλά και να ενισχύσει τον ιδιαίτερα δύσκολο γονεϊκό ρόλο, θα οργανώσει βιωματικά σεμινάρια με θέμα: "Παιδική Επιθετικότητα, Ενίσχυση Θετικής Συμπεριφοράς και ο Ρόλος της Οικογένειας." 

Κιλκίς: Δράση με θέμα "Γνωριμία με τη μουσική στην Αρχαία Ελλάδα"

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς συμμετέχει στην επικοινωνιακἡ δράση "Περιβάλλον και Πολιτισμός 2018. Πνοές Ανέμων", που πραγματοποιεί και φέτος η Διεύθυνση Αρχαιολογικών Μουσείων, Εκθέσεων και Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, με τη διοργάνωση της εκπαιδευτικής δράσης "Γνωριμία με τη μουσική στην Αρχαία Ελλάδα... με ανακατασκευές αρχαίων μουσικών οργάνων και εξαίσιες μελωδίες" σε συνεργασία με τον Όμιλο Πολιτισμού "Σείκιλος" και την Οργανοποιία "Αναστἀσιος" και με την υποστήριξη του Τμήματος Πολιτισμού του Δήμου Κιλκίς thn Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018, 10.00 στις 12.00 στην Αυστροελληνική Καπναποθήκη (Ν. Παναγιώτου 50, Κιλκίς).

Νέο κλιπ και mini-album από τους Frankie


Το ολοκαίνουργιο βίντεο κλιπ του Pop Rock συγκροτήματος Frankie κυκλοφόρησε! Είναι το τραγούδι "Honest", πρώτο single της νέας τους δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο "Closure". 
Ακούστε όλα τα τραγούδια στο Spotify.

Κάτι αρχαίες κολώνες στο Κιλκίς

Του Λευτέρη Παυλίδη
Περνώντας συχνά από την οδό Ουτσκούνη, στο δρόμο για τον λόφο, θαυμάζω την σοβαρότητα, την σύνεση και την αξιοπιστία των υπεύθυνων (;) του Αρχαιολογικού Μουσείου της πόλης μας.

Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς, ευχαριστεί...

Ευχαριστήριο
Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς
Ο πρόεδρος, το Δ.Σ. και οι εργαζόμενοι του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης ευχαριστούν την οικογένεια του κ. Αναστάσιου Θωμαϊδη για τη δωρεά χρηματικού ποσού προς τους σκοπούς του Κέντρου, εις μνήμη της αδελφής του Φανούλας Γουγούση.

Τα νέα του ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος-Αλέξανδρος (18/10/2018)


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος-Αλέξανδρος 
Την Κυριακή 14/10/2018 οι μαθητές του ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος μεταφέρθηκαν με λεωφορείο στην Δοϊράνη για να παρευρεθούν στα εγκαίνια του ανακαινισμένου μουσείο της Λίμνης Δοϊράνης. 

Κιλκίς: Τώρα περπατάτε χωρίς κίνδυνο, σ' αυτό το πεζοδρόμιο

Μετά από δημοσίευμα της Γνώμης (Δείτε ΕΔΩ), άμεση ήταν η αντίδραση του δήμου Κιλκίς να επιδιορθώσει το πεζοδρόμιο στην γωνία των οδών Βενιζέλου και Καμπάνη στο Κιλκίς. 

Ανησυχία για τις ροές μεταναστών και στο δήμο Παιονίας

Φωτογραφία αρχείου
Παρεμβαίνει η αναγνώστρια της Γνώμης Λ.Σ.
Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018 δημοσιεύτηκε ένα άρθρο μου, όπου περιέγραψα την διαδρομή μου προς την Ειδομένη. Μια πλειάδα περιστατικών κατά την διαδρομή που χαρακτήρισα ως προβλήματα. 

Την Κυριακή ο «2ος Αριστοτέλειος Δρόμος Αντοχής»

Η Αντιπεριφέρεια Ημαθίας και ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας, σε συνεργασία με αθλητικούς, πολιτιστικούς συλλόγους και βετεράνους αθλητές στίβου του Δήμου Νάουσας, διοργανώνουν την Κυριακή 21 Οκτωβρίου στη Σχολή Αριστοτέλους τον λαϊκό αγώνα «2ος Αριστοτέλειος Δρόμος Αντοχής», απόστασης 22 χλμ. και 5 χλμ.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων των εθνικών επετείων της 26ης και 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη

Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων των εθνικών επετείων της 26ης Οκτωβρίου 1912 και της 28ης Οκτωβρίου 1940, που θα πραγματοποιηθούν και φέτος με ιδιαίτερη λαμπρότητα και επισημότητα, ανάλογη της σημασίας των επετείων αυτών με τη συμμετοχή σπουδαστών, μαθητών και συλλόγων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, ανακοινώνει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Εργασίες συντήρησης στην 27η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης - Περαίας

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην 27η επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης-Περαίας, στο ύψος της διασταύρωσης Πλαγιαρίου, την Πέμπτη 18 και την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Εορτασμός «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Αγίου Αρτεμίου

Την 20η Οκτωβρίου, ημέρα εορτασμού της μνήμης του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου και του εορτασμού της «Ημέρας της Αστυνομίας», θα πραγματοποιηθούν εορταστικές εκδηλώσεις στις Περιφερειακές Ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας ως ακολούθως:

Το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καμπάνη

Ευχαριστήριο Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Κιλκίς
Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές/τριες του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κιλκίς, ευχαριστούν θερμά τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καμπάνη, για την υποστήριξη με την ευγενική προσφορά χρηματικού ποσού (50 ευρώ) που διαθέτει στη σχολική μας μονάδα, εις μνήμη της Κας Ελευθερίας Κόνιαρη.