Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024

Εκδρομή Περιπατητών Κιλκίς στη Στρώμνιτσα



Η θεατρική ομάδα της Τέχνης έτοιμη για νέες θεατρικές εμπειρίες

Ανακοίνωση ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Για αρχάριους και προχωρημένους ενήλικες ξεκινούν στην Τέχνη μαθήματα υποκριτικής για την ανάπτυξη γνώσεων υποκριτικής και αυτοσχεδιαστικής ικανότητας.

Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο στο Κιλκίς



Στέφανος Παραστατίδης: Χρήση κινητών στα σχολεία και μεταξωτές κορδέλες

Δήλωση Στέφανου Παραστατίδη
Η πρώτη νομοθετική παρέμβαση απαγόρευσης κατοχής κινητών τηλεφώνων στα σχολεία έρχεται από το μακρινό 2006, με την υπουργική απόφαση 132328 της κ. Γιαννάκου στις 07/12/2006.

Δωρεά σχολικών ειδών από την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ένωσης 
Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ)

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ), στο πλαίσιο έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, προέβη την Δευτέρα 02 Σεπτεμβρίου 2024, στην δωρεά σχολικών ειδών (τσάντες και γραφική ύλη), στα τέκνα των μελών της που θα φοιτήσουν στην Α' Δημοτικού, την σχολική χρονιά 2024 – 2025, χαρίζοντας χαμόγελα στους μικρούς μας φίλους.

Πανήγυρις Ιερού Παρεκκλησίου Αγίας Τριάδος Αργυρούπολης Κιλκίς



Εξόρμηση του Ορειβατικού Συλλόγου Κιλκίς στο όρος Κερκίνη (Μπέλες)

Δελτίο τύπου Ορειβατικού
Συλλόγου
Κιλκίς 
Την Κυριακή 08 Σεπτεμβρίου 2024 σας καλούμε να συμμετέχετε στην ημερήσια εξόρμηση του Ορειβατικού Συλλόγου Κιλκίς στο όρος Κερκίνη (Μπέλες), με πορεία μέχρι τον καταρράκτη του Μπέλες, σ’ ένα ευκολοδιάβατο, όμορφο μονοπάτι μέσα στην καταπληκτική φύση του όρους και με υπέροχη θέα. Η πορεία συνολικά διαρκεί 2 ώρες περίπου, ξεκινώντας λίγο μετά από το Σ.Σ. Μουριών, μπροστά από τις Κατασκηνώσεις της Ι. Μητρόπολης Κιλκίς.

Τα νέα της Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς (3/9/2024)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς
Στον Ν.Π.Σ. Βόλου οι Χριστοφορίδης και Κατσάκης του Αλέξανδρου Κιλκίς
Δύο ακόμη παιδιά μας πραγματοποιούν το μεγάλο βήμα στην καριέρα τους και βρίσκονται από σήμερα και επίσημα σε ΠΑΕ Super League! Ο λόγος για τον τερματοφύλακα Βασίλη Κατσάκη και τον αμυντικό μέσο Δημήτρη Χριστοφορίδη οι οποίοι εντάσσονται στην Κ19 του Ν.Π.Σ Βόλος.

Συνεχίζει στο τιμόνι της Ομοσπονδίας Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος ο δικός μας Παντελής Ελευθεριάδης

Δελτίο τύπου Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κιλκίς
Συνεχίζει στο τιμόνι της Ομοσπονδίας Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος Ο.Δ.Κ.Ε. το μέλος του συνδέσμου Κιλκίς ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ Παντελής. Κατά τις εκλογές της Ομοσπονδίας που έλαβαν χώρα στην Αθήνα την 01/09/2024 έλαβε 25 από τους 26 συνδέσμους και βγήκε πρώτος στην εκλογική διαδικασία. 

Ο Χρήστος Χατζημλάδης στη σύσκεψη με τον Πρωθυπουργό ενόψει της ΔΕΘ 2024

Δελτίο τύπου Επιμελητηρίου Κιλκίς
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς κ. Χρήστος Χατζημλάδης παρέστη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, στην παρουσίαση από τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Υπουργό Επικρατείας κ. Χρήστο – Γεώργιο Σκέρτσο της Εθνικής Στρατηγικής για την Περιφερειακή Ανάπτυξη και της ψηφιακής πλατφόρμας για τα Περιφερειακά Σχέδια Ανάπτυξης.

Αγιασμός Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς

Ανακοίνωση Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς
Ο Αγιασμό θα τελεστεί στο πλαίσιο του προγράμματος «Ανοιχτές Πόρτες» του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης που αποτελεί μέρος της πράξης «Συνεχιζόμενο Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία (ΚΔΗΦ)-ΑΜΚΕ Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης» που συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) στο πλαίσιο του Ε.Π «Κεντρική Μακεδονία» του ΕΣΠΑ 2021-2027.

3 Σεπτέμβρη 1974 - 3 Σεπτέμβρη 2024

Δελτίο τύπου Ν.Ε.ΠΑΣΟΚ Ν.Κιλκίς

Στις 3 του Σεπτέμβρη του 1974 ο Ανδρέας Παπανδρέου ανακοινώνει την ίδρυση του Πανελληνίου Σοσιαλιστικού Κινήματος, μιας πολιτικής παράταξης που θα κυριαρχήσει πολιτικά στην Ελλάδα της μεταπολίτευσης σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού.

Δημοκρατία, Ισχύς, Δικαιοσύνη - 3η Σεπτέμβρη

Δήλωση Στέφανου Παραστατίδη
Μία πρώτη διαπίστωση για την φετινή 3η Σεπτέμβρη είναι η πληθώρα κειμένων που έχουν παραχθεί από διαφορετικές κατηγορίες πολιτών έναντι των σποραδικών κειμένων των προηγούμενων ετών από -κυρίως- κομματικά στελέχη. Είτε αυτά αφορούν σε μία ιστορική αποτίμηση είτε συζητούν για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ, είτε συμφωνούμε είτε διαφωνούμε με τα συμπεράσματα και τις προβλέψεις, η συγγραφή κειμένων αποτελεί μία χρήσιμη και θετική συνεισφορά στο πολιτικό σύστημα και αποδεικνύει την ύπαρξη ενδιαφέροντος αλλά και προσδοκιών.

Ξεκινούν οι εγγραφές στα τμήματα ζωγραφικής της Τέχνης

Φαντασία, δημιουργία, παιδεία, έκφραση -  Η ΤΕΧΝΗ ΚΙΛΚΙΣ κοντά στα παιδιά για ακόμη μια φορά
Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ ΚΙΛΚΙΣ
Ένα από τα πιο αγαπημένα τμήματα της Τέχνης, το τμήμα ζωγραφικής για παιδιά περιμένει για άλλη μια χρονιά του/ις μικρούς/ές μας φίλους/ες για όμορφες εικαστικές εμπειρίες, ταξίδια στο χρώμα και στη φαντασία.

35η Αιμοδοσία της Τράπεζας Αἰματος Άσπρου - Αξιοχωρίου

Μαζική παρουσία των αιμοδοτών από Άσπρο

Του Βασίλη Αθανασιάδη
Ολοκληρώθηκε ο κύκλος των αιμοδοσιών της “Τράπεζας” Αίματος Άσπρου - Αξιοχωρίου για το έτος 2024, με την πραγματοποίηση της 35ης Αιμοδοσίας που έγινε την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2024, στο Ενοριακό Κέντρο του Ι.Ν. Της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Αξιοχωρίου.

Ιερά Πανήγυρις Γενεθλίου Υπεραγίας Θεοτόκου στην Ευκαρπία Κιλκίς