Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024

Τα νέα του βουλευτή Πέτρου Παππά (19/7/2024)

Δελτίο τύπου Πέτρου Παππά
Εξετάζονται παράνομα ασθενείς και προτείνονται θεραπείες Botox εντός των γραφείων του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου;
Τη στιγμή που τα νοσοκομεία της χώρας έχουν καταρρεύσει λόγω της υποστελέχωσης και των απάνθρωπων εργασιακών συνθηκών, τη στιγμή που ο Υπουργός Υγείας απειλεί τους γιατρούς με επίταξη και διακοπή της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης, τη στιγμή που έχουμε στην Ελλάδα ασθενείς δύο ταχυτήτων: τους έχοντες χρήματα οι οποίοι χειρουργούνται άμεσα και τους μη έχοντες οι οποίοι περιμένουν χρόνια για ένα χειρουργείο, διαβάζουμε με έκπληξη την αποκάλυψη της εφημερίδας Documento, σύμφωνα με την οποία ο Πρόεδρος του Π.Ι.Σ κ. Εξαδάκτυλος φέρεται να εξετάζει παράνομα ασθενείς και να προτείνει ιατρικές πράξεις, εντός του προεδρικού γραφείου του, στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, που αποτελεί χώρο διοικητικών γραφείων και όχι αδειοδοτημένο ιατρείο.

Στην Κύπρο ο Γιώργος Γεωργαντάς

Δελτίο τύπου Γιώργου Γεωργαντά
Στην Κύπρο, όπου εκπροσωπεί τη Βουλή ως επικεφαλής της ελληνικής κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας βρίσκεται ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Γεωργαντάς συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις για τις μαύρες επετείους εισβολής του Αττίλα.

Η παράσταση Θεάτρου Σκιών «O Καραγκιόζης και ο τρομερός Πειρατής» στο Ανοιχτό Θέατρο Λόφου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Θετρικών Παραγωγών ΤΕΧΝΟΚΟΣΜΟΣ
Οι Θεατρικές Παραγωγές Τεχνόκοσμος, σε συνεργασία με το Θέατρο Σκιών του Οδυσσέα Κανλή, ανεβάζουν την παράσταση Θεάτρου Σκιών «O Καραγκιόζης και ο τρομερός Πειρατής» στο Ανοιχτό Θέατρο Λόφου Κιλκίς την Δευτέρα 22 Ιουλίου στις 20:30.

Ιερά Πανήγυρις Αγίας Παρασκευής Πλαγίων Παιονίας



Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή 19/7/2024, 3:24 μ.μ.

Συνελήφθησαν 2 άτομα στην Πιερία για εξαπάτηση πολιτών, κυρίως ηλικιωμένων

Συνελήφθησαν χθες (17 Ιουλίου 2024) το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 2 ημεδαποί άνδρες, για εξαπάτηση πολιτών, κυρίως ηλικιωμένων.

Πανηγύρι του Προφήτη Ηλία στη Φύσκα Κιλκίς

Το Σάββατο 20 Ιουλίου 2024, στην Ιερά Πανήγυρη Προφήτη Ηλία που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Φυσκιωτών, θα παρευρεθεί ύστερα από πρόσκληση το χορευτικό Τμήμα Παραστάσεων Ενηλίκων της Ένωσης Ποντίων ν. Κιλκίς «Οι Αργοναύτες» με τη συνοδεία του χοροδιδασκάλου Κωνσταντίνου Νικολαΐδη.

Σε λειτουργία ο νέος οδοφωτισμός στον κόμβο Μεταλλικού

Ένα έργο βαρύνουσας σημασίας, το οποίο - όπως τονίζει ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης- «αποτυπώνει και συμβαδίζει απόλυτα με το αίσθημα ευθύνης και αξιοπιστίας μας, καθώς είναι το αποτέλεσμα πράξεων που έχουν σχεδιασμό, προγραμματισμό, διάρκεια και επιμελή υλοποίηση» τέθηκε σε λειτουργία, ενισχύοντας την ασφάλεια στις μετακινήσεις των πολιτών και στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Αφιέρωμα στον Κώστα Συμεωνίδη από τη Μεταμόρφωση Κιλκίς, που υπέρμετρα αγάπησε και αγαπήθηκε

Η προσωποποίηση της αυτοθυσίας
Γράφει ο Αβραμίδης Γ. Δημήτριος
M.Sc. Εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής
Ε-mail: avramidisdimitris@gmail.com

Ευχαριστήριο για τις μοναδικές αναμνήσεις που μας χάρισες
Σ΄ αυτό το σημείο θεωρούμε ύστατη υπέρτατη υποχρέωσή μας, εμείς οι Μεταμορφωσιώτες να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως έναν μεγάλο πατριώτη ευεργέτη αλλά και καλόκαρδο γλεντζέ, από αυτούς που αφήνουν το στίγμα τους στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο, τον ανεκτίμητο σε προσφορά για την ιδιαίτερη πατρίδα του κύριο Συμεωνίδη Κώστα, ο οποίος μας χάρισε ανεπανάληπτες στιγμές και βραδιές παρέχοντάς μας την δυνατότητα να απολαύσουμε αυτόν τον μοναδικό Χρύσανθο, δημιουργό στα αξέχαστα μοναδικά ανεπανάληπτα, τρομερά συγκινησιακά και ασύγκριτα στο είδος τους Πανηγύρια. 

