Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

Συνέντευξη Στέφανου Παραστατίδη στον ΣΚΑΪ 100.3, με θέμα τον COVID19


Συνέντευξη που έδωσε ο Γραμματέας Οργανωτικού του ΚΙΝΑΛ, Στέφανος Παραστατίδης, στο ΣΚΑΪ Radio 100.3 με θέμα συζήτησης το Κορωνοϊό, τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020.

ΑΣΕΠ: Εκκίνηση διαδικασίας υποβολής αιτήσεων για μόνιμες προσλήψεις

Γνωστοποιείται ότι εκκίνησε η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων των κατηγοριών Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στην Προκήρυξη 1Κ/2020 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 8/10-3-2020 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εβδομήντα εννέα (79) θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε διάφορους φορείς.

ΑΣΕΠ: Προκήρυξη 46 θέσεων στο ΕΚΑΒ

Γνωστοποιείται ότι εκδόθηκε η 2Κ/2020 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 9/18.3.2020/τ. ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας σαράντα έξι (46) θέσεων τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (Ε.Κ.Α.Β.) του Υπουργείου Υγείας.

Δήμος Κιλκίς: Βεβαιώσεις για τις κατ΄ εξαίρεση μετακινήσεις δημοτών στους Κοινοτάρχες

Έντυπα με τη βεβαίωση της κατ΄ εξαίρεση μετακίνησης χορήγησε στους Προέδρους όλων των Κοινοτήτων ο Δήμος Κιλκίς για την ευχερέστερη εξυπηρέτηση των δημοτών. Το σχετικό έντυπο της βεβαίωσης είναι διαθέσιμο στην ηλεκτρονική διεύθυνσηwww.forma.gov.gr

Κορονοϊός: Προσοχή, απατεώνες εμφανίζονται ως συνεργεία απολυμάνσεων

Οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς Κιλκίς σας ενημερώνουν
Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει η ΕΛ.ΑΣ. στους πολίτες για τη δράση απατεώνων, οι οποίοι εμφανίζονται σε σπίτια πολιτών ως υπάλληλοι συνεργείων απολυμάνσεων, με σκοπό να εισβάλουν σε αυτά και να κλέψουν χρήματα και χρυσαφικά.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Δευτέρα 23/3/2020, 06:00 μ.μ.

Συνεχίζονται οι έλεγχοι για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού
Συνεχίζονται οι έλεγχοι των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

"Το ΚΚΕ είναι δίπλα στο λαό. Κανένας φόβος – Κανένας μόνος. ΜΑΖΙ θα τα καταφέρουμε! Μένουμε Δυνατοί!"

Δελτίο τύπου Τομεακής Επιτροπή Κιλκίς του ΚΚΕ
Με αναρτήσεις πανό και αφισοκολλήσεις, οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο Κιλκίς, στέλνουν το μήνυμα στους εργαζόμενους και στο λαό του Κιλκίς: «Δε μένουμε σιωπηλοί – Δυναμώνουμε τη φωνή μας, για μέτρα προστασίας όλων των εργαζόμενων», διεκδικώντας να παρθούν ΤΩΡΑ όλα τα αναγκαία μέτρα για την προστασία και την ενίσχυση του υγειονομικού προσωπικού και των εργαζομένων και παράλληλα να μην μπουν σε «καραντίνα» τα εργατικά – λαϊκά δικαιώματα.

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Δείτε τα έντυπο για τις μετακινήσεις σας

18 χρήσιμες ερωτήσεις - απαντήσεις για την απαγόρευση της κυκλοφορίας πολιτών σε όλη την επικράτεια

Δελτίο τύπου Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας - 22 Μαρτίου 2020
18 χρήσιμες ερωτήσεις - απαντήσεις για την απαγόρευση της κυκλοφορίας πολιτών σε όλη την επικράτεια