Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024

Δήλωση του Απόστολου Τζιτζικώστα μετά την ανακοίνωση της σύνθεσης της νέας Ευρωπαϊκής Επιτροπής της ΕΕ

Μετά την ανακοίνωση της σύνθεσης της νέας Ευρωπαϊκής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Πρόεδρο της Κομισιόν Ursulla von der Leyen και την ανάθεση του χαρτοφυλακίου των Βιώσιμων Μεταφορών και Τουρισμού στον Απόστολο Τζιτζικώστα, ο ίδιος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Η νίκη των Αξιών που έχει ανάγκη η Κεντροαριστερά και η κοινωνία

Γράφει ο Μπάμπης Καραγεωργίου
Οι εκλογές σε κάθε δημοκρατικό κόμμα είναι μια ευκαιρία για αναστοχασμό, για αυτοκριτική και για έναν ώριμο διάλογο για το μέλλον. Ο διάλογος αυτός όμως οφείλει να είναι βασισμένος απέναντι σε ένα βαθιά αξιακό υπόβαθρο. Να μιλούν οι ιδέες και όχι τα κενά συνθήματα, να μιλά η κοινωνία και όχι μηχανισμοί.

Το «Μη Φας» στη Νέα Σάντα Κιλκίς αναζητά πακετά

Το «Μη Φας» στη Νέα Σάντα Κιλκίς αναζητά πακετά για τετράωρη η εξάωρη εργασια για 4 μερες την εβδομάδα. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6955103639.

Βλάσης Αγτζίδης: Ποιοι εγκατέλειψαν τους Έλληνες στα χέρια των Τούρκων;

Πηγή: https://www.militaire.gr/
- Η Σμύρνη στις φλόγες, οι άμαχοι Έλληνες στα χέρια των ορδών του Κεμάλ…13 και 14 Σεπτεμβρίου 1922.
- Οι «σύμμαχοι» παρακολουθούν από τα πολεμικά τους πλοία την ασύλληπτη σφαγή. Δεν κάνουν τίποτα.
Θα μπορούσαν να έχουν αποφευχθεί όλα αυτά, ακόμη και μετά από την κατάρρευση του μετώπου και την υποχώρηση των ελληνικών δυνάμεων; Γιατί δεν είχε γίνει το αυτονόητο; Ποιοι άφησαν ανοχύρωτη τη Σμύρνη; Ποιοι δεν έκαναν όσα έπρεπε για να προστατεύσουν τον άμαχο πληθυσμό; Ποιοι δεν ήθελαν τους Έλληνες της Σμύρνης; Ποιοι φταίνε για όλα αυτά; 

Στέφανος Παραστατίδης: Η σχολική χρονιά ξεκίνησε, τα προβλήματα παραμένουν

Του Στέφανου Παραστατίδη
Παρά την ανακοίνωση 10.000 νέων διορισμών από το Υπουργείο Παιδείας, συνολικά οι εκπαιδευτικοί (μόνιμοι και αναπληρωτές) στις τάξεις φέτος είναι λιγότεροι από πέρσι, γεγονός που το είχαμε επισημάνει έγκαιρα με συνεχείς ανακοινώσεις και παρεμβάσεις.

Διήμερο επαφών του Δήμου Παιονίας στην Αθήνα με κυβερνητικούς παράγοντες

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Διήμερο επαφών στην Αθήνα με κυβερνητικούς παράγοντες είχαν ο Δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Παιονίας Τριαντάφυλλος Ναλμπάντης την Δευτέρα 16 και την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου.

Νατσιός: Η κυβέρνηση καλύπτει την προδοτική πράξη της παρουσίας του Υποστράτηγου στην τουρκική πρεσβεία


Συλλυπητήρια για την απώλεια της Ελισάβετ Γαβριηλίδου

Ανακοίνωση Σωματείου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου και οι εργαζόμενοι στο Γ. Νοσοκομείο Κιλκίς, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια, στην οικογένεια του συναδέλφου και φίλου Θανάση Καριοφύλλη για την απώλεια της αγαπημένης του συζύγου και μητέρας Ελισσάβετ και στους οικείους της δύναμη και κουράγιο. 

Εορτασμός του προστάτη των Εφέδρων Αξιωματικών Αγίου Νικήτα του Γότθου

Δελτίο τύπου Εφέδρων Αξιωματικών Κιλκίς
Με λαμπρότητα και κατάνυξη γιόρτασαν οι Έφεδροι Αξιωματικοί του Κιλκίς τον Προστάτη τους ΑΓΙΟ ΝΙΚΗΤΑ τον ΓΟΤΘΟ στο πανέμορφο εκκλησάκι του συνοριακού φυλακίου Δοϊράνης την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου.

Πετυχημένη και φέτος στο Κιλκίς η υποδοχή της Φλόγας στα πλαίσια της 22ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών

Δελτίο τύπου Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Σε κλίμα θερμό, συγκινησιακό και με έντονο το πνεύμα του εθελοντισμού, το Περιφερειακό Τμήμα Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς πραγματοποίησε σειρά σημαντικών εκδηλώσεων στα πλαίσια της 22ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών της Π.Ο.Σ.Ε.Α., την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024.

