Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 6 Αυγούστου 2024

Τα νέα της Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (6/8/2024)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Δύο νέοι προπονητές στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Αλέξανδρου Κιλκίς
Η Κωνσταντίνα Βασιλειάδου είναι το νέο μέλος της οικογένειας του Αλέξανδρου Κιλκίς. Η Κωνσταντίνα είναι απόφοιτος του Τμήματος ΤΕΦΑΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης με ειδικότητα Ποδόσφαιρο, ενώ είναι και κάτοχος διπλώματος UEFA B.

Συμμετοχή Ένωσης Ποντίων Νομού Κιλκίς «Οι Αργοναύτες» στα 26α Ποντιακά Πολιτιστικά Δρώμενα

Δελτίο τύπου 
Ένωσης Ποντίων Νομού Κιλκίς «Οι Αργοναύτες»

Την Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024, η Ένωση Ποντίων ν. Κιλκίς «Οι Αργοναύτες» προσκεκλημένη από την Ένωση Ποντίων Πιερίας, συμμετείχε στα 26α Ποντιακά Πολιτιστικά Δρώμενα με τη θεατρική ομάδα παρουσιάζοντας δύο δίπρακτες ποντιακές κωμωδίες, «Σιμοίρα σύρον τη τρα ς’» του Ευστάθιου Ευσταθιάδη και «Ο πετεινόν κωσσού κι’ ίνετε» του Νίκου Καλεντερίδη σε σκηνοθεσία του Προέδρου της Ένωσης, Παναγιώτη Δαμιανίδη.

Αγιασμός στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς

Δελτίο τύπου Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς
Στις 26/7/2024 πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Αγιασμός από τoν Πάτερ Παναγιώτη παρουσία του Προέδρου και οικονομικού διαχειριστή κ. Αστέριου Τάτση, των ωφελούμενων και των εργαζόμενων του φορέα.

Πέτρος Παππάς: Ο ξαφνικός θάνατος του net-metering άφησε μετέωρα και ζημιωμένα νοικοκυριά και επιχειρήσεις του Κιλκίς

Δελτίο τύπου Πέτρου Παππά
Σύμφωνα με επιστολή του Επιμελητηρίου Κιλκίς προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, μια αιφνίδια αλλαγή που επήλθε με νόμο της κυβέρνησης, ο οποίος τέθηκε σε ισχύ από 1η Μαΐου 2024, αφαίρεσε τη δυνατότητα νοικοκυριών και επιχειρήσεων να εξοικονομήσουν χρήματα από το λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος: η πρόωρη λήξη του προγράμματος «Αυτοπαραγωγού με εφαρμογή ενεργειακού συμψηφισμού ή εικονικού ενεργειακού συμψηφισμού» περιόρισε τη δυνατότητα εγκατάστασης συστημάτων net – metering και κατήργησε το μόνο θεσμικά ολοκληρωμένο σχήμα αυτοκατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας που λειτουργεί σήμερα στη χώρα.

Ευχαριστήριο-συγχαρητήριο μήνυμα Σοφίας Ιορδανίδου προς Πυροσβεστική Υπηρεσία Γουμένισσας και Εθελοντές Πυροσβέστες

Υπογράφει η Σοφία Ιορδανίδου
Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης Δήμου Παιονίας

Σας συγχαίρουμε θερμά και σας ευχαριστούμε όλους, τόσο τους Άνδρες του Πυροσβεστικού Σώματος, Αξιωματικούς και Πυροσβέστες, αλλά και τους εθελοντές εργάτες πυρόσβεσης του Δήμου μας και του Νομού μας για τις άγρυπνες προσπάθειες σας και την υπερεργασία που καταβάλετε για την κατάσβεση των πυρκαγιών τις τελευταίες ημέρες στον Δήμο Παιονίας που απείλησαν τις Κοινότητες Πολυκάστρου, Πευκοδάσους και άλλες περιοχές.

Περί αστικής ευγένειας


Της Παναγίτσας Μιχαήλου
Το πιο μεγάλο πρόβλημα της α λα καρτ Δημοκρατίας μας, είναι η επίσης α λα καρτ ενημέρωση μας από τους δημοσιογράφους. Στο επεισόδιο με τον Πολάκη στη Βουλή έχουμε τα εξής δεδομένα: 

Θέση εργασίας στο ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ KRISTONIA SUITES HOTEL Κιλκίς (6/8/2024)

 
Το ξενοδοχείο Kristonia Suites Hotel, ζητά άνδρα ή γυναίκα, για την Reception με γνώση αγγλικών και υπολογιστή, για απογευματινή και νυχτερινή βάρδια. Πλήρης απασχόληση.
Αποστολή βιογραφικών: kristoniasuiteshotel@gmail.com
Επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: 6972841508 - 6973651728

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς στο Νομό Κιλκίς, την Τετάρτη 7/8/2024

 
Ανακοίνωση Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας
Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gov.gr), για αύριο Τετάρτη 7-8-2024, προβλέπεται ΥΨΗΛΟΣ κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3) στην Π.Ε. Κιλκίς
.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη 6/8/2024, 6:25 μ.μ.

Σύλληψη για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

Συνελήφθη προχθές (4 Αυγούστου 2024) το απόγευμα σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε γλάστρες στην οικία του συνολικά 15 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 185 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

(VIDEO) Επισκεπτόμαστε το κουφάρι του Παραμυθότοπου Κολχίδας Κιλκίς

Επισκεπτόμαστε το κουφάρι του Παραμυθότοπου Κολχίδας Κιλκίς. Τρίτη, 6 Αυγούστου 2024.

(VIDEO) Επισκεπτόμαστε το εκπληκτικό Λαογραφικό Μουσείο Μεταμόρφωσης Κιλκίς

 
Του Πέτρου Σιδηρόπουλου
Στις 5 Αυγούστου 2024 συμπληρώνονται 14 χρόνια από την ημέρα που κάναμε τα εγκαίνια του Ιστορικού και Λαογραφικού μας Μουσείου, στη γενέτηρά μας, στη Μεταμόρφωση Ν. Κιλκίς. Στο χωριό εκείνο όπου γεννήθηκα και έζησα τα παιδικά, εφηβικά και νεανικά μου χρόνια. Χρόνια βγαλμένα μέσα από τη Φωτιά του Πολέμου, των Πολέμων ακριβέστερα, της Τραγικής και Ματωμένης δεκαετία του 1940-1950. Ελληνοιταλικός πόλεμος, Κατοχή, Εθνική Αντίσταση, Δεκεμβριανά. Ακολουθεί η Συμφωνία της Βάρκιζας και οι συνέπειές της που ήταν τραγικές (Στρατοδικεία, φυλακίσεις, εκτελέσεις, εκτοπισμοί ) για τους μαχητές της Εθνικής Αντίστασης του ΕΑΜ, του ΕΛΑΣ, της ΕΠΟΝ και των άλλων οργανώσεων της αριστεράς και που τελικά οδήγησε στον Αδελφοκτόνο Εμφύλιο Πόλεμο.