Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023

Σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας σε ειδική συνεδρίαση τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

Ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023 στις 13.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), σύμφωνα με τις διατάξεις α) της παρ. 1 του άρθρου 167 του Ν. 3852/2010, όπως ισχύει και β) του άρθρου 78 του Ν. 4954/22 (Φ.Ε.Κ.136/τ.Α΄/09-07-2022), υβριδικά (ηλεκτρονικά και δια ζώσης), με τηλεδιάσκεψη, με θέμα ημερήσιας διάταξης:
“Απολογισμός πεπραγμένων του Περιφερειάρχη, της Εκτελεστικής Επιτροπής και του Περιφερειακού Συμπαραστάτη του Πολίτη & της Επιχείρησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, έτους 2022”.

"Όλοι στην απεργία στις 17/1/2023 - Τέρμα πια στα εργοδοτικά εγκλήματα"

Δελτίο τύπου Δημοκρατικής Αγωνιστικής Συνεργασίας (ΔΑΣ–ΟΤΑ) εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς-Παιονίας

Άλλο ένα θανατηφόρο ατύχημα. Το δεύτερο μόλις σε λίγες μέρες. Αυτοκίνητο «έπεσε» στο πίσω μέρος απορριμματοφόρου στο Δήμο του Ξυλοκάστρου την ώρα που γινόταν αποκομιδή με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο μιας συναδέλφου μας.

Στον Αλέξανδρο Κιλκίς και ο Γιώργος Σαββίδης

Ανακοίνωση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
H ενίσχυση με ταλαντούχους ποδοσφαιριστές συνεχίζεται για τον Αλέξανδρο Κιλκίς, με τον Γιώργο Σαββίδη να είναι το νέο μετεγγραφικό απόκτημα για την ομάδα! Βέβαια ο 17χρονος αμυντικός ξεκίνησε και αυτός την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία από την Ακαδημία του συλλόγου, και έρχεται να προσθέσει ταχύτητα και ποιότητα στο συγκρότημα των Αναστασιάδη και Δαϊλλίδη.

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, το Σάββατο 14 Ιανουαρίου, τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου και την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023.

O Δήμος Παιονίας ευχαριστεί θερμά...

"O Δήμος Παιονίας ευχαριστεί θερμά τις τοπικές επιχειρήσεις ΒΕΚ Κιουρτσίδη ΑΒΕΕ, το Αλεξάνδρειο Κέντρο Δεξιώσεων- Catering και την Υγείαρτος Α.Ε.Β.Ε που για ακόμη μία φορά απέδειξαν έμπρακτα την αγάπη και την ευαισθησία τους προς τους συνανθρώπους μας.

Επισκέψεις σε φορείς από την διοίκηση του Δήμου Παιονίας

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους Αθανάσιο Τζούρτζο και Μαρία Παλάνη και Ευάγγελο Νίτση επισκέφτηκαν θεσμικούς φορείς που εδρεύουν στην Γουμένισσα προκειμένου να ευχηθούν για το νέο έτος και να ενημερωθούν για θέματα που αφορούν την λειτουργία και τις δράσεις των φορέων.

Συνάντηση Ε. Αγαθοπούλου με τα στελέχη της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Συνάντηση της βουλεύτριας Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ειρήνης Αγαθοπούλου, με τα στελέχη του ΔΣ της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς ενόψει της συζήτησης του νέου νομοσχεδίου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας

(Video) Ενημέρωση μαθητών του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς, για την ασφάλεια στο Ιντερνέτ

Ενημέρωση μαθητών του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς, για την ασφάλεια στο Ιντερνέτ, την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023.

The young Italian Model and Communication Specialist, Mrs. Nicole Licini, tell us about her dreams, life and carreer


Συνέντευξη στο Θωμά Μαρκόπουλο
The young Italian Model and Communication Specialist Mrs. Nicole Licini, tell us about her dreams, life and carreer
On the occasion of the release of its Official Calendar 2023, we have the pleasure of hosting Nicole Licini, model, photo model and image girl with statuesque beauty and magnetic gaze. Nicole is from Seriate, a town in the province of Bergamo. She was born on September 18, 2001.