Πετυχημένη η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Κιλκίς στην 88η ΔΕΘ

Δελτίο τύπου Επιμελητηρίου Κιλκίς
Αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου Κιλκίς αποτελούμενη από τον πρόεδρο κ. Χρήστο Χατζημλάδη, τον αντιπρόεδρο κ. Κων/νο Βιολιτζή , μέλη της Διοίκησης και συνεργάτες, πραγματοποίησε επίσκεψη στα περίπτερα των εκθετών των επιχειρηματιών που συμμετείχαν στην 88η ΔΕΘ με τιμώμενη χώρα τη Γερμανία, υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Κιλκίς.

Γκόρτσος 2.0: Σχολεία ανοιγοκλείνουν «κατόπιν ενεργειών» βουλευτών της ΝΔ

Του Στέφανου Παραστατίδη
Δεν είναι μόνο το μπάχαλο που επικρατεί με τις συγχωνεύσεις τμημάτων σχολείων, τον αριθμό των οποίων ούτε καν γνωρίζουμε· είναι πως δεν τον γνωρίζει ούτε η κυβέρνηση καθώς ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι είναι λιγότερες από 1000 (συνέντευξη τύπου στη ΔΕΘ) ενώ την επόμενη μέρα η υφυπουργός Παιδείας κ. Μακρή τις προσδιόρισε στις 1600.

Διακοπές ηλεκτροδότησης στον οικισμό Καστανερή Παιονίας

Ανακοίνωση 
ΔΕΔΔΗΕ 

Η ανάγκη εκτέλεσης συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί την περιοχή 
ΠΑΙΟΝΙΑΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ: ΚΑΣΤΑΝΕΡΗ, μας αναγκάζει να διακόψουμε την παροχή ρεύματος στις 20-09-2024 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ από ώρα 09:00 έως 10:30.

(VIDEO) Ενημέρωση μαθητών από την Τροχαία και το ΚΠΕ Κιλκίς για θέματα οδικής ασφάλειας και προστασίας περιβάλλοντος

Ενημέρωση μαθητών από την Τροχαία και το ΚΠΕ Κιλκίς για θέματα οδικής ασφάλειας και προστασίας περιβάλλοντος. Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2024.

Συλλυπητήρια για το θάνατο της Ελισσάβετ Γαβριηλίδου

Ανακοίνωση 
ΔΕΕΠ ΚΙΛΚΙΣ ΝΔ

Ως ΔΕΕΠ ΚΙΛΚΙΣ ΝΔ εκφράζουμε στο πρώην μέλος του Συμβουλίου της Οργάνωσης μας Αθανάσιο Καριοφύλλη τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια για την απώλεια της συζύγου του.

Συμμετοχή Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς στον Αγιασμό που τελέστηκε στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης και στον ΑΟ Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου 
Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ)

Την Δευτέρα 09 Σεπτεμβρίου 2024, αντιπροσωπεία της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ), αποτελούμενη από τους αντιπροσώπους Ανδρέα Γκουντελόπουλο και Χαράλαμπο Γεωργίου, παρευρέθηκε μετά από πρόσκληση του Προέδρου και Οικονομικού Διαχειριστή κ. Αστέριου Τάτση, στον Αγιασμό που τελέστηκε στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πολυανής & Κιλκισίου κ.κ. Βαρθολομαίο, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη κ. Βεργίδη Ανδρέα, του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης, ωφελούμενων, γονέων / κηδεμόνων και εργαζόμενων του φορέα.

Στέφανος Παραστατίδης στο OPEN: Ρόδα είναι και γυρίζει

Παρέμβαση Στέφανου Παραστατίδη στο OPEN
Θυμάστε προεκλογικά τη συζήτηση για τους φόρους στο OPEN; Αυτή που χαρακτηρίστηκα περίπου ως φορομπήχτης; Σήμερα μού δόθηκε η δυνατότητα να επαναφέρω τη συζήτηση. Και να διαπιστώσει πλέον ο κάθε πολίτης ποιος ήταν συνεπής και ποιος ο ψηφοθήρας.

Πέτρος Παππάς: «Είναι έγκυρος και σύννομος ο διορισμός του Ιωάννη Ανδρίτσου, ως Υποδιοικητή της 4ης ΥΠΕ;»

Δελτίο τύπου Πέτρου Παππά
Σε επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή Κιλκίς και αν. Τομεάρχη Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πέτρου Παππά, στον Υπουργό Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη σχετικά με την νομιμότητα του διορισμού του κ. Ιωάννη Ανδρίτσου, ως Υποδιοικητήτης 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας, ο Υπουργός Υγείας στην απάντηση του ανέφερε ότι ο εν λόγω Υποδιοικητής έχει άλλον μεταπτυχιακό τίτλο από αυτόν που αναφέρεται στην απόφαση διορισμού του.

Την Πέμπτη 19/9 η Λαϊκή Αγορά του Κιλκίς

Σύμφωνα με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς, η Λαϊκή Αγορά στην πόλη του Κιλκίς, θα γίνει την Πέμπτη 19/9.

Το Επιμελητήριο Κιλκίς στην εκδήλωση "Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2024"

Δελτίο τύπου Επιμελητηρίου Κιλκίς
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση θεσμός, "Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2024", που διοργάνωσε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το Επιμελητήριο Χαλκιδικής, την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου, στο ξενοδοχείο Pomegranate, στη Νέα Ποτίδαια, Χαλκιδικής.