Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021

Δύο μετεγγραφές για την ανδρική ομάδα των ΑΤΡΟΜΗΤΩΝ


Δελτίο τύπου ΑΤΡΟΜΗΤΩΝ
Χρήστος Τσαρδούλιας, 24χρονος guard ύψους 1.94 που το δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στο Γ.Σ. Μενεμενης έχει περάσει και για έναν χρόνο από τον Πιερικό Αρχέλαο, ήρθε πέρυσι λίγο καιρό πριν αρχίσει lock down, δέθηκε και με την ομάδα, εκτίμησε την προσπάθεια που γίνετε και πήρε την μεγάλη απόφαση να αφήσει την Θεσσαλονίκη για να έρθει να παίξει για τον τόπο του.

Τεχνολογικές αναδρομές με τον Νικηφόρο Χριστοφορίδη: Πως μπορούμε να αγοράσουμε πολύ οικονομικά προγράμματα απότο διαδίκτυο;

Μουσικές Περιπλανήσεις με Χατζιδάκη και Θεοδωράκη


Του Κώστα Μπούζα
Χθες βράδυ είπα να ακούσω λίγη μουσική. Να, έτσι, για να μερώσουν λίγο τα σκοτάδια. Κι άφησα τον Χατζηδάκη να με οδηγήσει στην Οδό ονείρων του. Και να με ξεναγήσει Στις γειτονιές του φεγγαριού. Κι αυτός μου είπε ένα Παραμύθι χωρίς όνομα. 

(Video) Παρουσίαση του ολυμπιακού αθλήματος τραμπολίνο στο Κιλκίς

Παρουσίαση του ολυμπιακού αθλήματος τραμπολίνο στην Πλατεία Ειρήνης στο Κιλκίς, το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021.

Κορωνοϊός (4/9/2021): 2.286 νέα κρούσματα (20 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 30 θάνατοι και 381 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.286, εκ των οποίων 13 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 598.667 (ημερήσια μεταβολή +0.4%), εκ των οποίων 51.0% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 161 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.614 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο 4/9/2021, 3:30 μ.μ.


Συλλήψεις για διάρρηξη οικίας
Συνελήφθησαν χθες (3 Σεπτεμβρίου 2021) το μεσημέρι στις Σέρρες, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Σερρών, δύο αλλοδαποί άνδρες, διότι κατελήφθησαν να έχουν παραβιάσει οικία ημεδαπού, από την οποία αφαίρεσαν κοσμήματα αξίας 1.000 ευρώ. Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών.

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 56 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε τον Αύγουστο


Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Τον Αύγουστο του 2021 οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 56 εκατομμύρια ευρώ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 24 έως τις 30 Αυγούστου 2021, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 14 εκατομμύρια ευρώ.

Γνωρίστε το άθλημα της Ιππικής Αντοχής



Επιτήδειοι εξαπατούν πολίτες μέσω αποστολής ηλεκτρονικών μηνυμάτων


Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, με αφορμή περιστατικά εξαπάτησης πολιτών μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων, ενημερώνει τους πολίτες σχετικά με την μέθοδο ηλεκτρονικής αλίευσης προσωπικών στοιχείων «phishing».

Αθάνατος


Γράφει ο Νίκος Κωνσταντινίδης
Εκπαιδευτικός συγγραφέας – μέλος του Σύριζα Κιλκίς
Κρεμασμένη από τη συνείδηση η πένα, πάλλεται αλλά στέκεται όρθια. Δονείται αλλά δεν παραιτείται από το χρέος της. Το βάρος της αβάσταχτα βαρύ. Το φορτίο μεταφοράς στο χαρτί τεράστιο. Στίχοι και ήχοι του αντιδικτατορικού τραγουδιού σπάνε την κρούστα της σιωπής, για να προβάλλει μέσα από το πηγάδι της μνήμης ο κομμουνιστής, ο ιδρυτής των Λαμπράκηδων, ο φυλακισμένος στα κελιά της χούντας και τα ξερονήσια, ο παγκόσμιος μουσικός, Μίκης Θεοδωράκης.

Πρόταση του Συνδυασμού "Παιονία ισχυρή" για τα τέλη καθαριότητας - φωτισμού έτους 2021


Υπογράφει ο Χρήστος Π. Γκουντενούδης

Πρώην Δήμαρχος Παιονίας
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης  "Παιονία ισχυρή"

Στην τακτική συνεδρίαση, μέσω τηλεδιάσκεψης του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας στις 31/08/2021, το 1ο θέμα της Ημερήσιας Διάταξης, αφορούσε την επιβολή τελών καθαριότητας- φωτισμού.

Υποχρεωτική δήλωση κατεχόμενων κυψελών από 1-9-2021 έως 20-10-2021


Ανακοίνωση 
Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Κιλκίς

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Κιλκίς ενημερώνει τους μελισσοκόμους ότι βάσει της υπ’ αριθ. 140/106513/16-04-2021 (ΦΕΚ Β΄ 1560) απόφασης της Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥΑ), η δήλωση των κατεχόμενων κυψελών όλων των ενεργών μελισσοκόμων είναι υποχρεωτική και υποβάλλεται μεταξύ της 1ης Σεπτεμβρίου και της 20ης Οκτωβρίου κάθε έτους (άρθρο 7).

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν rapid tests σε Μικρόκαμπο, Ξυλοκερατιά, Πεδινό, Παντελεήμονα, Σ.Σ. Μουριών και Άγιο Χαράλαμπο


Δωρεάν εξετάσεις ταχείας ανίχνευσης του κορωνοϊού (rapid tests) προγραμματίζονται την ερχόμενη εβδομάδα σε έξι οικισμούς των Δημοτικών Ενοτήτων Πικρολίμνης, Γαλλικού, Μουριών και Δοϊράνης.

Εργασίες συντήρησης, καθαρισμού και κοπής πρασίνου σε οδούς της Κεντρικής Μακεδονίας


Εργασίες συντήρησης στην Παλαιά Εθνική Οδό 65 Θεσσαλονίκης- Κιλκίς θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021 και με διάρκεια μίας εβδομάδας.

(Video) Φωτοβολταϊκά στο νομό Κιλκίς: Ναι μεν, αλλά...