Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη 30/12/2021, 10:59 μ.μ


Αυτόφωρες συλλήψεις (9) ατόμων για περιπτώσεις κλοπών και απόπειρα κλοπής
Στην αυτόφωρη σύλληψη εννέα (9) ατόμων για κλοπές και απόπειρα κλοπής προχώρησαν, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο υλοποίησης ειδικών δράσεων και στοχευμένων ελέγχων για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας.

Ευχαριστήριο Πολιτιστικού Συλλόγου Μέσων Αποστόλων


Η αρχή των καλάντων της πρωτοχρονιάς στον αλησμόνητο Πόντο


Γράφει ο Βασίλης Αθανασιάδης
Αρχή κάλαντα κι αρχή του χρόνου, 
πάντα κάλαντα πάντα του Χρόνου
Αρχή του χρόνου όνειρα και ελπίδες για κάτι καλύτερο στην υγεία στην οικονομία και στη ζωή των ανθρώπων.

Ευχές για το νέο έτος από τον Δημοτικό Σύμβουλο Δημήτρη Κυριακίδη



(Video) Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του βουλευτή Κιλκίς, Γιώργου Φραγγίδη

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του βουλευτή Κιλκίς, Γιώργου Φραγγίδη, Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021.

Νέα παράταση ρύθμισης οφειλών στο Δήμο Κιλκίς


Η παρεχόμενη από το νέο νομοθετικό πλαίσιο του Ν.4876/21 παράταση της ευνοϊκής ρύθμισης οφειλών στο Δήμο και στα Νομικά του Πρόσωπα ισχύει στο Δήμο Κιλκίς.

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Κιλκίς "Συμμετέχω", Δημήτρη Αγαθόπουλου

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Κιλκίς "Συμμετέχω", Δημήτρη Αγαθόπουλου, Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021.

Τζάμπα μάγκες


Της Παναγίτσας Μιχαήλου
Υποτίθεται που λέτε ότι τα Χριστούγεννα είναι μέρες αγάπης. Μέρες που οι άνθρωποι ευαισθητοποιούνται δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στους πιο αδύναμους. Για κάποιους άλλους όμως φαίνεται πως όλες οι μέρες είναι ίδιες τη στιγμή που το εγώ και η συναισθηματική τους ακαμψία τους κάνει να πιστεύουν πως είναι πάνω από όλους κι από όλα και πως θα μείνουν ατιμώρητοι ακόμα κι αν σηκώσουν όπλο για να σκοτώσουν έναν ανυπεράσπιστο σκύλο. Για άλλη μια φορά τα χωριά του Κιλκίς έγιναν θέμα στα Αθηναϊκά δελτία ειδήσεων.

Κορωνοϊός (30/12/2021): 35.580 νέα κρούσματα (151 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 72 θάνατοι και 636 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 35.580, εκ των οποίων 32 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 1.170.293 (ημερήσια μεταβολή +3.1%), εκ των οποίων 50.4% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 217 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.410 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Φραγγίδης: Η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται και δεν φοβάται

Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Οι ημέρες που διανύουμε ως Χώρα παραμένουν δύσκολες. Η Δημοκρατία όμως πάντα παραμένει στο επίκεντρο για χιλιάδες Έλληνες και Ελληνίδες που αγωνίστηκαν δίνοντας και το αίμα τους, διατηρώντας με υπερηφάνεια το δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου, των αρχών και των αξιών τους.

Συλλυπητήρια για το θάνατο του Θεμιστοκλή Παπαδόπουλου

Ανακοίνωση 
Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του και τα ειλικρινή συλλυπητήρια για τον απροσδόκητο θάνατο του αγαπητού συναδέλφου Θεμιστοκλή Παπαδόπουλου.

Συλλυπητήρια για το θάνατο της Σταυρούλας (Ρούλας) Ματίδου – Τσιλιγκερίδου


Συλλυπητήριο μήνυμα του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων και Συνταξιούχων ΟΤΕ Κιλκίς για το θάνατο της Σταυρούλας (Ρούλας) Ματίδου – Τσιλιγκερίδου

Το Πολιτιστικό Κέντρο ΟΤΕ Κιλκίς εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την πρόωρη και αδόκητη απώλεια της Σταυρούλας Τσιλιγκερίδου, μέλους του Κέντρου μας και επί χρόνια συναδέλφου στο εμπορικό κατάστημα ΟΤΕ του Κιλκίς. Η Ρούλα του ΟΤΕ, πάλεψε σκληρά αλλά έχασε τη μάχη με τον θανατηφόρο ιό σκορπίζοντας οδύνη στους οικείους της. Η σκέψη μας είναι στο Χρήστο και στα αγαπημένα της παιδιά. Θερμά συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένειά της.

Θα μπορούσε να είναι το Κιλκίς... αλλά δυστυχώς (για εμάς τους Κιλκισιώτες) είναι οι Σέρρες... (Φωτογραφίες)


Κείμενο-φωτογραφίες: Πάνος Γεωργιάδης
Αν επισκεφτείτε αυτές τις ημέρες τις γειτονικές Σέρρες, θα εντυπωσιαστείτε από το κλίμα και τους στολισμούς της πόλης.

Παιονία: Δωρεάν δειγματοληπτικοί έλεγχοι για covid 19 από τον ΕΟΔΥ



Έργο «Κοινές δράσεις για την προάσπιση και βελτίωση της Δημόσιας Υγείας στη Διασυνοριακή Περιοχή»

Δελτίο τύπου 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης
Ένα ακόμα έργο με σημαντικές δράσεις στο τομέα της υγείας υλοποιείται την τρέχουσα περίοδο από την 4η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας και Θράκης και οδεύει προς το τέλος του με σημαντικά επιτεύγματα για τη υγεία στη διασυνοριακή περιοχή.

Πολύκαστρο: Ματαιώνεται η εκδήλωση με το μοίρασμα των δώρων από τον Άγιο Βασίλη


Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Η εκδήλωση της 30/12/2021 με το μοίρασμα των δώρων από τον Άγιο Βασίλη ματαιώνεται λόγω των νέων μέτρων.

Επιμορφωτική Κιλκίς: Υλοποίηση προγράμματος "Αγροτική Επιχειρηματικότητα και Νέες Εναλλακτικές Καλλιέργειες Αρωματικών και Φαρμακευτικών Φυτών"


Η ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ Μ.Ε.Π.Ε.-Κ.Δ.Β.Μ. στο πλαίσιο της Πράξης: «Επαγγελματική Κατάρτιση στις Νέες Εναλλακτικές Καλλιέργειες Αρωματικών και Φαρμακευτικών Φυτών» η οποία εντάχθηκε στο ΠΑΑ 2014- 2020, στην Υποδράση 19.2.1.1 «Μεταφορά γνώσεων & ενημέρωσης στο γεωργικό και το δασικό τομέα» στο πλαίσιο του Τοπικού Προγράμματος «Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων (ΤΑΠΤοΚ), LEADER/CLLD Κιλκίς» της Ο.Τ.Δ. «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΚΙΛΚΙΣ – Α. Α.Ε. ΟΤΑ» (ΑΝ.ΚΙ. Α.Ε.), υλοποίησε με επιτυχία το Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης "Αγροτική Επιχειρηματικότητα και Νέες Εναλλακτικές Καλλιέργειες Αρωματικών και Φαρμακευτικών Φυτών-Από την Καλλιέργεια και την Παραγωγή έως τη διάθεση".