Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 20 Αυγούστου 2024

(VIDEO) Ο Κωστίκας, ο Γιωρίκας και η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων στο Κιλκίς, την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2024

 
Ο Κωστίκας, ο Γιωρίκας και η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων στο Κιλκίς, την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2024.

Ανακοίνωση καταγγελία από την ΕΛΜΕ Κιλκίς

Ανακοίνωση  ΕΛΜΕ Κιλκίς
«Αιέν εθελοδουλείν»
Άριστα! Τα θερμά μας συγχαρητήρια στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, που για ακόμα μία φορά πρωτοστατεί στην εφαρμογή αντιεκπαιδευτικών εγκυκλίων και οδηγιών. Οι απειλές και το κλίμα φόβου και ρεβανσισμού όπως αποτυπώνεται στο έγγραφό του Γ.Γ. του ΥΠΑΙΘΑ (76918/Ε3 08-07-2024) βρήκαν ευήκοα ώτα στη ΔΙΔΕ Κιλκίς. Πρώτη στην ίδρυση πειραματικών σχολείων στην κεντρική Μακεδονία, πρώτη στην υποχρεωτική αξιολόγηση μόνιμων εκπαιδευτικών πανελληνίως και τώρα πρώτη και στις παραπομπές σε πρωτοβάθμια πειθαρχικά της περιφέρειας μόνιμων συναδέλφων που συμμετείχαν σε απεργίες-αποχές και στάσεις εργασίας από την ατομική αξιολόγηση τις οποίες προκήρυξε η ομοσπονδία μας και η ΑΔΕΔΥ .

Συλλυπητήρια για το θάνατο του Ανδρόνικου Γυριχίδη

Ανακοίνωση Συλλόγου Αποστράτων Πυροσβεστών Νομού Κιλκίς
Ο Σύλλογος Αποστράτων Πυροσβεστών ν. Κιλκίς εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον γραμματέα του συλλόγου Γυριχίδη Παύλου για τον απρόσμενο χαμό του υιού του Ανδρόνικου Γυριχίδη. Αντί στεφάνων τα χρήματα θα δοθούν για το συσσίτιο απόρων του Ιερού Ναού Παναγίας Κιλκίς.
Ο πρόεδρος του συλλόγου
Σιάπκας Δημήτριος

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ Κιλκίς

Ανακοίνωση ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ Κιλκίς
Τα αποτελέσματα για τα ΚΔΑΠ έχουν αναρτηθεί. Τοποθέτησε το Voucher σου στο ΚΔΑΠ του Αθλητικού Συλλόγου Άθλος από αυτό το link.
https://forms.gle/JFkZJuyvgPhzDqDw9

ΣΕΠΕ Κιλκίς: Να ανακληθούν άμεσα οι αποφάσεις των περιφεριεακών διευθυντών, που αναστέλλουν την κατάτμηση τμημάτων

Ανακοίνωση 
Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς

Το Υπουργείο Παιδείας εν μέσω καλοκαιριού και με κλειστά τα σχολεία, με τις εγκυκλίους του Γ.Γ. του ΥΠΑΙΘΑ κ. Κατσαρού (αριθμ. 76216/Δ2/8-7-24 και αριθμ. 80483/Δ1/15-7-2024), δίνει το σύνθημα στους Περιφερειακούς Διευθυντές Εκπαίδευσης να προχωρήσουν σε συγχωνεύσεις τμημάτων συνεχίζοντας την αντιεκπαιδευτική πολιτική των περικοπών προσπαθώντας, παράλληλα, να αιφνιδιάσει εκπαιδευτικούς και γονείς. 

Εσύ πώς επιλέγεις γυμναστή;

Γράφει η Εύη Καζαντζίδου

Όταν με ρωτάει κάποιος αν είμαι personal trainer του απαντάω όχι δεν είμαι personal trainer. 
Eίμαι καθηγήτρια φυσικής αγωγής.
Κατά καιρούς τυχαίνει να γνωρίσω ή να συναντήσω κάποιους ανθρώπους (γυναίκες και άντρες) που μου συστήνονται σαν “personal trainers” ή “fitness instructors” και δουλεύουν σε γυμναστήρια ή σε ανοικτούς χώρους κάνοντας προπονήσεις σε κάποιους.

Τα νέα της Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς - 20/8/2024

Δελτίο τύπου Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς
Baby Swimming δύο φορές την εβδομάδα
Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 17.40 είναι η ώρα του Baby Swimming στον Αλέξανδρο Κιλκίς. Ο κ. Γιοβάς καθοδηγεί τους γονείς μέσα στο νερό και τα βρέφη χαίρονται, διασκεδάζουν και μαθαίνουν.

Συλλυπητήρια ΔΗΜΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΝΔ, για το θάνατο του Άβελ Παπαδόπουλου

Ο πρόεδρος και τα μέλη της 
ΔΗΜΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΝΔ, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στον πρόεδρο ΔΕΕΠ ΚΙΛΚΙΣ ΝΔ Μηνά Παπαδόπουλο για την απώλεια του πατέρα του Άβελ. Αιώνια του η μνήμη, καλό παράδεισο να έχει και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. 
Ο πρόεδρος
Νικόλαος Τοπαλίδης.