KKE: Το Κιλκίς φλέγεται, εξαιτίας της εγκληματικής πολιτικής του κέρδους που αφήνει τον λαό απροστάτευτο

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Μέσα σε λίγες εβδομάδες, ειδικότερα τις τελευταίες ημέρες, η ευρύτερη περιοχή της ΠΕ Κιλκίς βρέθηκε, ουκ ολίγες φορές, αντιμέτωπη με τον εφιάλτη της πύρινης λαίλαπας.

Συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ)
Σας γνωρίζουμε, ότι την Κυριακή 14 Ιουλίου 2024 διεξήχθησαν στο χώρο της ΛΑΦ Κιλκίς οι αρχαιρεσίες της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, για ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου, της Εξελεγκτικής Επιτροπής και των Αντιπροσώπων αυτής για το Πανελλήνιο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομο- σπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών.

Απαιτούμενα μέτρα προστασίας των εργαζομένων Δήμου Κιλκίς κατά τη διάρκεια του καύσωνα

Δελτίο τύπου Επιτροπής υγιεινής και Ασφάλειας Εργαζομένων Δήμου Κιλκίς
Την περίοδο του θέρους λαμβάνει χώρα ιδιαίτερη καταπόνηση των εργαζομένων που οφείλεται στη συνέργεια μετεωρολογικών παραγόντων του εξωτερικού περιβάλλοντος και παραμέτρων μικροκλίματος του εσωτερικού εργασιακού χώρου, σωματικής εργασίας και προστατευτικού ρουχισμού.

Συνάντηση Αστέριου Τάτση με Απόστολο Τζιτζικώστα

Δελτίο τύπου 
Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς 

Την Τετάρτη 18 Ιουλίου 2024 ο νέος πρόεδρος και οικονομικός διαχειριστής του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς κ. Αστέριος Τάτσης πραγματοποίησε συνάντηση με τον κ. Απόστολο Τζιτζικώστα, Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.

Στην Μνήμη του Περικλή Στεφανίδη

Του Χρήστου Ανδρεανίδη
Πρόσφατη η απώλεια του Πιλότου της Πολεμικής μας Αεροπορίας Περικλή Στεφανίδη και παραμένουν αναπάντητα ερωτήματα από τον άδικο χαμό του. Δεν περιμένω να απαντηθούν από αυτούς που θα έλθουν στο Μνημόσυμο και στην ονοματοδοσία της πλατείας του Παλαιού Αγιονερίου σε Αντιπτεράρχου Περικλή Στεφανίδη. 

1o Δελτίο Γεωργικών Προειδοποιήσεων βαμβακοκαλλιέργειας 2024 ΠΕ Κιλκίς

Το παρόν Δελτίο Γεωργικών Προειδοποιήσεων καταρτίστηκε από την ΔΑΟΚ της ΠΕ ΚΙΛΚΙΣ σε συνεργασία με το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου Θες/νίκης του ΥΠΑΑΤ.

Τα νέα του Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς

Ψήφισμα
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς, μετά τη θλιβερή αναγγελία του θανάτου του εκλεκτού μέλους μας Γκότσικα Ζωγράφου, σε συνεδρίαση που έγινε την Τρίτη 16 Ιουλίου 2024 αποφάσισε ομόφωνα:

Κυκλοφόρησαν οι κάρτες διαρκείας του Κιλκισιακού

Τα νέα του υποψήφιου Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Κατρίνη (19/7/2024)

Δελτίο τύπου Μιχάλη Κατρίνη

Η Δικαιοσύνη πρέπει να είναι ελεύθερη και ανεξάρτητη. Να εμπνέει σεβασμό και εμπιστοσύνη και όχι φόβο
Διαδοχικές συναντήσεις με τον Αντιπρόεδρο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων κ. Σεβαστίδη, την Β΄ Αντιπρόεδρο κ. Ερμείδου, τον Πρόεδρο της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος και του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κ. Δημήτρη Βερβεσό είχε ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Κατρίνης.

Εκδήλωση του Αθλητικού Συλλόγου Μεγάλης Βρύσης Κιλκίς Ο ΑΣΤΕΡΑΣ

Ανακοίνωση Αθλητικού Συλλόγου 
 Μεγάλης Βρύσης Ο ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο Αθλητικός Σύλλογος Μεγάλης Βρύσης Ο ΑΣΤΕΡΑΣ σας προσκαλεί την Δευτέρα 22 Ιουλίου στις 7.30 στον εσπερινό για την Επέτειο της Υποδοχής της Εικόνας της Παναγίας Σουμελά.  Θα ακολουθήσει περιφορά της εικόνας και ποντιακό γλέντι στις 9.30 στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου Μεγάλης Βρύσης.
Σας περιμένουμε όλους για να τιμήσουμε και να γιορτάσουμε την Παναγία μας.

Γιορτή καρπουζιού στο Νέο Αγιονέρι Κιλκίς



(VIDEO) Από το Βασιλίτσι Μεσσηνίας στη Βασιλίτσα Κιλκίς

Από το Βασιλίτσι Μεσσηνίας στη Βασιλίτσα Κιλκίς. Ποντοηράκλεια Κιλκίς, Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024.